Locaties en programma's

Ja, je kan je auto 24/7 terugbrengen bij de onderstaande autoverhuurlocaties! Je auto terugbrengen buiten openingstijden is makkelijk en helemaal gratis. Je parkeert je auto op de parkeerplaats, doet je auto op slot en laat de sleutel achter in de dropbox.

Je auto ophalen buiten openingstijden is ook mogelijk; hiervoor kan je contact opnemen met de locatie waar je graag je auto op wil halen. Extra kosten zijn hierbij wel van toepassing. Je vindt de contactgegevens voor de betreffende locatie op de locatiepagina’s:

Voor zakelijke huren kunt u ons bereiken op sales@enterprise-netherlands.com en voor shortlease kunt u terecht op de Enterprise shortlease site.

We hebben een speciale pagina over shortlease voor particulieren.

Daar vind je alle informatie over particulier auto huren voor lange termijn, bijvoorbeeld wanneer je eigen auto in de garage staat of je voor langere tijd gaat reizen. Ook vind je via bovenstaande link hoe je contact met ons op kan nemen voor een vrijblijvende offerte.

Op Enterprise.nl hebben we een speciale pagina over zakelijke shortlease.

Daar vind je alle informatie over zakelijke autohuur van een maand of langer. Ook vind je daar de contactgegevens van ons salesteam.

Voor meer informatie over Enterprise Plus raden we vriendelijk aan om een kijkje te nemen op de volgende pagina: https://www.enterprise.com/en/loyalty.html.

Als je een specifieke vraag hebt en deze wordt niet beantwoord op bovenstaande pagina, kan je altijd contact opnemen met Enterprise Plus Member Services.

Je kan je huurauto terugbrengen op andere locaties binnen Nederland; tijdens het boeken kan je eenvoudig een andere terugbrenglocatie selecteren. Tijdens het boeken zie je ook eventuele kosten van terugbrengen op andere locaties terug.

Al geboekt? Je kan ook terugbreng- en ophaallocaties van een bestaande boeking wijzigen.

Op Enterprise.nl hebben we een speciale pagina voor zakelijk auto huren.

Daar vind je informatie over alles van de 100% op maat te maken huurprogramma’s, tot de contactgegevens van ons salesteam.

Bij verloren voorwerpen raden we aan om contact op te nemen met ons via de telefoon op +31 20 740 0950.