Dagtrips vanuit Miami | Enterprise Rent-A-Car | Enterprise Rent-A-Car

Dagtrips vanuit Miami

Om de zonnige staat Florida eens van een andere kant te bekijken, kunt u vanuit Miami naar de Venetian waterways rijden, oases van rust ontdekken en naar plekken gaan waar u dieren in het wild kunt zien.

miamism
 • Vizcaya

  8 kilometer

  Het museum en de tuinen van Villa Vizcaya bevinden zich ten zuiden van Miami. Deze villa in Italiaanse stijl was een eeuw geleden eigendom van zakenman en miljardair James Deering. Nu is de villa een historische trekpleister die op de lijst van beschermde Amerikaanse monumenten staat. De adembenemende tuinen, rijke architectuur en 19de-eeuwse Europese kunst en meubelen mag u niet missen. Waarschijnlijk kent u Vizcaya uit films als "Iron Man 3" en enquot;Any Given Sunday."

 • Coconut Grove

  16 kilometer

  Het relaxte Coconut Grove is de perfecte omgeving om bij te komen van het hectische Miami. In deze oudste, permanent bewoonde wijk van Miami met zijn fraaie historische monumenten en 19de-eeuwse parken is het goed toeven. In het Barnacle Historic State Park vindt u het oudste huis van Miami-Dade County. Het is het voormalige huis van Ralph Middleton Munroe, stichter van Coconut Grove. U kunt dwalen door de bossen met tropisch hardhout en ondertussen genieten van het uitzicht over de Biscayne Bay.

 • Fort Lauderdale

  45 kilometer

  Vanwege zijn 500-kilometer lange binnenwateren wordt Fort Lauderdale ook wel het "Venetië van Amerika" genoemd. De meeste lokale bezienswaardigheden staan dan ook in het teken van water. U kunt het water ontdekken vanaf een gondola, een 19de -eeuwse rivierboot of een waterfiets. Vanaf Las Olas Boulevard, de langste straat van de stad, kunt u ook een rondvaart maken op een zogenaamde Duck boat. Als het wat kouder is, kunt u heerlijk rondneuzen in de kunstgaleries en winkels in het overdekte winkelcentrum Sawgrass Mills Mall. En als de zon ondergaat, loopt u via de 1,5-kilometer lange Riverwalk naar het Arts and Entertainment District met zijn talloze restaurantjes, theaters en pavilions.

 • Chokoloskee Island

  140 kilometer

  Dit eilandje in het immense natuurpark Everglades is een uitstekende uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken, kennis te maken met de lokale bevolking en forellen te vangen. Om grotere vissen en alligators te zien, kunt u een boot huren van een kapitein. Zoals de naam al doet vermoeden werd dit eiland oorspronkelijk bewoond door Indianen, die er al 1500 jaar leefden voordat de Europeanen Amerika ontdekten. De zon zien ondergaan op Chokoloskee is een onvergetelijke ervaring.

 • Key West

  256 kilometer

  Ontdek het koraal, neem de Conch Tour Train en bezoek de bars van de befaamde "Duval Crawl." Deze bruisende historische zeehaven heeft voor ieder wat wils. Bezoek de huizen van Ernest Hemingway en Harry Truman, haal dan een fish quesadilla en geniet op Mallory Square van de ondergaande zon en de straatartiesten. Al sinds de jaren '60 komen lokale bewoners en toeristen hier naar toe om te relaxen. Vergeet niet om een foto te maken van de Southernmost-boei voordat u weggaat.