Huur een auto in Amsterdam City Center

✔  Transparantie over de kosten
De kosten zijn vooraf bekend.

✔  Duidelijke voorwaarden
Zo weet je waar je aan toe bent.

✔  24/7 pechhulp
Sta je met pech langs de kant? Onze pechhulp helpt je graag.

✔  Retourneren op elke Enterprise locatie
Lever je auto in op een Enterprise locatie naar keuze.

✔  Jonge bestuurders betalen geen extra kosten
Door bovenstaand formulier in te vullen, weet je precies wat de kosten zijn.

Een auto huren in Amsterdam City Center doe je via onze Enterprise boekingstool makkelijk online. Of je nu aankomt met het vliegtuig of in de buurt bent van Amsterdam City Center. Het is altijd fijn als je huurauto op de gewenste dag en tijd op Amsterdam City Center klaarstaat.

Veelgestelde vragen Neem contact op

Auto huren op Amsterdam City Center

Een auto huren Amsterdam City Center: wat heb ik nodig?

Een auto huren in Amsterdam City Center? Dat is zo gedaan, mits je aan de volgende eisen voldoet:

  • Je hebt een geldig rijbewijs
  • Je hebt je rijbewijs minimaal 1 jaar
  • Je hebt een geldig identiteitsbewijs (ID of paspoort)
  • Je hebt een geldige creditcard (American Express, Mastercard, Diners Club of Visa)

Meer informatie

 

Hoe oud moet ik zijn om een auto te mogen huren bij Enterprise?

Om een auto te mogen huren bij Enterprise dien je minimaal één jaar rijbewijs B te hebben en minimaal 18 jaar oud te zijn. Bij ons betaal je als jonge bestuurder geen extra kosten. Het is voor jonge bestuurders alleen niet mogelijk om alle typen autoklassen te huren. Voor bepaalde autoklassen moet je minimaal 25 jaar oud zijn. Als je jonger bent dan 25, dan laat onze tool alleen auto’s zien die beschikbaar zijn voor jonge bestuurders.

 

Wat voor auto’s verhuurt Enterprise?

Bij Enterprise heb je de keuze uit verschillende klassen en formaten auto’s. Bij het huren van een auto kies je jouw gewenste autoklassen. Bij iedere auto staat vermeld of er maximaal 4 of 5 personen mee kunnen en hoeveel bagage je voor een comfortabele rit mee kunt nemen. Reserveer je de gewenste huurauto uit het wagenpark vooraf, dan zorgen wij dat deze klaar staat op de locatie Amsterdam City Center aan de Nassaukade 380.

Mini Vehicle Class

Mini Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Compact Vehicle Class

Compact Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Standard Vehicle Class

Standard Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Bekijk alle auto’s

 

Het huren van een elektrische auto: ophaallocatie Amsterdam City Center


Een elektrische auto huren in Amsterdam centrum is bij Enterprise ook mogelijk. Je dient de elektrische Volkswagen e-Golf op te halen bij onze locatie nabij Amsterdam City Center. Deze locatie aan de Nassaukade 380 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of een taxi vanaf Schiphol. Je kunt de duurzame elektrische auto na de huurperiode ook weer inleveren op deze locatie in het centrum van Amsterdam of op een andere Enterprise locatie. Voor het opladen binnen de bebouwde kom gebruik je de meegeleverde Enterprise laadpas, om zo kosteloos jouw duurzame huurauto op te laden bij openbare oplaadpunten.


Elektrische Auto Huren in Amsterdam bij Enterprise Rent-A-Car

Wat voor typen voertuigen kan ik nog meer huren in Amsterdam City Center?

Soms wil je geen gewone personenauto huren, maar heb je een busje nodig om meer personen of spullen te vervoeren. Bij onze ophaallocatie Amsterdam City Center is het mogelijk 9-persoonsbusjes en bestelbusjes te huren. Zoek je iets voor 7 personen? Dan is een SUV de perfecte oplossing. De busjes en de SUV’s zijn beperkt beschikbaar en zijn daardoor niet altijd te vinden via onze boekingstool. Neem contact op als je interesse hebt in het huren van een van de onderstaande typen voertuigen.

9-persoonsbusjes

9-persoonsbusjes

Door een 9-persoons busje te huren kun je met een grote groep in één voertuig op je bestemming aankomen. Dat is zowel erg gezellig als duurzaam ten opzichte van dan het huren van twee personenauto’s.

Bekijk onze busjes

SUV’s voor 7 personen

SUV’s voor 7 personen

In een SUV zit je erg luxe en comfortabel. Zelfs als je met 7 personen bent! Een SUV leent zich ook perfect voor een roadtrip.

Bekijk onze SUV’s

Een bestelauto

Een bestelauto

Een bestelauto huur je eenvoudig en snel via Enterprise.nl. Zo kun veel spullen vervoeren. Ideaal als er een verhuizing op de planning staat.

Bekijk onze bestelauto’s

Ophaallocatie: Amsterdam City Center

Onze ophaallocatie in Amsterdam City Center is ideaal voor iedereen die met het vliegtuig aankomt op Nederlandse bodem of in de buurt is van het vliegveld. Als je hebt aangegeven de auto te willen ophalen bij onze Enterprise-locatie in Amsterdam City Center, staat de auto voor je klaar op de geboekte dag en tijd. Je hoeft je alleen nog even te melden bij onze Enterprise-balie in Amsterdam City Center.

 

Openingstijden:

Ma t/m zo: 8.00 uur – 18.00 uur

+31 20 740 0951

 

Adres:

Nassaukade 380

1054 CA  Amsterdam

De auto inleveren: waar doe je dat?

