Shortlease Zakelijk

Auto huren voor lange termijn

Als bedrijf op zoek naar autohuur voor een maand of langer? Dan ben je bij Enterprise aan het goede adres. Met ons voordelige zakelijke shortlease programma krijg je o.a.:

✔ Vaste tarieven en heldere voorwaarden
✔ Flexibiliteit: dagelijks opzegbaar na de 1e maand
✔ Uitgebreid wagenpark met de nieuwste modellen
✔ Eigen accountmanager die zorgt voor oplossingen op maat
✔ 24/7 pechhulp

Shortlease Zakelijk Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Met zakelijke shortlease bij Enterprise geniet je van dezelfde flexibiliteit als bij korte autohuur. Verder kun je dankzij ons uitgebreide wagenpark altijd met je ideale auto op pad, en mocht er onderweg onverhoopt iets gebeuren, dan staat er 24/7 pechhulp voor je klaar. Ook kun je rekenen op persoonlijke service: zo krijg je je eigen accountmanager die al je autohuurwensen in orde maakt, en worden je auto's gebracht en opgehaald op adressen die jou het beste uitkomen. Naast auto’s leasen op naam van een medewerker, is het daarnaast ook mogelijk om een of meer poolauto’s te huren om binnen het bedrijf te delen voor zakelijke ritten.

Ontdek onze topservice zelf en stuur een berichtje met je zakelijke autohuurwensen naar sales@enterprise-netherlands.com. Binnen 24 uur nemen we persoonlijk contact met je op!

Liever meteen iemand van het salesteam aan de telefoon? Bel dan gerust naar +31 20 74 00 955.

Shortlease met autohuur vanaf één maand is slechts één van onze zakelijke programma's. Als bedrijf op zoek naar huurauto's? Dan kunnen de volgende pagina's ook interessant zijn: