Vacatures

Altijd al willen werken binnen een jong en fris team? Een team met verschillende nationaliteiten, talenten, persoonlijkheden en vol met inspiratie? Lees dan snel verder!

Enterprise Car Sharing & Rental is een franchiseonderneming van Enterprise Rent-A-Car uit de Verenigde Staten. Sinds November 2013 heeft Thomas Wolters samen met een handje vol collega’s en auto’s de eerste stappen gezet in Nederland. Al snel bleek dit erg succesvol te zijn en hebben we naast Amsterdam Schiphol Airport binnen 4 jaar nog 3 andere locaties geopend; Amsterdam Centraal Station, Eindhoven Airport en Maastricht. Niet alleen in locaties maar ook in collega’s en auto’s zijn we explosief gegroeid. Blijkbaar zijn we erg succesvol in wat we doen! 

We zijn ambitieus en hebben een creatieve denkwijze. Met een moderne insteek onderscheiden we ons in het verlenen van de service richting de klant. Een lange termijn relatie opbouwen en de klant met een gerust hart de weg op begeleiden is daarbij erg van belang. Iedereen binnen Enterprise Car Sharing & Rental draagt daar zijn steentje aan bij.

De komende jaren willen we deze groei blijven voortzetten. Dat betekent veel uitdagingen en mogelijkheden voor onze collega’s maar ook voor nieuwe collega’s.

Ben je geïnteresseerd? Twijfel dan geen moment en bekijk de open vacatures. Uiteraard is het ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen welke niet direct aansluit op de open vacatures.

Enjoy the ride!

 

Sabine de Casembroot
HR-Manager

joinus@enterprise-netherlands.com

Onze vacatures