Het inleveren van jouw huurauto kun je 24/7 doen bij je gewenste inleverlocatie, zoals bij onze vestiging op Schiphol, Amsterdam City Center, Amsterdam Centraal Station, Amsterdam ZuidasMaastricht of Eindhoven. Als je de auto inlevert op een andere locatie dan waar je deze hebt opgehaald, geef dit dan aan ons door. Mocht je dit vooraf al weten, dan kun je bij de boeking de optie ‘inleveren op een andere locatie’ aanvinken.

Bekijk onze locaties in Nederland

Enterprise Autoverhuur Nassaukade Amsterdam

Aan de Nassaukade 380 in het centrum van Amsterdam vind je de locatie Enterpise Amsterdam City Center. We staan op deze locatie dagelijks voor je klaar van 8.00 uur tot 18.00 uur om je te helpen met autohuur Amsterdam. Hier kun je reserveringen maken, huurauto’s ophalen en na de autohuur weer terugbrengen. Heb je jouw huurauto via Enterprise geboekt dan bekijk je je reservering eenvoudig online en bewerk je deze boeking via het reserveringssysteem. Zoek je reservering op met je bevestigingsnummer en voer de wijzigingen aan jouw huurauto reservering zelf door.

 

Hoe lever ik de huurauto in Amsterdam City Center?

Onze Enterprise-balie in Amsterdam City Center is elke dag geopend van 8.00 uur – 22.00 uur. Bij Enterprise kun je de gehuurde auto indien gewenst inleveren na sluitingstijd. De blauwe borden ‘CAR RENTAL RETURN’ rondom onze locatie aan de Nassaukade 380 Amsterdam City Center wijzen je de weg naar onze Enterprise-parkeerplekken. Breng de auto terug door hem te parkeren op een van onze Enterprise-parkeerplekken en geef de sleutel af aan een medewerker bij onze balie in Amsterdam City Center. Als je de huurauto inlevert na sluitingstijd, mag je de sleutel achterlaten in de dropbox gooien, die te vinden is bij onze Enterprise-balie in Amsterdam City Center.

Hoe werkt het inleveren van een auto na sluitingstijd?

Het inleveren van de huurauto is 24/7 mogelijk op elke Enterprise-locatie. Zet de auto altijd op onze Enterprise-parkeerplekken en laat de sleutel achter in de dropbox. Waar de dropbox zich bevindt is afhankelijk van de gewenste inleverlocatie. Neem vooraf contact op met de inleverlocatie voor meer informatie over het inleveren van de auto. Zodra we open zijn zullen we de auto inchecken als ingeleverd en kijken we deze nog even na. Vergeet niet al je eigendommen uit de auto te halen en hem op slot te doen voordat je de sleutel inlevert.

Kan ik ook een auto van Enterprise huren in het buitenland?

Ga je op vakantie? En wil je graag met een huurauto van Enterprise je vakantieland verkennen? Dat kan! Enterprise heeft meer dan 100+ vestigingen verspreid over verschillende landen in de wereld.

Auto huren in het buitenland

 

Autohuur en rijden in Amsterdam

Vanuit de Enterprise ophaallocatie aan de Nassaukade 380 rijd je met je huurauto via de S100 en S110 de stad uit en de A2 op richting Utrecht en Den Bosch. Moet je richting Rotterdam dan pak je eerst de S106 om daarna de A4 op te rijden. De Amsterdamse stadsroutes worden aangeduid met S-nummers en leiden je snel van de ene naar de andere kant van de stad of brengen je de stad uit naar de ring van Amsterdam en snelwegen.

 

Amsterdam Centrum met de auto

Smalle straten, wegafzettingen en eenrichtingsverkeer, ga je op pad met je huurauto in de binnenstad van Amsterdam dan kom je allerlei uitdagende verkeerssituaties tegen. Het is niet voor niks dat het merendeel van de Amsterdammers op de fiets de stad doorkruist. Maar wij weten ook dat je niet alles op de fiets kunt doen. Gun jezelf wat extra tijd om Amsterdam Centrum door te komen met je huurauto.

Tip van onze Amsterdamse collega’s: zet je navigatie aan en omzeil eenvoudig de opgebroken wegen.

 

Huurauto parkeren Amsterdam

Als je even snel ergens naar binnen moet in het centrum van Amsterdam dan is er meestal wel een parkeerplek aan de straat te vinden voor je huurauto. Maar parkeren op straat is een kostbare bezigheid in Amsterdam, zeker in het centrum. Ga je de huurauto langer parkeren? Houd er dan rekening mee dat het uurtarief voor parkeren op straat hoger is dan in de meeste parkeergarages.

Wil je echt goedkoop parkeren in Amsterdam? Kies dan voor een van de Park & Ride (P+R) mogelijkheden. Deze parkeerterreinen vind je aan de rand van Amsterdam en zijn de oplossing om goedkoop te parkeren. Zet je huurauto op een van de P+R Amsterdam locaties en reis met het OV richting het centrum om voor maar € 1,- te parkeren. Lees je vooraf in over de voorwaarden.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie over het huren van een auto in Amsterdam City Center bij Enterprise kun je een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina of contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar +31 20 740 0950.


Een elektrische auto huren in Amsterdam centrum is bij Enterprise ook mogelijk. Je dient de elektrische Volkswagen e-Golf op te halen bij onze locatie nabij Amsterdam City Center. Deze locatie aan de Nassaukade 380 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of een taxi vanaf Schiphol. Je kunt de duurzame elektrische auto na de huurperiode ook weer inleveren op deze locatie in het centrum van Amsterdam of op een andere Enterprise locatie. Voor het opladen binnen de bebouwde kom gebruik je de meegeleverde Enterprise laadpas, om zo kosteloos jouw duurzame huurauto op te laden bij openbare oplaadpunten.


Elektrische Auto Huren in Amsterdam bij Enterprise Rent-A-Car