SPECIALE AANKONDIGING

Enterprise Rent-A-Car Nederland heet u van harte welkom!

Onze belofte aan u
Superieure klantenservice
Sinds 1957 verwachten onze klanten de beste serviceniveaus van Enterprise, waar ter wereld u ook onze hulp nodig hebt.
Wordt verleend door zelfstandig opererende medewerkers
Onze medewerkers zijn gemachtigd om alles in het werk te stellen dat nodig is om u een positieve ervaring te bezorgen.
En biedt veel waar voor uw geld
De hele Enterprise-ervaring is gebaseerd op het verlenen van de allerbeste waar voor uw geld en het voortdurend overtreffen van uw verwachtingen.

OVER ENTERPRISE

We zijn nieuw in Nederland maar we hebben veel ervaring in het voldoen aan mobiliteitsbehoeften.

Hoewel Enterprise een nieuwkomer is op de Nederlandse markt, is ons bedrijf al sinds 1957 wereldwijd groeiende. Vandaag de dag is Enterprise het grootste autoverhuurbedrijf ter wereld, met meer dan 1,2 miljoen voertuigen in ons wagenpark. En ondanks onze grootte blijven we een familiebedrijf met slechts één doelstelling: wij willen uw verwachtingen ten aanzien van service en waar voor uw geld overtreffen. Probeer ons eens en ontdek dat bij Enterprise de klant altijd op de eerste plaats komt. 
 

"Zorg eerst voor uw klanten en uw medewerkers, dan komt de winst vanzelf wel."

Die uitspraak is van Jack Taylor, de man die het bedrijf in 1957 heeft opgericht en wiens familie nog steeds eigenaar van het bedrijf is. In een zin wordt het recept voor het langetermijnsucces van ons bedrijf samengevat. Wij richten ons op de mensen die het belangrijkst zijn: u, onze klant, en de vrouwen en mannen die elke dag hun best doen om u van een superieure service te voorzien.  

Zelfstandig opererende medewerkers

Wij bieden onze medewerkers de training en hulpmiddelen om hun werk te doen en, wat nog belangrijker is, we verlenen ze de autoriteit en autonomie om beslissingen te nemen.  Als u hulp nodig hebt of als er iets moet worden rechtgezet, heeft elke medewerker de vrijheid om problemen ter plekke op te lossen.

Onze geschiedenis

Vanaf het bescheiden begin in 1957 is ons bedrijf gegroeid van zeven voertuigen die vanaf de parkeerplaats van een autodealer in het middenwesten van de Verenigde Staten werden verhuurd tot het grootste autoverhuurbedrijf ter wereld met meer dan 1,2 miljoen voertuigen in ons wagenpark. 

Maar ons doel was nooit om het grootste bedrijf in onze branche te worden; we wilden gewoon voldoen aan de behoeften van onze klanten middels een uitstekende service die werd verleend door medewerkers die getraind en gemotiveerd waren om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. 

Door vast te houden aan dit eenvoudige maar krachtige doel konden wij uitgroeien tot het bedrijf dat we nu zijn. We voldoen elk jaar aan de behoeften van tientallen miljoenen klanten in 67 landen. Om de hoek of aan de andere kant van de wereld, bij u in de buurt of op luchthavens overal ter wereld, staan wij klaar om u van dienst te zijn.