Zakelijk Auto Huren

Enterprise: voor al je zakelijke autohuurwensen

Bij Enterprise bieden we zakelijke autoverhuur aan voor zowel de korte als de lange termijn. Of je nu voor één dag, een week, een maand of zelfs langer een voertuig nodig hebt, wij staan voor je klaar. We zorgen niet alleen voor je huurauto, maar ook voor alle bijbehorende verzekeringen. Hier is wat je van ons kunt verwachten:

 

✔ Tarieven en voorwaarden die helder en transparant zijn, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

✔ De luxe dat auto’s zowel geleverd als opgehaald worden op locaties die jou het beste uitkomen.

✔ Persoonlijke accountmanager staat altijd voor je klaar met op maat gemaakte oplossingen, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

✔ De mogelijkheid om wereldwijd te profiteren van onze diensten, aangezien je bij Enterprise in meer dan 90 landen terecht kunt.

✔ Toegang tot een uitgebreid en modern wagenpark, voorzien van de nieuwste modellen, zodat je altijd in stijl en comfort reist.

 

Kies voor Enterprise en ervaar de ultieme flexibiliteit en gemak bij het huren van een auto voor zakelijk gebruik.

Met ons als mobiliteitspartner staat je auto klaar als je ‘m nodig hebt, of dat nu in Amsterdam, Parijs of St. Louis is. Met ons ervaren team en de 24/7 pechhulp heb je er geen omkijken meer naar. Ontdek onze topservice en stuur een berichtje met je wensen naar sales@enterprise-netherlands.com. Binnen 24 uur nemen we persoonlijk contact met je op!

 

Liever telefonisch contact? Bel dan gerust naar +31 20 74 00 955 om direct iemand uit het salesteam te spreken.

 

Eerst meer weten? Hieronder vind je meer over onze programma’s en een impressie van ons wagenpark. We hebben twee zakelijke autohuurprogramma’s die 100% op maat in te vullen zijn:

Business Rental Program: zakelijke autohuur voor korte termijn

Zoek je als bedrijf naar een kortetermijnoplossing voor autohuur? Kies dan voor ons Business Rental Program, speciaal ontworpen voor zakelijke autohuur van één dag tot één maand. Met dit programma profiteer je van vaste tarieven, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Daarnaast staan we 24/7 klaar met pechhulp, zodat je nooit alleen staat in onvoorziene situaties. Je krijgt toegang tot je eigen boekingstool, waarmee je gemakkelijk en snel jouw autohuur regelt. Bovendien bieden we verschillende betalingsopties aan, zodat je altijd op een manier kunt betalen die voor jouw bedrijf het handigst is. Daarnaast kun je gemakkelijk wisselen van automodel en zo de auto rijden die het beste bij het project past. Kies voor gemak, betrouwbaarheid en flexibiliteit met ons Business Rental Program.

Meer lezen over kort zakelijk huren

Shortlease zakelijk: autohuur voor lange termijn

Ben je op zoek naar een zakelijke auto voor een periode langer dan een maand? Met onze zakelijke shortlease geniet je van dezelfde flexibiliteit als bij korte termijn autohuur, met het voordeel dat je dagelijks kunt opzeggen na de eerste maand. Dit geeft je de vrijheid om je vervoersbehoeften aan te passen aan de dynamiek van jouw bedrijf, zonder langdurige verplichtingen. Daarnaast profiteer je van vaste tarieven, waardoor je financiële planning voorspelbaar is. Onze 24/7 pechhulp zorgt ervoor dat je altijd ondersteund wordt, ongeacht het tijdstip of de plaats. Met je persoonlijke boekingstool regel je je autohuurbehoeften online. Gebruik een betalingsoptie die aansluit bij jouw bedrijfsvoering. Kies voor onze zakelijke shortlease en ervaar de optimale combinatie van flexibiliteit, gemak en zekerheid.

Meer lezen over shortlease zakelijk

Maak kennis met het wagenpark

Omdat we een uitgebreid aanbod aan huurauto’s hebben, zit er voor iedereen wat tussen. Hieronder een voorproefje van de zakelijke auto’s waar je straks de weg mee op kunt. Verder zit je bij ons ook aan het goede adres als je op zoek bent naar een milieubewuste huurauto: in ons wagenpark hebben we ook elektrische huurauto’s.

 

Met ons brede assortiment aan huurauto’s vind je gegarandeerd de perfecte match voor jouw zakelijke behoeften. Hieronder valt een greep uit de diverse zakelijke auto’s die binnenkort tot jouw beschikking staan, variërend van compacte stadsauto’s voor snelle stadsritten tot luxe sedans voor representatieve afspraken. Maar daar houdt ons aanbod niet op. Als je waarde hecht aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, dan ben je bij ons ook op de juiste plek. Ons wagenpark bevat namelijk een selectie van de nieuwste elektrische auto’s, perfect voor iedereen die zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen zonder in te leveren op comfort of rijprestaties. Kies voor een groenere toekomst en rijd stijlvol naar je volgende zakelijke ontmoeting met onze milieubewuste huurauto’s. Ontdek de ideale auto die aansluit bij zowel je zakelijke als duurzaamheidsdoelen bij Enterprise Car Sharing & Rental.

Compact Vehicle Class

Compact Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Volvo V40 of vergelijkbaar

Intermediate Vehicle Class

Intermediate Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Suzuki S-Cross of vergelijkbaar

Standard Vehicle Class

Standard Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Mazda 6 of vergelijkbaar

Fullsize

Fullsize Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Audi A4 of vergelijkbaar

Premium

Premium Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Mercedes Benz E-klasse of vergelijkbaar

Premium Wagon

Premium Wagon Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Volvo V90 STW of vergelijkbaar