Auto huren Amsterdam Zuid

Ophaallocatie op de Zuidas

Je vindt ons op om de hoek van station Zuid, midden in het financiële district. Wanneer je met de metro of trein aankomt op station Amsterdam Zuid is het een paar minuten lopen naar onze verhuurlocatie. Als je het metro-/treinstation verlaat, loop je richting het Gustav Mahlerplein, vervolgens rechtsaf slaan naar Claude Debussylaan waar wij links in de zijstraat zitten.

 

Kom je er niet uit? Bel dan naar onze locatie: +31 20 740 1950.

 

Openingstijden:

Ma t/m za: 8.00 uur – 16.00 uur

Zondags gesloten

 

Adres:

Aaron Coplandstraat 6

1082 MG Amsterdam

✔ 100% prijstransparantie

Vul het formulier bovenaan de pagina in en krijg een overzicht van de kosten.

✔ All-in auto huren

Inclusief verzekeringen, heldere voorwaarden en service.

✔ 24/7 service & pechhulp

Hulp bij pech onderweg, altijd en overal.

✔ Overal retourneren

Inleveren waar en wanneer je wilt.

Wat heb ik nodig om een auto te huren op de Zuidas?

Onderstaande dien je mee te nemen naar de ophaallocatie bij het ophalen van de huurauto.

 

 • Een geldig rijbewijs
 • Je identiteitsbewijs (ID of paspoort)
 • Een geldige creditcard (American Express, Mastercard, Diners Club of Visa)

 

Alle benodigde documenten moeten van de hoofdbestuurder te zijn en dienen op dezelfde naam te staan.

 

Meer informatie

 

Betaalmethode

Maak alleen een boeking als je beschikt over een officiële creditcard. Officiële creditcards zijn:

 • American Express Creditcards
 • Mastercard Creditcards
 • Diner Club Creditcards
 • Visa Creditcards (let op! Niet alle VISA cards betreffen creditcards)

Zonder creditcard is het op dit moment niet mogelijk om een auto te huren in Nederland. De borg is de reden dat een creditcard nodig is. Wij blokkeren de borg op je kaart, zodat het bedrag ook direct weer vrijgegeven kan worden bij het terugbrengen van de huurauto in goede staat. Deze procedure is niet mogelijk bij een debitcard.

 

Betaal niet met een debitcard

Een van de voorwaarden voor autohuur is dat je moet beschikken over een creditcard. Bij foutieve betalingen met debitcard krijg je geen refund van het aanbetaalde bedrag. Deze betaalmethoden accepteren we niet: Visa Debit, Debit Mastercard, Bunq Creditcard en alle andere debitcards.

 

Minimale leeftijd voor het huren van een auto

Om een auto te huren in Amsterdam Zuid moet je bij Enterprise minimaal 18 jaar oud zijn. En een rijbewijs hebben, uiteraard. Als jonge bestuurder betaal je bij ons geen extra kosten. Voor sommige autoklassen dien je minimaal 25 jaar te zijn. Onze boekingstool laat alleen auto’s zien die voor jou beschikbaar zijn.

Mini Vehicle Class

Mini Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Compact Vehicle Class

Compact Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Standard Vehicle Class

Standard Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car
 • Oprichter Jack Taylor
 • Weg met auto's
 • Enterprise-locatie
 • Brandstofonderzoek
 • CarShare
 • Auto op de snelweg
 • USS Enterprise

Auto huren Amsterdam Zuid: waar kan ik mijn huurauto inleveren?

Goed nieuws! Zodra het tijd is om je huurauto in te leveren kun je bij iedere Enterprise locatie in Nederland terecht. Je hoeft dus niet terug te komen bij de locatie in Amsterdam Zuid waar je huurauto hebt opgehaald. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is vooraf aan te geven waar je de auto komt inleveren. Doe dit alvast tijdens de boeking door de optie ‘inleveren op een andere locatie’ aan te vinken. Ben je al op pad, maar vergeten aan te geven dat je de huurauto ergens anders wil inleveren? Geen probleem, neem contact op met de ophaallocatie zodat zij dit voor je kunnen regelen.

 

Huurauto inleveren bij locatie Amsterdam Zuidas

Als je de auto bij de Enterprise locatie Amsterdam Zuidas inlevert, dan kun je de auto parkeren op de Enterprise-parkeerplekken in de parkeergarage Q-Park Mahler. Sluit de auto af en lever de sleutel in aan de Aaron Coplandstraat 6. Kom je de auto na sluitingstijd inleveren? Dan laat je de parkeerticket achter op het dashboard, sluit de auto goed af en lever je de sleutels in via de daarvoor bestemde dropbox aan de voorgevel van onze locatie. Vergeet ook niet om je eigen spullen uit de auto te halen voor je afsluit.

 

Hoe lever ik de auto in na sluitingstijd?

Let op: dit kan niet bij iedere locatie. Je kunt de huurauto op ieder moment van de dag inleveren bij onze locaties bij Centraal Station en op Schiphol. Zet de auto altijd op een Enterprise-parkeerplek, plaats de parkeerticket op het dashboard van de auto en laat de sleutel achter in de dropbox. Kijk vooraf waar je de dropbox van de inleverlocatie kunt vinden, dit verschilt per locatie. Voor meer informatie over het inleveren na sluitingstijd neem je contact op met jouw inleverlocatie. Zodra we open zijn controleren we de auto en markeren we de auto als ingeleverd. Haal al je eigendommen uit de auto voor je hem op slot doet en de sleutel inlevert.

 

Meer weten?

Heb je vragen over onze ophaallocatie Amsterdam Zuidas of wil je meer weten over auto huren Amsterdam Zuid? Op de veelgestelde vragen pagina vind je ontzettend veel antwoorden. Toch geen antwoord op je vraag gevonden of wil je graag door onze medewerkers worden geholpen? Neem dan direct contact met ons op via +31 20 740 0950