Vacatures bij Enterprise

Hop in & enjoy the ride!

Altijd al willen werken binnen een jong team met verschillende nationaliteiten, talenten, persoonlijkheden en vol met inspiratie? Op zoek naar een baan met goede doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder!

We zijn een franchiseonderneming van Enterprise Rent-A-Car uit de VS. In november 2013 heeft Thomas Wolters met een handjevol collega’s en auto’s de eerste stappen gezet in Nederland. Dit bleek een groot succes; binnen een paar jaar hebben we naast Schiphol nog drie locaties geopend, bij Amsterdam Centraal, op Eindhoven Airport en in Maastricht. Niet alleen in locaties, maar ook in collega's en auto's zijn we enorm gegroeid. Blijkbaar zijn we erg goed in wat we doen! 

We hebben een creatieve denkwijze en zijn ambitieus. We onderscheiden ons met écht persoonlijke service naar de klant, waarbij iedereen alle vrijheid krijgt om de klant zo goed mogelijk te helpen. Een langetermijnrelatie opbouwen en de klant met een gerust hart de weg op begeleiden is daarbij erg van belang. Alle collega's dragen daar daar hun steentje aan bij. Verder willen we de komende jaren onze groei blijven voortzetten. Dat betekent veel uitdagingen en mogelijkheden voor onze collega’s, maar ook voor nieuwe collega’s.

Geïnteresseerd? Twijfel geen moment en bekijk de vacatures. Uiteraard is het ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen, die niet direct aansluit op de bestaande vacatures. Neem voor open sollicitaties of andere vragen gerust contact op met joinus@enterprise-netherlands.com.

Op dit moment staan er geen vacatures open.