Amsterdam Central Station, Netherlands Autoverhuur

Locatiegegevens voor Amsterdam Central Station, Netherlands

Locatie

Services

Een auto huren op Amsterdam Central Station, Netherlands


Auto huren Amsterdam Centraal Station

Voordelig auto huren Amsterdam Centraal Station voor een lage prijs via Enterprise Rent-A-Car. Centraal gelegen locatie vlak bij het bus-, metro- en treinstation. In ons wagenpark heeft u keuze uit meer dan 35 modellen van verschillende merken. Een auto huren bij Enterprise: altijd voor een laag tarief en met de volgende voordelen:

 • Wagenpark met 18 verschillende merken
 • Geen meerprijs voor jonge bestuurders
 • Altijd een lage prijs: al vanaf € 15,- per dag
 • 24/7 Enterprise pechdienst

Enterprise Rent-A-Car Amsterdam Centraal Station

Harry Banninkstraat 129, Oosterdokeiland
1011 DD Amsterdam

Tel: 020 740 1950

Openingstijden

Maandag:      07:00 – 19:00 uur
Dinsdag:        07:00 – 19:00 uur
Woensdag:    07:00 – 19:00 uur
Donderdag:   07:00 – 19:00 uur
Vrijdag:          07:00 – 19:00 uur
Zaterdag:       07:00 – 19:00 uur
Zondag:          07:00 – 19:00 uur

Benodigde documenten bij huren auto

U huurt een auto bij Enterprise altijd per 24 uur. Na uw reservering staat de auto met een volle tank klaar op onze centrale locatie bij het Centraal Station in Amsterdam. Nadat u de auto hebt gereserveerd, kunt u deze elke dag van de week ophalen tussen 07:00 tot 19:00 uur. Neem bij het ophalen van de auto uw identiteitsbewijs, creditcard en rijbewijs mee. Al deze documenten moeten op uw naam staan.

“Helemaal top geregeld. Duidelijk boekingssysteem en alles stond klaar zoals beloofd. Vriendelijk personeel, nemen rustig de tijd om alles uit te leggen.”

– Mark, Amsterdam

Lees meer reviews

Auto inleveren

Na de verhuurperiode levert u de auto met een volle tank weer bij ons in. U betaalt dus alleen de benzine die u daadwerkelijk gebruikt. Wilt u de auto buiten de openingstijden inleveren? Geen probleem, dit kan door de sleutel en documenten te deponeren in de brievenbus. Ook is het mogelijk om de auto op een andere locatie in te leveren, hieraan zijn wel kosten verbonden.

Wagenpark Enterprise Centraal Station

U heeft bij ons keuze uit 18 verschillende merken auto’s. Alle auto’s in ons wagenpark worden elk half jaar vervangen waardoor wij altijd een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Kies een compacte auto wanneer u het drukke verkeer van Amsterdam zoals deze Fiat Panda of bekijk onze grotere modellen zoals de Audi A4 voor meer comfort bij langere reisafstanden.

Bekijk ons hele wagenpark

 
 • Fiat Panda of vergelijkbaar huren
   
 • Suzuki SX4 of vergelijkbaar huren
   
 • Renault Scenic of vergelijkbaar
   
 • Nissan e-NV200 of vergelijkbaar huren
   

Carsharing Amsterdam

Alleen betalen voor de uren dat u de auto daadwerkelijk gebruikt? Door bij Enterprise te huren via carsharing bespaart u op parkeerkosten, verzekeringen en reparaties. Deze constructie is ideaal voor mensen die niet in het bezit zijn van een auto maar er af en toe toch een nodig hebben. Bij onze locatie in Amsterdam huurt u via carsharing al vanaf €6,- per uur en betaalt u 30 cent per kilometer. Bij deze prijs is inbegrepen:

 • BTW-tarief van 21%
 • Het gebruik van brandstof
 • Eigen risico van €375,-
 • WA: Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden om voor een paar uur een auto te huren in Amsterdam? Lees meer over voordelen van ons huurconcept op onze carsharing-informatiepagina.


“Ik heb laatst een auto gehuurd voor anderhalf uur bij Enterprise voor het ophalen van een kastje bij de Ikea. Ik was in totaal slechts 15 euro kwijt, ideaal!”

– Maurice, Amsterdam

Lees meer reviews

Enterprise locaties in Nederland

Naast onze centraal gelegen locatie in het centrum van Amsterdam, vindt u ons in Nederland ook in Maastricht, Eindhoven Airport en op Schiphol Airport. Wereldwijd heeft Enterprise 7200 verhuurlocaties.

Auto huren middenin Amsterdam

Gemakkelijk en snel een auto huren op de meest centrale locatie van Amsterdam: het Centraal Station. Onze locatie naast het Centraal Station gemakkelijk te bereiken per fiets of openbaar vervoer. Vanaf de centrale locatie rijdt u met uw auto direct de stad in en bent u binnen tien minuten op de A10 via de Piet Heintunnel.

Andere Enterprise verhuurlocaties

U vindt ons op meer dan 7.200 verschillende locaties over de hele wereld. In Nederland kunt u ook een auto huren bij onze verhuurlocaties Schiphol Airport, Eindhoven en Maastricht.