OVER ENTERPRISE RENT-A-CAR

Wat is de Enterprise Way? Wij geven om onze klanten, onze gemeenschappen en ons milieu.

Cultuur en hard werken liggen aan de basis van Enterprise

Enterprise Rent-A-Car is een aaneenschakeling van successen. Onze leidende principes en onze bescheiden start zijn gebaseerd op een persoonlijke aanpak, eerlijkheid en integriteit. Wij zijn ervan overtuigd dat we onze gemeenschappen stuk voor stuk kunnen verbeteren. We helpen onze klanten met liefde. En we belonen hard werk. Deze zaken zijn voor ons nog net zo belangrijk als toen we in 1957 van start gingen.

Dankzij ons uitgebreide netwerk, ons grote wagenpark en ons ruime dienstenpakket is Enterprise een van de grootste leveranciers van vervoersoplossingen ter wereld. Particulieren kunnen bij ons terecht voor autohuur in steden en op luchthavens, car sharing, huur van exclusieve auto's en huurbusjes. Bedrijven en overheden kunnen gebruik maken van onze Flex-E-Rent service die voorziet in speciale vervoersoplossingen zoals busjes met temperatuurregeling en toegankelijke minibussen. Wij hebben ruim 9500 locaties in meer dan 100 landen. Wat betekent dit voor onze klanten?

Wij zijn er als u ons nodig hebt. Wij zetten ons actief in voor duurzaamheid, niet alleen omdat dit beter is voor ons bedrijf, maar ook omdat we van onze wereld een betere plek willen maken voor toekomstige generaties. Omdat we een groot bedrijf zijn, hebben we de capaciteit om innovatie en geavanceerd onderzoek te ondersteunen en oplossingen te testen waar de markt behoefte aan heeft.

Wist u dat?

Oprichter Jack Taylor de naam Enterprise heeft gekozen als eerbetoon aan de USS Enterprise, het vliegdekschip waarop hij tijdens de Tweede Wereldoorlog diende. Tegenwoordig is de naam "Enterprise" synoniem voor leiderschap en visie.

  • Oprichter Jack Taylor
  • Weg met auto's
  • Enterprise-locatie
  • Brandstofonderzoek
  • CarShare
  • Auto op de snelweg
  • USS Enterprise

WAARDEN

9.500

Enterprise heeft ruim 9500 locaties in meer dan 100 landen.

50MM

Enterprise heeft beloofd om binnen 50 jaar 50 miljoen bomen te planten.

"Zorg eerst voor je klanten en medewerkers, dan komt de rest vanzelf wel."

Het begon allemaal met zeven auto's en een voorgevoel

Het verhaal van Enterprise begint met de visie van één man. Na de Tweede Wereldoorlog, in 1957, kwam piloot Jack Taylor met vele onderscheidingen naar huis om een bedrijf en een gezin te stichten.

Met de lessen van de Amerikaanse marine in zijn achterhoofd, zoals het belang van hard werken, teamspirit en naastenliefde, waagde Jack zich met een wagenpark van zeven auto's aan het nieuwe concept van auto's leasen.

Inmiddels is Enterprise een bekende naam voor frequente reizigers en automobilisten. In de autoverhuurbranche wordt het bedrijf erkend als wereldwijd marktleider. Wij behandelen onze werknemers en klanten met liefde en respect. Met een eenvoudige, maar krachtige visie hoopt Enterprise, zowel op het gebied van autoverhuur als op het gebied van duurzaamheid en innovatie, de nummer één te worden.


Stel dat een huurauto bekijkt