Amsterdam Airport, Netherlands (AMS) Autoverhuur

Locatiegegevens voor Amsterdam Airport, Netherlands (AMS)

Locatie

Services

Een auto huren op Amsterdam Airport, Netherlands (AMS)


Auto huren Amsterdam Airport Schiphol

Gemakkelijk en snel online een auto huren bij Enterprise nauw vlucht naar Amsterdam Schiphol Airport (AMS). Enterprise Rent-A-Car is gemakkelijke bereikbaar en heeft een
autoverhuurbalie in het autoverhuurcentrum van de luchthaven (Schiphol Plaza). Wij zijn dagelijks geopend van 6:30 tot 23:00 uur. Gemakkelijk en snel auto huren Amsterdam Airport Schiphol bij Enterprise. Bij ons profiteert u van een uitstekende service met:

 • Wagenpark met 18 verschillende merken
 • Terugbrengen buiten openingstijden mogelijk
 • Jonge bestuurders betalen niet extra
 • 24/7 service bij pech onderweg

Enterprise Rent-A-Car Amsterdam Airport Schiphol

Aankomsthal 22
1118 AX Schiphol

Tel: 020 740 0950

Openingstijden

Maandag:      06:30 – 23:00 uur
Dinsdag:        06:30 – 23:00 uur
Woensdag:    06:30 – 23:00 uur
Donderdag:   06:30 – 23:00 uur
Vrijdag:          06:30 – 23:00 uur
Zaterdag:       06:30 – 23:00 uur
Zondag:          06:30 – 23:00 uur

“Ik heb het afgelopen jaar meer dan 30 keer gehuurd vanaf de Enterprise locatie op Schiphol Airport. Ik vind de service vriendelijk, snel en efficiënt. Ik ben altijd professioneel en uiterst redelijk behandeld bij het huren van een auto. De superieure en persoonlijke dienst die het team biedt, gekoppeld aan de mogelijkheid om de nieuwste auto's huren, maakt voor mij dat Enterprise en het Enterprise Team de enige keuze zijn voor het huren van een auto als ik naar Schiphol reis”

– Bob

Lees meer reviews

Autoverhuur Amsterdam Airport Schiphol

U huurt altijd per verhuurperiode van 24 uur bij Enterprise. Na uw reservering staat de auto met een volle tank voor u klaar en kunt u de auto meenemen voor gebruik. Wanneer u de auto weer inlevert na de verhuurperiode tankt u weer bij tot een volle tank. Zo betaalt u alleen voor de benzine die u daadwerkelijk gebruikt. Inleveren buiten de openingstijden is mogelijk, u deponeert de sleutels en documenten dan in de brievenbus. Wanneer u de auto op een andere locatie wilt inleveren, kost dit mogelijk meer.   

Wagenpark Enterprise Amsterdam Airport Schiphol

Of u nu zakelijk of privé naar Amsterdam Schiphol Airport vliegt en een auto wilt huren, huur uw auto bij ons en u bent verzekerd van een soepele reis. Met onze moderne huurauto’s komt u altijd op tijd en in stijl aan. In het wagenpark van Enterprise vindt u maar liefst 18 verschillende automerken, waardoor u altijd een auto vindt die helemaal aan uw wensen voldoet.

Bekijk ons hele wagenpark

 
 • Fiat Panda of vergelijkbaar huren
   
 • Suzuki SX4 of vergelijkbaar huren
   
 • Renault Scenic of vergelijkbaar
   
 • Nissan e-NV200 of vergelijkbaar huren
   

Checklist benodigde documenten

Checklist benodigde documenten Om een auto te huren bij Enterprise, dient u minimaal een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs. Neem bij het ophalen van de auto de volgende documenten mee:

 • Uw Identiteitsbewijs
 • Een creditcard
 • Uw rijbewijs

Let op, deze documenten dienen op uw naam te staan. Lees meer over de huurvoorwaarden voor het huren van een auto op onze algemene voorwaardenpagina. Heeft u vragen over het huren van een auto bij Enterprise? Neem telefonisch contact met ons op via 020 740 0950.

“Goede service. Ik kreeg een betere auto dan verwacht, die ook erg schoon was. Personeel is erg beleefd en de service is buitengewoon.”

– Vlad

Lees meer reviews

Direct de snelweg op vanaf Schiphol

Vanaf het vliegveld bent u binnen vijf minuten op de A4. Hierdoor rijdt u vanaf de verhuurlocatie binnen een uur naar de steden Utrecht en Rotterdam. Daarnaast bent u binnen 20 minuten vanaf Enterprise-locatie Amsterdam Airport Schiphol in het centrum van Amsterdam.

Routebeschrijving vanaf aankomsthal

U vindt de balie van Enterprise autoverhuur in het autoverhuurcentrum van luchthaven Schiphol (Schiphol Plaza). Komt u per vliegtuig naar Schiphol? Volg na het landen de aangegeven route van de gate naar de bagageband en douane, u komt dan vanzelf bij Schiphol Plaza. Indien u met het openbaar vervoer naar de luchthaven komt, loopt u ook binnen een paar minuten naar de balie van Enterprise.

Enterpriselocaties Nederland

U vindt ook Enterpriselocaties in: