Enterprise Business Rental Services

Auto huren voor korte en lange tijd

Bij Enterprise Rent-A-Car kunt u auto’s voor korte én lange termijn huren. Om de huur aantrekkelijk en betaalbaar te houden, hebben we voor beide gevallen aparte pakketten ontwikkeld: de Business Rental Program en de Month or More Program.

Auto huren voor een korte periode


Bij het Business Rental Program kunt u voor een korte periode met vastgelegde tarieven een auto huren bij Amsterdam Luchthaven Schiphol, Amsterdam Centraal Station, Eindhoven Luchthaven of Maastricht.

Ook bevat dit pakket de optie om de auto te laten brengen of af te halen bij zakelijke adressen in en rond Amsterdam, Eindhoven of Maastricht.

Auto huren voor een langere periode

Als u een auto voor een maand of langer wilt huren, biedt Enterprise een aantal aantrekkelijke voordelen. Zo geniet u bij een huur voor lange termijn van dezelfde flexibiliteit en kortingen als bij korte termijn huur.

Wij maken de pakketten op maat. Neem graag met ons contact op.

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?

Neem contact met ons op via e-mail, ons adres is sales@enterprise-netherlands.com en laat ons weten wat u wensen zijn. We zijn er zeker van dat we u een passende mobiliteitsoplossing kunnen bieden. 

Business Rental Program – zakelijk autohuur programma voor de korte termijn

Enterprise biedt transparante tarieven en voorwaarden zodat u en uw medewerkers eenvoudig auto's kunnen huren.

  • Gegarandeerde tarieven voor korte termijn huren op luchthavens of stadlocaties.
  • Tarieven inclusief 200 km per dag, afkoop eigen risico bij schade/afkoop eigen risico bij diefstal (basisdekking), een aansprakelijkheidsverzekering en 24-uurs pechhulp.
  • Optie voor brengen en ophalen bij zakelijke adressen.
Short Lease Program – zakelijk autohuur programma voor een maand of meer

Wanneer u een auto voor een langere periode nodig hebt, dan heeft Enterprise voor u de oplossing. We bieden interessante mobiliteits oplossingen voor een maand of meer, inclusief:

  • Besparingen op onze al lage maandtarieven.
  • Korte termijn huur flexibiliteit met lange termijn huur kortingen.
  • Ideaal voor bedrijfsauto-oplossingen, poolauto's, tijdelijke opdrachten of terwijl u op een nieuwe auto voor uw wagenpark wacht.
  • 24-uurs pech hulp.