Auto huren per week

Heb je een drukke week voor de boeg en moet je door heel Nederland reizen? Of ga je binnenkort een week op vakantie of een weekendje weg? Wat jouw reden ook is om een auto voor langere termijn te huren, de nieuwste auto’s van Enterprise Car Sharing & Rental staan voor je klaar. Je vindt bij ons de nieuwste modellen in allerlei categorieën, van fijne duurzame stadsauto’s tot premium modellen voor extra ruimte en comfort. 

 

Als je een auto voor een (mid)week huurt, wil je zeker weten dat je zorgeloos op pad kunt. Met de all-in weekhuur van Enterprise ben je volledig verzekerd en ontvang je 24/7 hulp bij pech. Zo kun je met een gerust hart de weg op en genieten van jouw reis. Vul de boekingstool bovenaan de pagina in en huur een van onze nieuwste modellen.

Wat kost auto huren voor een week?

De prijzen voor auto huren per week zijn variabel en afhankelijk van de beschikbaarheid per autoklasse. Bij Enterprise streven we ernaar om jou altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Door de boekingstool in te vullen, kun je eenvoudig jouw voorkeursmodel huurauto kiezen en zie je direct de actuele prijs voor jouw huurperiode.

 

Het proces is simpel en transparant: vul de gewenste data en locatie in, selecteer jouw ideale auto uit onze diverse en moderne vloot, en ontvang direct een overzicht van de kosten. Zo ben je verzekerd van een scherpe prijs zonder verrassingen. Begin vandaag nog met plannen en geniet van het gemak en de vrijheid van auto huren per week bij Enterprise.

 

Bereken mijn huurprijs

 

Wat is inbegrepen bij auto huren per week?

Huur je een auto per week? Dan kun je erop rekenen dat wij de huurauto schoon en volgetankt (of met volle accu) voor je klaarzetten op de ophaallocatie. Ons ervaren team zorgt dat je binnen een kwartier onderweg bent. Verder zijn bij de weekhuurprijs inbegrepen:

 

 • Verzekeringen (CDW & WA)
 • Bescherming bij diefstal
 • 24/7 pechhulp & service
 • Iedere dag 200 vrije kilometers
 • Oprichter Jack Taylor
 • Weg met auto's
 • Enterprise-locatie
 • Brandstofonderzoek
 • CarShare
 • Auto op de snelweg
 • USS Enterprise

Waarom per week huren bij Enterprise?

Ben je van plan een auto te huren per week en heb je specifieke wensen qua model? Bij Enterprise huur je altijd jonge auto’s, zodat je in de nieuwste modellen rijdt. Jouw huurauto staat aan het begin van de huurperiode klaar op de gewenste ophaallocatie, en je hoeft hem daar niet weer in te leveren. Het is namelijk mogelijk om de auto op een van onze andere locaties binnen Nederland in te leveren. Check vooraf bij jouw verhuurlocatie waar je met je huurauto naartoe mag reizen. Dit stem je af met de ophaallocatie.

 

Een auto huren per week boek je eenvoudig online via onze boekingstool. Ons ervaren team zorgt dat jouw huurauto klaarstaat. Eenmaal op locatie stellen we het huurcontract op, inspecteren we samen de auto en kun je daarna op pad. Kortom, dat maakt autohuur snel en eenvoudig. Verder kun je bij ons rekenen op:

 

✔ 100% transparantie over kosten en voorwaarden
✔ Auto inleveren waar en wanneer je wilt
✔ Gaat er iets mis? 24/7 pechhulp
✔ De nieuwste modellen voor iedere categorie
✔ Ook jonge bestuurders betalen dezelfde prijzen

 

Dit betekent dat je bij ons nooit voor verrassingen komt te staan. Je levert de huurauto net zo makkelijk in op andere locaties en op een aantal plaatsen ook buiten openingstijden. Jongere en oudere bestuurders betalen dezelfde prijzen als anderen. Bovendien verzorgen we 24/7 pechhulp en kun je kiezen uit de allernieuwste auto’s.

 

Flexibiliteit en vrijheid

Als je een auto per week huurt, geniet je van meer flexibiliteit en vrijheid. Met een huurauto kun je namelijk je eigen plan trekken, jij bepaalt het reisschema en verkent ieder gebied op je eigen tempo. Zonder auto ben je afhankelijk van het openbaar vervoer en de dienstregelingen, of van plannen van anderen. Maar met een huurauto neem je het heft in eigen handen. Of je nu spontaan wilt stoppen bij pittoreske dorpjes, een omweg wilt maken naar een adembenemend uitzichtpunt of gewoonweg de vrijheid wilt hebben om te gaan waar je maar wilt, een huurauto biedt ultieme flexibiliteit.

 

Comfort en gemak

Auto huren per week levert je ook aanzienlijk meer comfort en gemak op tijdens je reis. In plaats van te sjouwen met zware bagage en te navigeren door drukke treinen of bussen, heb je al je bezittingen binnen handbereik en in de kofferbak van je huurauto. Zo geniet je een week lang van comfortabele en ontspannen ritten, zonder je zorgen te maken over overvolle treincoupés of vertragingen in het openbaar vervoer. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over gemiste aansluitingen of op tijd arriveren op je bestemming. Met een huurauto heb je volledig de controle over je eigen reiservaring.


Kostenefficiëntie

Door de voordelen en besparingen op andere gebieden, is een auto huren per week ook kostenefficiënt. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Je bespaart, terwijl je ook nog eens comfortabel en flexibel reist. In plaats van losse kaartjes voor het openbaar vervoer te kopen of taxi’s te nemen, kies je voor een all-inclusive oplossing. Met een vaste huurprijs weet je precies wat je kunt verwachten. Ervaar de zorgeloze zekerheid zelf en boek een auto per week huren.

 

Met Enterprise Car Sharing & Rental ben je verzekerd van een zorgeloze en comfortabele huurervaring. Of je nu een auto nodig hebt voor een week of voor langere tijd, wij bieden de perfecte oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie over tarieven en beschikbaarheid of gebruik de boekingstool om direct te reserveren.

 

Betaalmethode

Maak alleen een boeking als je beschikt over een officiële creditcard. Officiële creditcards zijn:

 

 • American Express Creditcards
 • Mastercard Creditcards
 • Diner Club Creditcards
 • Visa Creditcards (let op! Niet alle VISA cards betreffen creditcards)

 

Zonder creditcard is het op dit moment niet mogelijk om een auto te huren in Nederland. De borg is de reden dat een creditcard nodig is. Wij blokkeren de borg op je kaart, zodat het bedrag ook direct weer vrijgegeven kan worden bij het terugbrengen van de huurauto in goede staat. Deze procedure is niet mogelijk bij een debitcard.

 

Betaal niet met een debitcard

Een van de voorwaarden voor autohuur is dat je moet beschikken over een creditcard. Bij foutieve betalingen met debitcard krijg je geen refund van het aanbetaalde bedrag. Deze betaalmethoden accepteren we niet: Visa Debit, Debit Mastercard, Bunq Creditcard en alle andere debitcards.