Auto huren voor een week

Heb je een drukke week voor de boeg en reis je heel Nederland door? Of ga je binnenkort een week op vakantie of weekendje weg? Wat jouw reden ook is om een auto voor langere termijn te huren, de nieuwste auto’s van Enterprise Car Sharing & Rental staan voor je klaar. Je vindt de nieuwste modellen in allerlei categorieën, van fijne duurzame stadsauto’s tot premium modellen voor ruimte en comfort. Huur je een auto voor een (mid)week, dan wil je zeker weten dat je zorgeloos op pad kunt. Met de all-in weekhuur ben je verzekert en ontvang je 24/7 hulp bij pech. Vul de boekingstool bovenaan de pagina in en huur een van de nieuwste modellen.

Wat kost auto huren voor een week?

De prijzen voor auto huren per week zijn variabel. Hoeveel auto huren kost is afhankelijk van beschikbaarheid per autoklasse. Vul de boekingstool in, kies jouw voorkeursmodel huurauto en zie direct de up-to-date de prijs voor jouw huurperiode.

 

Bereken mijn huurprijs

 

Wat is inbegrepen bij auto huren per week?

Huur je een auto per week? Dan kun je erop rekenen dat wij de huurauto schoon en volgetankt (of met volle accu) voor je klaarzetten op de ophaallocatie. Ons ervaren team zorgt dat je binnen een kwartier onderweg bent. Verder zijn bij de weekhuurprijs inbegrepen:

 

 • Verzekeringen (CDW & WA)
 • Bescherming bij diefstal
 • 24/7 pechhulp & service
 • Iedere dag 200 vrije kilometers
 • Oprichter Jack Taylor
 • Weg met auto's
 • Enterprise-locatie
 • Brandstofonderzoek
 • CarShare
 • Auto op de snelweg
 • USS Enterprise

Auto huren per week levert je:

✔ Flexibiliteit en vrijheid;
✔ Comfort en gemak;
✔ En flinke besparingen op.

 

Flexibiliteit en vrijheid

Als je een auto voor een week huurt, geniet je van meer flexibiliteit en vrijheid. Met een huurauto kun je namelijk je eigen plan trekken, jij bepaalt het reisschema en verkent ieder gebied op je eigen tempo. Zonder auto ben je afhankelijk van het openbaar vervoer en de dienstregelingen, of van plannen van anderen. Maar met een huurauto neem je het heft in eigen handen. Of je nu spontaan wilt stoppen bij pittoreske dorpjes, een omweg wilt maken naar een adembenemend uitzichtpunt of gewoonweg de vrijheid wilt hebben om te gaan waar je maar wilt, een huurauto biedt ultieme flexibiliteit.

 

Comfort en gemak

Auto huren per week levert je ook aanzienlijk meer comfort en gemak op tijdens je reis. In plaats van te sjouwen met zware bagage en te navigeren door drukke treinen of bussen, heb je al je bezittingen binnen handbereik en in de kofferbak van je huurauto. Zo geniet je een week lang van een comfortabele en ontspannen ritten, zonder je zorgen te maken over overvolle treincoupés of vertragingen in het openbaar vervoer. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over gemiste aansluitingen of op tijd arriveren op je bestemming. Met een huurauto heb je volledig de controle over je eigen reiservaring.

Kostenefficiëntie

Door de voordelen en besparingen op andere gebieden, is een auto huren voor een week ook kostenefficiënt. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Je bespaart, terwijl je ook nog eens comfortabel en flexibel reist. In plaats van losse kaartjes voor het openbaar vervoer te kopen of taxi’s te nemen, kies je voor een all-inclusive oplossing. Met een vaste huurprijs weet je precies wat je kunt verwachten. Ervaar de zorgeloze zekerheid zelf en boek een huurauto voor een week.

 

Betaalmethode

Maak alleen een boeking als je beschikt over een officiële creditcard. Officiële creditcards zijn:

 • American Express Creditcards
 • Mastercard Creditcards
 • Diner Club Creditcards
 • Visa Creditcards (let op! Niet alle VISA cards betreffen creditcards)

Zonder creditcard is het op dit moment niet mogelijk om een auto te huren in Nederland. De borg is de reden dat een creditcard nodig is. Wij blokkeren de borg op je kaart, zodat het bedrag ook direct weer vrijgegeven kan worden bij het terugbrengen van de huurauto in goede staat. Deze procedure is niet mogelijk bij een debitcard.

 

Betaal niet met een debitcard

Een van de voorwaarden voor autohuur is dat je moet beschikken over een creditcard. Bij foutieve betalingen met debitcard krijg je geen refund van het aanbetaalde bedrag. Deze betaalmethoden accepteren we niet: Visa Debit, Debit Mastercard, Bunq Creditcard en alle andere debitcards.