Huur een auto in Amsterdam City Center

✔  Transparantie over de kosten
De kosten zijn vooraf bekend.

✔  Duidelijke voorwaarden
Zo weet je waar je aan toe bent.

✔  24/7 pechhulp
Sta je met pech langs de kant? Onze pechhulp helpt je graag.

✔  Retourneren op elke Enterprise locatie
Lever je auto in op een Enterprise locatie naar keuze.

✔  Jonge bestuurders betalen geen extra kosten
Door bovenstaand formulier in te vullen, weet je precies wat de kosten zijn.

Een auto huren in Amsterdam City Center doe je via onze Enterprise boekingstool makkelijk online. Of je nu aankomt met het vliegtuig of in de buurt bent van Amsterdam City Center. Het is altijd fijn als je huurauto op de gewenste dag en tijd op Amsterdam City Center klaarstaat.

Veelgestelde vragen Neem contact op

Auto huren op Amsterdam City Center

Een auto huren Amsterdam City Center: wat heb ik nodig?

Een auto huren in Amsterdam City Center? Dat is zo gedaan, mits je aan de volgende eisen voldoet:

  • Je hebt een geldig rijbewijs
  • Je hebt je rijbewijs minimaal 1 jaar
  • Je hebt een geldig identiteitsbewijs (ID of paspoort)
  • Je hebt een geldige creditcard (American Express, Mastercard, Diners Club of Visa)

Meer informatie

 

Hoe oud moet ik zijn om een auto te mogen huren bij Enterprise?

Om een auto te mogen huren bij Enterprise dien je minimaal één jaar rijbewijs B te hebben en minimaal 18 jaar oud te zijn. Bij ons betaal je als jonge bestuurder geen extra kosten. Het is voor jonge bestuurders alleen niet mogelijk om alle typen autoklassen te huren. Voor bepaalde autoklassen moet je minimaal 25 jaar oud zijn. Als je jonger bent dan 25, dan laat onze tool alleen auto’s zien die beschikbaar zijn voor jonge bestuurders.

 

Wat voor auto’s verhuurt Enterprise?

Bij Enterprise heb je de keuze uit verschillende klassen en formaten auto’s. Bij het huren van een auto kies je jouw gewenste autoklassen. Bij iedere auto staat vermeld of er maximaal 4 of 5 personen mee kunnen en hoeveel bagage je voor een comfortabele rit mee kunt nemen.

Mini Vehicle Class

Mini Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Compact Vehicle Class

Compact Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Standard Vehicle Class

Standard Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Bekijk alle auto’s

 

Het huren van een elektrische auto: ophaallocatie Amsterdam City Center


Het huren van een duurzame elektrische auto is bij Enterprise ook mogelijk. Je dient de elektrische Volkswagen e-Golf op te halen bij onze locatie nabij Amsterdam City Center. Deze is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of een taxi vanaf Schiphol.


Elektrische Auto Huren in Amsterdam bij Enterprise Rent-A-Car

Wat voor typen voertuigen kan ik nog meer huren in Amsterdam City Center?

Soms wil je geen gewone personenauto huren, maar heb je een busje nodig om meer personen of spullen te vervoeren. Bij onze ophaallocatie Amsterdam City Center is het mogelijk 9-persoonsbusjes en bestelbusjes te huren. Zoek je iets voor 7 personen? Dan is een SUV de perfecte oplossing. De busjes en de SUV’s zijn beperkt beschikbaar en zijn daardoor niet altijd te vinden via onze boekingstool. Neem contact op als je interesse hebt in het huren van een van de onderstaande typen voertuigen.

9-persoonsbusjes

9-persoonsbusjes

Door een 9-persoons busje te huren kun je met een grote groep in één voertuig op je bestemming aankomen. Dat is zowel erg gezellig als duurzaam ten opzichte van dan het huren van twee personenauto’s.

Bekijk onze busjes

SUV’s voor 7 personen

SUV’s voor 7 personen

In een SUV zit je erg luxe en comfortabel. Zelfs als je met 7 personen bent! Een SUV leent zich ook perfect voor een roadtrip.

Bekijk onze SUV’s

Een bestelauto

Een bestelauto

Een bestelauto huur je eenvoudig en snel via Enterprise.nl. Zo kun veel spullen vervoeren. Ideaal als er een verhuizing op de planning staat.

Bekijk onze bestelauto’s

Ophaallocatie: Amsterdam City Center

Onze ophaallocatie in Amsterdam City Center is ideaal voor iedereen die met het vliegtuig aankomt op Nederlandse bodem of in de buurt is van het vliegveld. Als je hebt aangegeven de auto te willen ophalen bij onze Enterprise-locatie in Amsterdam City Center, staat de auto voor je klaar op de geboekte dag en tijd. Je hoeft je alleen nog even te melden bij onze Enterprise-balie in Amsterdam City Center.

 

Openingstijden:

Ma t/m zo: 8.00 uur – 18.00 uur

+31 20 740 0951

 

Adres:

Nassaukade 380

1054 CA  Amsterdam

De auto inleveren: waar doe je dat?

Het inleveren van jouw huurauto kun je 24/7 doen bij je gewenste inleverlocatie, zoals bij onze vestiging op Schiphol, Amsterdam City Center, Amsterdam Centraal Station, Amsterdam ZuidasMaastricht of Eindhoven. Als je de auto inlevert op een andere locatie dan waar je deze hebt opgehaald, geef dit dan aan ons door. Mocht je dit vooraf al weten, dan kun je bij de boeking de optie ‘inleveren op een andere locatie’ aanvinken.

Bekijk onze locaties in Nederland

Hoe lever ik de huurauto in in Amsterdam City Center?

Onze Enterprise-balie in Amsterdam City Center is elke dag geopend van 8.00 uur – 22.00 uur. Bij Enterprise kun je de gehuurde auto indien gewenst inleveren na sluitingstijd. De blauwe borden ‘CAR RENTAL RETURN’ rondom Amsterdam City Center wijzen je de weg naar onze Enterprise-parkeerplekken. Breng de auto terug door hem te parkeren op een van onze Enterprise-parkeerplekken en geef de sleutel af aan een medewerker bij onze balie in Amsterdam City Center. Als je de huurauto inlevert na sluitingstijd, mag je de sleutel achterlaten in de dropbox gooien, die te vinden is bij onze Enterprise-balie in Amsterdam City Center.

Hoe werkt het inleveren van een auto na sluitingstijd?

Het inleveren van de huurauto is 24/7 mogelijk op elke Enterprise-locatie. Zet de auto altijd op onze Enterprise-parkeerplekken en laat de sleutel achter in de dropbox. Waar de dropbox zich bevindt is afhankelijk van de gewenste inleverlocatie. Neem vooraf contact op met de inleverlocatie voor meer informatie over het inleveren van de auto. Zodra we open zijn zullen we de auto inchecken als ingeleverd en kijken we deze nog even na. Vergeet niet al je eigendommen uit de auto te halen en hem op slot te doen voordat je de sleutel inlevert.

Kan ik ook een auto van Enterprise huren in het buitenland?

Ga je op vakantie? En wil je graag met een huurauto van Enterprise je vakantieland verkennen? Dat kan! Enterprise heeft meer dan 100+ vestigingen verspreid over verschillende landen in de wereld.

Auto huren in het buitenland

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie over het huren van een auto in Amsterdam City Center bij Enterprise kun je een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina of contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar +31 20 740 0950.