Shortlease Particulier

Auto huren voor lange termijn

Als je voor langere tijd een auto nodig hebt, ben je bij Enterprise op het goede adres. Naast shortlease zakelijk vind je bij ons ook shortlease voor particulieren: ons Maand of Meer Programma. Met Maand of Meer kan je onder andere rekenen op:

✔ Flexibiliteit: na 1e maand dagelijks opzegbaar
✔ Verzekeringen die door Enterprise geregeld worden
✔ Mocht er iets gebeuren: 24/7 pechhulp
✔ Keuze uit een uitgebreid aantal huurauto’s...
✔ ... die altijd jonger zijn dan 6 maanden

Shortlease Particulier bij Enterprise Rent-A-Car

Kortom: ideaal voor autohuur van langer dan een maand, of je nu een langere reis gaat maken, je eigen auto in de garage staat of je tijdelijk een bepaald model wil uitproberen. Ook is shortlease voor particulieren een mooi alternatief op zelf een auto aanschaffen: verzekeringen, onderhoud en pechhulp wordt allemaal voor je geregeld.

Verder vind je dankzij ons uitgebreide aanbod altijd je ideale huurauto, waar je 'm ook voor nodig hebt. Tot slot leveren we de auto graag op een adres naar voorkeur, maar het is ook mogelijk om 'm op te komen halen. Je haalt de huurauto op in Amsterdam, op Schiphol, in Maastricht of Eindhoven.

Neem contact op met ons team voor een vrijblijvende offerte, meer informatie of gewoon voor advies over de beste auto voor jouw persoonlijke situatie. 

Veelgestelde vragen over shortlease voor particulieren

De kosten van het Maand of Meer Programma zijn onder andere afhankelijk van hoe lang je wil huren en met welke auto je op pad wil. Als je ons laat weten waar je naar op zoek bent, zoeken we zo snel mogelijk voor je uit wat de kosten zijn. Onder deze kosten vallen bijvoorbeeld verzekeringen, onderhoud en pechhulp.

Neem gerust contact op met de locatie waar je de auto zou willen ophalen voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte!

Ja! Als je contact met ons opneemt voor je vrijblijvende offerte, kan je direct aangeven dat je graag een elektrische auto wil leasen. Je kan op onze site ook meer lezen over onze elektrische huurauto's.