AUTO HUREN VANAF € 20,- PER DAG

Ma t/m do aanbieding*

Familiebezoek, een paar dagen weg of met elkaar even uitwaaien op het strand: allemaal veel relaxter met je eigen ride. En wat je plannen ook zijn, bij ons is je huurauto geregeld. Alle auto's zijn volledig gedesinfecteerd, zodat je veilig erop uit kunt. 

✔ Reserveer vandaag en bespaar op jouw autohuur bij Enterprise Amsterdam Centraal Station
✔ Uitgebreid aanbod huurauto's met de nieuwste modellen
✔ Inclusief 200 vrije km/dag

Enjoy the ride!

Bespaar & geniet van je autohuur in Amsterdam

  • Reserveer vandaag en bespaar op jouw autohuur bij Enterprise Amsterdam Centraal Station
  • Geldig voor Mini tot Standard categorie
  • Inclusief 200 vrije km/dag
  • Beperkte beschikbaarheid 
  • *Deze actie is niet geldig van 25-12-2022 t/m 12-31-2022

Algemene voorwaarden

Deze speciale midweek aanbieding is geldig voor autohuur van maandag tot en met donderdag bij Enterprise Amsterdam Centraal Station (CS) en geeft recht op een kortingstarief op het moment van boeking via www.enterprise.nl. De actie is geldig voor geboekte voertuigen vanaf 1 januari tot 31 december 2022. De huurprijs is inclusief 200 vrije km/dag, Schadeverzekering Basis dekking, Diefstalverzekering, Kentekenregistratie, Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering, Lokale belastingen en 24/7 Pechhulp. De korting is niet van toepassing op extra kosten, waaronder optionele vrijstelling van eigen risico, enkele reizen, brandstofkosten, extra bestuurderskosten, huur van extra items zoals kinderzitjes, winterbanden en navigatiesysteem (GPS).

De aanbieding is op basis van beschikbaarheid en bepaalde huur data kunnen uitgesloten zijn. De huurder en additionele bestuurder dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs, een creditcard en tevens voldoen aan de gestelde leeftijdsvoorwaarden. Deze speciale aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties of kortingsacties. De algemene huurvoorwaarden van Enterprise Rent-A-Car zijn van toepassing.