UEFA Europa League-korting

Profiteer van 5% korting op autohuur in Europa.

Of u zich nu voorbereidt op de website of er al langer klaar voor bent, Enterprise Rent-A-Car steunt fans om hun reis zo eenvoudig mogelijk te maken.

  • Korting geldig voor alle voetbal- en UEFA Europa League-fans
  • Aanbieding geldig op alle deelnemende luchthaven- en naastgelegen locaties in Europa
  • Geldig voor verhuur die eindigt op of vóór 1 juni 2021

Voorwaarden:

1. Wanneer u het klantreferentienummer UELFANS opgeeft bij de reservering, geeft deze aanbieding u recht op een korting van 5% op de basishuurprijs van een voertuig. Deze korting is alleen geldig op de dagelijkse huurprijzen later betalen en nu betalen ten tijde van de boeking voor de duur van uw reservering (Huurperiode).

2. Deze aanbieding is geldig bij deelnemende Enterprise Rent-A-Car-locaties in Europa en het Midden-Oosten. Neem contact op met uw verhuurvestiging om te controleren of deze vestiging deelneemt aan deze aanbieding voordat u een boeking plaatst.

3. Deze aanbieding is geldig voor alle reserveringen die op of na 31-08-2019 zijn gemaakt en voor huurperioden die vóór 01-06-2021 zijn afgelopen en geldt niet voor huurperioden die langer duren dan 27 dagen.

4. Deze aanbieding geldt voor alle voertuigklassen die beschikbaar zijn op het moment van boeking.

5. Alle bestuurders moeten ten minste 25 jaar oud zijn. In de leeftijdscategorie 25 tot 29 mag een voertuig uit klasse A t/m F, mini-mpv of busje worden gehuurd. Voor alle ander autogroepen moeten bestuurders minimaal 30 jaar oud zijn, tenzij toegestaan volgens plaatselijke wetgeving. Andere leeftijdsbeperkingen en toeslagen voor jonge bestuurders kunnen van toepassing zijn, afhankelijk van het land van de verhuur.

6. Tenzij anders aangegeven, is deze aanbieding niet van toepassing op eventuele extra kosten, waaronder optionele verlaging van eigen risico, eenrichtingsverhuur, brandstofkosten, toeslagen voor een extra bestuurder en jonge bestuurders, huur van aanvullende items, inclusief maar niet beperkt tot kinderzitjes, sneeuwkettingen, dakdragers en navigatiesystemen.

7. De ophaal- en afleverservice is onderworpen aan geografische beperkingen. Neem contact op met uw verhuurkantoor voor meer informatie.

8. Deze aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid van voertuigen en mag niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen, acties, kortingen of vorige of huidige reserveringen.

9. Deze aanbieding en deze algemene voorwaarden zijn een aanvulling op en vervangen niet de algemene voorwaarden van de overeenkomst met betrekking tot uw huur, die belangrijke bepalingen bevatten met betrekking tot de huur van een voertuig en die volledig van toepassing blijven op de huur.

10. Deze aanbieding en deze algemene voorwaarden, en elk geschil of elke claim die hieruit voortvloeit of er verband mee houdt, zijn onderworpen aan het Engelse recht en u kunt gerechtelijke procedures aanhangig maken met betrekking tot deze aanbieden en deze algemene voorwaarden bij de Engelse rechtbanken. Als u in de Europese Unie woont, kunt u gerechtelijke procedures aanhangig maken met betrekking tot deze aanbieding en deze algemene voorwaarden bij de Engelse rechtbanken of de rechtbanken van de lidstaat van de Europese Unie waar u woont.

11. Als consument profiteert u van alle bindende bepalingen van het recht van het land waar u woont. Niets in deze algemene voorwaarden, inclusief de bovenstaande paragraaf, beïnvloedt uw rechten als consument om u te beroepen op dergelijke bindende bepalingen van het lokale recht.

12. U wordt ten zeerste aangeraden om uzelf vertrouwd te maken met de lokale verkeersregels van uw land van bestemming. Ga voor meer informatie over de landen in de Europese Unie naar

https://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm

13. Deze aanbieding wordt aangeboden door Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey TW20 9FB, dat de merken Enterprise, National en Alamo exploiteert.