Car Sharing: Auto Huren Per Uur

Nu in Amsterdam en Maastricht!

Op zoek naar een auto voor een paar uur? Met Car Sharing huur je eenvoudig in en rondom Amsterdam of Maastricht een auto voor een korte trip. Je betaalt een vaste prijs per uur en kilometer; zo betaal je nooit meer dan wat je gebruikt. Tankkosten en verzekeringen zitten gewoon bij de prijs inbegrepen. Je huurt met Car Sharing al een auto vanaf slechts €6,- per uur en €0,30 per kilometer.

Je kunt bij ons terecht voor Car Sharing op onze vestigingen bij Amsterdam Centraal Station en bij Maastricht Station. Hieronder kan je meteen je huurauto boeken. Eerst meer weten over Car Sharing? Op deze pagina vind je alles wat je moet weten.

Car Sharing: Auto Huren Per Uur bij Enterprise Rent-A-Car

RESERVEER HIER DIRECT JE HUURAUTO PER UUR
 

Car sharing Amsterdam Centraal Station       Car sharing Maastricht Centraal Station

Wat is Car Sharing?

Car Sharing is voordelig en eenvoudig een auto huren. Je huurt de auto alleen op de momenten waarop je ‘m nodig hebt, met een vast bedrag per uur en kilometer, waarbij benzine en verzekeringen inbegrepen zitten. Car Sharing is daarom ideaal voor als je op klantbezoek gaat, je moeder naar Schiphol moet brengen of even langs de bouwmarkt moet.
 

Wat kost Car Sharing?

Voor Car Sharing betaal je per uur en per kilometer. Per uur is een Mini €6; een Economy €8; en een Compact €10. Daarnaast is het slechts €0,30 cent per km voor de Mini en Economy; voor de Compact is het €0,36 cent per km.

Ook belangrijk om te weten: bij Car Sharing wordt er afgerond op het uur. Als je bijvoorbeeld een uur en drie kwartier op pad bent met de Mini, betaal je dus €12, plus het aantal gereden kilometers. Hieronder vind je enkele voorbeeldscenario's:
 

Ritje Duur Aantal km Prijs
Met een Mini 60 min. (€6,-) 60 km (€18,-) €24,-
Met een Economy 30 min. (€8,-) 18 km (€5,40) €9,40
Met een Compact 50 min. (€10,-) 53 km (€19,10) €29,10


De huurprijs is inclusief:

✔ Benzinekosten
✔ Schadeverzekering met eigen risico (€450,-)
✔ Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA)
✔ Diefstalbescherming
✔ 24/7 pechhulp

Welke auto's kan ik huren met Car Sharing?

Je kan met de Mini-, de Economy- en de Compact-autoklasse op pad. Hieronder vind je voorbeelden van welke auto's in deze klasses vallen, inclusief de prijs en wat allemaal in de auto past. Zo kan je meteen een goede inschatting maken van welke klasse auto het beste bij je reis past.

Meer weten over de locaties waar Car Sharing mogelijk is?

Voor de openingstijden, routebeschrijvingen en meer aanvullende informatie, kan je terecht op de locatiepagina's van Amsterdam en Maastricht. Dit zijn de vestigingen waar Car Sharing op dit moment mogelijk is. Je vindt deze locaties op:

Autohuurlocatie Amsterdam
Harry Banninkstraat 129
1011DD Amsterdam
Autohuurlocatie Maastricht
Heugemerweg 35
6221GE Maastricht

Meer weten over Car Sharing?

Heb je toch nog vragen over Car Sharing? Neem gerust contact op met de locatie waar je je huurauto wil ophalen!