Let's Hit the Road

Zakelijke auto huren

Enterprise Business Rental Services

Auto huren voor korte en lange tijd

Wilt u een zakelijke auto huren voor een dag, een maand of langer? Enterprise Rent-A-Car biedt een passende oplossing voor al uw zakelijke mobiliteitsproblemen. Wij hebben twee interessante pakketten voor u samengesteld, waardoor u en uw medewerkers eenvoudig en voordelig een auto kunnen huren.

Short term rental

Heeft u een zakelijke auto nodig voor een korte periode? Dan kunt u bij Enterprise een auto huren met een korte looptijd: van één dag tot een maand. Wij bieden u als zakelijke klant veel voordelen, zoals 24-uurs pechhulp. Daarnaast is het mogelijk om uw zakelijke huurauto te laten brengen en afhalen bij adressen in en rond Amsterdam, Eindhoven en Maastricht. U heeft bij ons de keuze uit een zeer uitgebreid wagenpark: van een Mercedes tot een Volvo en van een Audi tot een BMW. Wilt u weten uit welke auto’s u nog meer kunt kiezen?

Bekijk dan ons complete wagenpark.

Month or More Rental

Wanneer u langer dan een maand een auto wilt huren, is ons short lease programma iets voor u. Huur bij ons een personen- of bedrijfsauto voor een scherpe prijs en tegen zeer voordelige voorwaarden. U geniet van dezelfde flexibiliteit en kortingen als bij het huren van een auto met een korte looptijd. Daarnaast kunt u met een zeker gevoel de weg op dankzij onze 24 uurs pechhulp. Deze oplossing is ideaal wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsauto of een poolauto of als u een auto nodig heeft tijdens verhuizingen, voor een tijdelijk opdracht of seizoenswerk.

Bekijk dan ons complete wagenpark.

Voordelige tarieven

We bieden u altijd een op maat gemaakt voorstel met tarieven inclusief:   

  • 200 kilometer per dag
  • Afkoop eigen risico bij schade en diefstal
  • Een aansprakelijkheidsverzekering
  • 24 uurs pechhulp

Haal- en brengservice

Bent u niet in de gelegenheid om uw huurauto zelf op te komen halen bij een van onze vestigingen? Het is mogelijk om uw zakelijke huurauto te laten brengen en afhalen bij adressen in en rond Amsterdam, Eindhoven en Maastricht.

Contact met Enterprise

Heeft u tijdelijk een extra zakelijke auto nodig omdat uw bedrijf te maken heeft met piekdrukte? Of wacht u op een nieuwe bedrijfsauto en heeft u vervoer nodig om de levertijd te overbruggen? Enterprise Rent-A-Car heeft een oplossing voor al uw zakelijke mobiliteitsproblemen. Wilt u meer informatie over het zakelijk huren van een auto? Wij vertellen u graag wat de voordeligste mogelijkheden zijn voor u. Neem contact met ons op via sales@enterprise-netherlands.com.


Compact limousine

Volvo V40

Volvo V40 of vergelijkbaar

Gegevens weergeven

Fullsize

Audi A4 huren

Audi A4 of vergelijkbaar

Gegevens weergeven

Premium

Audi A6 of vergelijkbaar

Audi A6 of vergelijkbaar

Gegevens weergeven

Luxury

Mercedes Benz E-klasse of vergelijkbaar

Mercedes Benz E-klasse of vergelijkbaar

Gegevens weergeven

Full-size Estate

Audi A4 Avant STW huren

Audi A4 Avant STW of vergelijkbaar

Gegevens weergeven

Premium Wagon

Volvo V90 STW huren

Volvo V90 STW of vergelijkbaar

Gegevens weergeven