Bij Enterprise huur je een auto per uur

Heb je snel een auto nodig om iets op te halen, van en naar een afspraak te komen of even los te gaan in het winkelcentrum of de woonboulevard? Met auto huur per uur van Enterprise huur je eenvoudig en kort bij een van onze locaties! Je hoeft je geen zorgen te maken over benzinekosten en verzekeringen. Dit zit allemaal al in de prijs inbegrepen. Het enige wat je nog hoeft te doen is een deelauto te huren en aan te geven bij welke locatie je de auto wilt ophalen. Dit kan bij de Enterprise locaties in Maastricht en Amsterdam, alleen niet op de luchthavens. Daarna ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt!

 

Huur per uur

 

Hoeveel kost auto huren per uur?

 

Wat je exact betaalt voor een deelauto ligt aan hoelang je de auto wilt huren en hoeveel kilometer je ermee rijdt. Deze kosten zijn weer afhankelijk van de klasse en het type auto waarin je wilt rijden. Weten hoeveel een uur huren kost? Bereken het direct via de online boekingstool bovenaan deze pagina.

 

 • Oprichter Jack Taylor
 • Weg met auto's
 • Enterprise-locatie
 • Brandstofonderzoek
 • CarShare
 • Auto op de snelweg
 • USS Enterprise

Waarom een per uur auto huren bij Enterprise?

Bij Enterprise vind je altijd een passende auto voor elke gelegenheid, door de keuze uit verschillende autoklassen. Daarnaast zijn we altijd 100% transparant over de prijzen.

 

Uur-huurprijs is inclusief:

 

✔ Benzinekosten

✔ Schadeverzekering met eigen risico

✔ Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA)

✔ Diefstalverzekering

✔ 24/7 pechhulp

 

Welke auto’s kan ik per uur huren?

Je hebt bij auto huren per uur de keuze uit verschillende autoklassen zoals de Mini, Economy, Compact en meer. Van de Fiat Panda tot Opel Corsa tot Seat Leon en vergelijkbare modellen in deze categorieën huurauto’s. Deze handige stadsauto’s hebben plek voor maximaal 4 of 5 personen en hebben kofferbakruimte voor 2 tot 4 stuks bagage.

 

Betaalmethode

Maak alleen een boeking als je beschikt over een officiële creditcard. Officiële creditcards zijn:

 • American Express Creditcards
 • Mastercard Creditcards
 • Diner Club Creditcards
 • Visa Creditcards (let op! Niet alle VISA cards betreffen creditcards)

Zonder creditcard is het op dit moment niet mogelijk om een auto te huren in Nederland. De borg is de reden dat een creditcard nodig is. Wij blokkeren de borg op je kaart, zodat het bedrag ook direct weer vrijgegeven kan worden bij het terugbrengen van de huurauto in goede staat. Deze procedure is niet mogelijk bij een debitcard.

 

Betaal niet met een debitcard

Een van de voorwaarden voor autohuur is dat je moet beschikken over een creditcard. Bij foutieve betalingen met debitcard krijg je geen refund van het aanbetaalde bedrag. Deze betaalmethoden accepteren we niet: Visa Debit, Debit Mastercard, Bunq Creditcard en alle andere debitcards.