Ophaal - en breng service van en naar uw huis

Soms komt het gewoon even niet uit om uw auto bij ons op te halen. Dat snappen we heel goed. Daarom kunt u vanaf onze locatie op Maastricht Centraal gebruik maken van onze ophaal- en breng service.

Wanneer u minimaal een uur van tevoren reserveert kunt u (tijdens kantooruren) onze vestiging bellen om u op te laten halen. Terug op de verhuur locatie vullen wij dan voor u alle papierwerk in en voordat u het weet bent u op weg.

Wilt u thuis opgehaald worden, u kunt ervanuit gaan dat onze servicegerichte mensen er alles aan zullen doen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Reserveer meteen door uw gegevens rechts in te vullen. Wilt u meer informatie? Bel ons op 043-2100107.

Verplicht
Ophaaldatum & tijd
Verplicht
Inleverdatum & tijd
Verplicht
LEEFTIJD
We vragen om uw leeftijd om vast te kunnen stellen of u in aanmerking komt voor het huren van auto’s van een bepaalde klasse. Voor jongere bestuurders kan een toeslag gelden.
Verplicht
Coupon, klant of zakelijk nummer (optioneel)
BEDRIJFSPINCODE
Als u toegang tot uw bedrijfsaccount wilt, typt u de eerste drie tekens van de naam van uw bedrijf of de pincode (bericht nader te bepalen)
Verplicht
Niet beschikbaar
Gesloten
Ophalen na sluitingstijd
VOORWAARDEN
Neem contact op met onze Maastricht vestiging (043-2100107) voor het regelen van het tijdstip van ophalen. Let op! U dient dit uiterlijk 1 uur voor de gereserveerde tijd te doen en geldt alleen voor bevestigde reserveringen.