Auto huren voor een dag

Bij Enterprise huur je een auto per dag

Bij Enterprise kun je gemakkelijk voor één dag een auto huren. Of je nu een uitstapje plant naar familie of vrienden elders in het land, bij ons ben je aan het juiste adres. Bezoek een van onze vestigingen in Amsterdam en profiteer van onze flexibele autoverhuur. Alle huurauto's zijn inclusief verzekering en pechhulp, zonder verborgen kosten. Kies simpelweg een auto en locatie voor het ophalen, en je bent vrij om te gaan waar je wilt.

 

Reserveer vandaag nog je auto bij Enterprise en geniet van onze uitmuntende service en de nieuwste auto's, voor een comfortabele en veilige reis.

Huur per dag

Wat kost een auto huren per dag?

Benieuwd naar de kosten om een auto voor een dag te huren? De prijs is afhankelijk van de huurperiode en de beschikbaarheid van onze voertuigen, en varieert per autoklasse en model. Ontvang direct een prijsopgave via onze online boekingstool door de gewenste huurdag te selecteren.

 

Waarom zou je niet nu al je auto reserveren? Gebruik onze boekingstool en ontdek meteen wat het kost.

 

 

Wat is inbegrepen bij auto huren per dag?

Wanneer je bij ons een auto huurt voor een dag, zorgen wij dat deze schoon en volgetankt (of volledig opgeladen) voor je klaarstaat. Ons team helpt je snel op weg; binnen een kwartier ben je onderweg. Bij de huur zijn inbegrepen

 

 • Verzekeringen (CDW & WA)
 • Diefstalbescherming
 • Je wordt 24/7 geholpen bij pech
 • 200 vrije km’s per dag

 

Geniet van persoonlijke service en professionele ondersteuning bij Enterprise Car Sharing & Rental. Onze auto's zijn optimaal onderhouden en de huurvoorwaarden zijn helder, zonder verrassingen achteraf.

 

Boek eenvoudig online via onze boekingstool, of kom langs bij een van onze locaties, zoals in de stad of op de luchthavens Schiphol of Eindhoven. Voor een last-minute huur is het ook mogelijk direct een auto te kiezen op locatie.

 • Oprichter Jack Taylor
 • Weg met auto's
 • Enterprise-locatie
 • Brandstofonderzoek
 • CarShare
 • Auto op de snelweg
 • USS Enterprise

Waarom per dag huren bij Enterprise?

Waarom zou je per dag een auto huren bij Enterprise?

 

Als je op zoek bent naar een auto voor een dag of langer, dan ben je bij Enterprise Car Sharing & Rental aan het juiste adres. Wij bieden de nieuwste automodellen, van compacte stadsauto's tot grote SUV's. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke en professionele service. Onze medewerkers zijn er altijd om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Je kunt erop vertrouwen dat onze auto's perfect onderhouden zijn en dat je vooraf precies weet welke kosten er verbonden zijn aan de autohuur.

 

Zorgeloos auto huren voor een dag

Je kunt heel eenvoudig een auto huren per dag via onze online boekingstool. Ons ervaren team staat voor je klaar en zorgt dat je huurauto gereed is zodra je op locatie bent. We stellen het huurcontract op en inspecteren samen de auto voordat je op pad gaat. Het huren van een auto bij Enterprise Car Sharing & Rental is dus snel en gemakkelijk.

 

En dat is niet alles! Bij ons kun je ook rekenen op:

 

✔ 100% transparantie over voorwaarden en kosten

✔ De nieuwste automodellen

✔ Geen extra kosten voor jonge bestuurders

✔ Inleveren van de auto op elke locatie

✔ 24/7 pechhulp

 

Verzekering bij daghuur

Een verzekering is essentieel bij het huren van een auto. Onze standaardverzekeringen, waaronder schade- en diefstalbescherming, zijn bij de huurprijs inbegrepen. Je kunt deze uitbreiden met extra dekkingen voor een nog zorgelozere ervaring. Vergelijk ook aanbiedingen van bijvoorbeeld creditcardmaatschappijen voor aanvullende dekkingen.

 

Kilometerbeperkingen

Bij de huur zijn 200 vrije kilometers per dag inbegrepen. Dit is voldoende voor een retourtrip van Amsterdam naar Den Helder. Voor langere ritten, zoals naar Valkenburg, gelden mogelijk extra kilometerkosten. Informeer vooraf naar deze kosten om verrassingen te voorkomen.

 

Reserveer nu je huurauto bij Enterprise Car Sharing & Rental voor een zorgeloze en flexibele autohuurervaring. We zijn 24/7 beschikbaar om je te assisteren en de beste service te garanderen.

 

Betaalmethode

Maak alleen een boeking als je beschikt over een officiële creditcard. Officiële creditcards zijn:

 

 • American Express Creditcards
 • Mastercard Creditcards
 • Diner Club Creditcards
 • Visa Creditcards (let op! Niet alle VISA cards betreffen creditcards)

 

Zonder creditcard is het op dit moment niet mogelijk om een auto te huren in Nederland. De borg is de reden dat een creditcard nodig is. Wij blokkeren de borg op je kaart, zodat het bedrag ook direct weer vrijgegeven kan worden bij het terugbrengen van de huurauto in goede staat. Deze procedure is niet mogelijk bij een debitcard.

 

Betaal niet met een debitcard

Een van de voorwaarden voor autohuur is dat je moet beschikken over een creditcard. Bij foutieve betalingen met debitcard krijg je geen refund van het aanbetaalde bedrag. Deze betaalmethoden accepteren we niet: Visa Debit, Debit Mastercard, Bunq Creditcard en alle andere debitcards.