Auto huren voor een dag

Bij Enterprise huur je een auto per dag

Wil je een dagje naar familie of vrienden in een ander deel van het land? Dan kun je ook bij Enterprise een auto huren voor een dag! Kom langs bij een van onze verhuurlocaties in Amsterdam voor flexibele autohuur. Je kunt zorgeloos rijden, want verzekeringen en hulp bij pech zijn allebei inbegrepen in de prijs. Het enige wat je hoeft te doen is een auto te huren en aangeven bij welke locatie je de auto wilt ophalen. Daarna ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt!

Wacht niet langer en huur vandaag nog een deelauto bij Enterprise. Wij bieden topservice en de nieuwste automodellen, dus je kunt gegarandeerd genieten van een comfortabele en veilige rit.

 

Huur per dag

Wil je weten hoeveel het kost om een auto per dag te huren?

De kosten voor het huren van een auto hangen af van hoe lang je de auto wilt huren en de beschikbaarheid van onze auto's. Ook verschillen de kosten per klasse en het type auto waarin je wilt rijden. Snel inzicht in wat de kosten zijn? Je kunt eenvoudig de prijzen bekijken door de boekingstool in te vullen en de gewenste dag te selecteren waarop jij de auto nodig hebt.

 

Dus waar wacht je nog op? Vul de boekingstool in en ontdek de kosten voor auto huren per dag.

 

Wat is inbegrepen bij auto huren per dag?

Huur je een auto per dag bij ons? Dan regelen onze dat jouw huurauto brandschoon en volgetankt (of met volle accu) voor je klaarstaat op de afgesproken ophaallocatie. Eenmaal op locatie helpt ons team je snel op weg, bij ons rijdt namelijk binnen een kwartier de deur uit. Verder is het volgende bij de daghuurprijs inbegrepen:

 

 • Verzekeringen (CDW & WA)
 • Diefstalbescherming
 • Je wordt 24/7 geholpen bij pech
 • 200 vrije km’s per dag
 • Oprichter Jack Taylor
 • Weg met auto's
 • Enterprise-locatie
 • Brandstofonderzoek
 • CarShare
 • Auto op de snelweg
 • USS Enterprise

Waarom per dag huren bij Enterprise?

Waarom zou je per dag een auto huren bij Enterprise?

 

Als je op zoek bent naar een auto voor een dag of langer, dan ben je bij Enterprise Car Sharing & Rental aan het juiste adres. Wij bieden de nieuwste automodellen, van compacte stadsauto's tot grote SUV's. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke en professionele service. Onze medewerkers zijn er altijd om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Je kunt erop vertrouwen dat onze auto's perfect onderhouden zijn en dat je vooraf precies weet welke kosten er verbonden zijn aan de autohuur.

 

Zorgeloos auto huren voor een dag

Je kunt heel eenvoudig een auto huren per dag via onze online boekingstool. Ons ervaren team staat voor je klaar en zorgt dat je huurauto gereed is zodra je op locatie bent. We stellen het huurcontract op en inspecteren samen de auto voordat je op pad gaat. Het huren van een auto bij Enterprise Car Sharing & Rental is dus snel en gemakkelijk.

 

En dat is niet alles! Bij ons kun je ook rekenen op:

 

✔ 100% transparantie over voorwaarden en kosten

✔ De nieuwste automodellen

✔ Geen extra kosten voor jonge bestuurders

✔ Inleveren van de auto op elke locatie

✔ 24/7 pechhulp

 

Wij zorgen voor de ultieme autohuur ervaring! Kies uit de nieuwste modellen, ook voor één dag autohuur. Bij Enterprise Car Sharing & Rental sta je nooit voor onaangename verrassingen. Je kunt de auto inleveren waar je maar wilt, en bij enkele locaties zelfs buiten openingstijden. Bij ons worden jonge bestuurders niet extra belast en als je pech hebt, zijn we er om je te helpen met onze pechhulp.

 

Wacht niet langer en boek nu je huurauto bij Enterprise Car Sharing & Rental. We staan klaar om je te helpen en je de beste service te bieden.

 

Auto huren voor een dag online en op locatie

Online boeken is een snelle en gemakkelijke manier om een auto te huren. In de boekingstool vergelijk je automodellen en prijzen en kun je direct een reservering maken. Zorg ervoor dat je de datum waarop je wil huren goed invoert, dan weet je direct wat jouw huurprijs voor die dag is. Je kunt ook ter plekke een auto huren bij een van onze locaties in de stad of op luchthaven Schiphol of Eindhoven. Als je op locatie langskomt om een auto te huren voor een dag heb je minder tijd om modellen te vergelijken. Toch kan het handig zijn als je last-minute een auto nodig hebt.

 

Heb ik een verzekering nodig bij auto huren voor een dag?

Ja, voor alle vormen van autohuren heb je een verzekering nodig. Onze standaardverzekeringen (damage waiver, wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en diefstalbescherming) zijn bij de huurprijs inbegrepen. Uiteraard mag je deze verzekeringen uitbreiden met extra dekkingen. Goed verzekerd zijn is niet alleen verstandig, maar levert je ook een zorgeloze rit op. Er zijn allerlei manieren om je huurauto te verzekeren en dat begint natuurlijk bij onze verzekeringen. Daarnaast zijn er andere partijen zoals creditcardmaatschappijen die aanvullende autohuurverzekeringen aanbieden, ook bij autohuur voor een dag. Controleer de dekking en het eigen risico voordat je met de huurauto op pad gaat.

 

Kilometerbeperking bij daghuur

Bij auto huren voor een dag zijn 200 vrije kilometers inbegrepen. Dat betekent dat je vanuit Amsterdam naar Den Helder op en neer kunt rijden, zonder dat je het aantal kilometers overschrijdt. Een dagje weg naar Texel kan dus zonder extra kilometers af te rekenen. Wil je een dagje naar Valkenburg, dan moet je rekening houden met extra kilometerkosten. Als je een specifiek aantal vrije kilometers bij je autohuur hebt inbegrepen en je gaat over de limiet, dan betaal je vanaf dat moment per kilometer. Vraag van tevoren na wat de extra kosten per kilometer zijn als je verwacht om meer kilometers te rijden; dit vind je ook terug op je huurovereenkomst. Na het retourneren van de huurauto passen we de extra kilometers automatisch toe.Betaalmethode

Maak alleen een boeking als je beschikt over een officiële creditcard. Officiële creditcards zijn:

 • American Express Creditcards
 • Mastercard Creditcards
 • Diner Club Creditcards
 • Visa Creditcards (let op! Niet alle VISA cards betreffen creditcards)

Zonder creditcard is het op dit moment niet mogelijk om een auto te huren in Nederland. De borg is de reden dat een creditcard nodig is. Wij blokkeren de borg op je kaart, zodat het bedrag ook direct weer vrijgegeven kan worden bij het terugbrengen van de huurauto in goede staat. Deze procedure is niet mogelijk bij een debitcard.

 

Betaal niet met een debitcard

Een van de voorwaarden voor autohuur is dat je moet beschikken over een creditcard. Bij foutieve betalingen met debitcard krijg je geen refund van het aanbetaalde bedrag. Deze betaalmethoden accepteren we niet: Visa Debit, Debit Mastercard, Bunq Creditcard en alle andere debitcards.