ACTIES

Enterprise Plus®

Spaar punten voor gratis huurdagen – Word vandaag nog lid van Enterprise Plus®

U krijgt de beloningen die u verdient met het Enterprise Plus®-programma. Word vandaag nog lid en begin met het sparen van punten die nooit verlopen¹. U kunt uw punten inwisselen voor gratis huurdagen — geen datums uitgezonderd² — op duizenden deelnemende Enterprise®-locaties over de hele wereld.

 • Spaar punten die nooit verlopen¹
 • Inwisselen voor huurdagen bij deelnemende Enterprise-locaties in heel Europa, Noord-Amerika and Australie voor elke auto, elke gewenste dag, zonder uitzonderingen²
 • U krijgt wereldwijde erkenning en u verdient punten en een elitestatus die overal ter wereld geldig is³
 • U bereikt de elitestatus op grond van uw huuractiviteit
 • U krijgt voorrang bij inchecken voor leden op deelnemende locaties
 • U krijgt toegang tot een speciaal telefoonnummer voor extra snelle service

Na activering van uw lidmaatschap begint u meteen met punten verdienen voor gratis huurdagen en elitestatus bij elke in aanmerking komende huurovereenkomst. U krijgt punten bij elke deelnemende Enterprise-locatie in Noord-Amerika en Europa. Zorg dat u dus altijd bij Enterprise huurt, waar u ook heengaat, om nog sneller te sparen voor gratis huurdagen.

Voor leden geldt dat hoe meer zij huren, hoe meer punten zij verdienen.

WORD VANDAAG NOG LID
Algemene voorwaarden

¹ Met minstens één in aanmerking komende autohuur in het Enterprise Plus-programma per drie jaar. ² Afhankelijk van beschikbaarheid. ³ U verdient punten voor in aanmerking komende betalingen bij deelnemende locaties, maar niet op brandstof, belasting, toeslagen en niet in aanmerking komende autohuur. Bekijk de algemene voorwaarden voor Enterprise Plus

Sessietime-out

Vanwege enige tijd van inactiviteit treedt er binnen seconden een time-out van uw sessie op. Druk op de spatiebalk of kies 'Sessie voortzetten' om uw sessie voort te zetten.

Currency Selection

{{#if storedCurrency}} {{/if}}

{{#if isMobile}}
{{#each currenciesArray}}
  {{#each value}}
 • {{/each}}
{{/each}}
{{else}}
{{#each currenciesArray}} {{/each}}
{{#each currenciesArray}}
  {{#each items}}
 • {{/each}}
{{/each}}
{{/if}}