Auto Huren in Maastricht

Een auto huren in Maastricht bij Enterprise is snel en eenvoudig: je boekt online, komt 'm ophalen bij de locatie naar keuze en bent binnen een kwartier onderweg. Je vindt ons op een paar minuten lopen van station Maastricht. Vanaf deze locatie ben je met je huurauto vlakbij de Geusselt, de Noorderbrug en de Kennedybrug. Verder krijg je bij ons:

✔ 100% transparantie over kosten & voorwaarden
✔ Mocht er onverhoopt iets gebeuren: 24/7 pechhulp
✔ Optie om te retourneren waar & wanneer je wil
✔ Huurauto's jonger dan 6 maanden
✔ Géén extra kosten voor jonge bestuurders

Auto huren in Maastricht bij Enterprise Rent-A-Car

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Maastricht?

Om een auto te kunnen huren zijn onderstaande documenten nodig:

1. Een geldig identiteitsbewijs (ID of paspoort)
2. Een geldig rijbewijs, minimaal één jaar in je bezit
3. Een geldige creditcard van American Express, MasterCard, Diners Club of Visa

Alle drie de documenten dienen onder je eigen naam te staan; de naam van de hoofdbestuurder. Ook belangrijk om te weten: op je creditcard wordt de borg van de autohuur vastgehouden. Daarnaast wordt, bij boekingen die niet direct op Enterprise.nl betaald zijn, het huurbedrag afgeschreven bij het ophalen van je huurauto. Daarom is het altijd handig om te checken hoe het zit met je bestedingslimiet.

Op zoek naar meer informatie over bijvoorbeeld onze huurvoorwaarden en borgbedragen? Je kunt alles eenvoudig terugvinden bij onze veelgestelde vragen!
 

Hoe boek ik mijn huurauto in Maastricht?

Hierboven kan je direct je huurauto in Maastricht reserveren. Als je 'm komt ophalen, stellen we het huurcontract op en inspecteren we samen je auto. Dankzij ons ervaren team ben je zó op pad. Inleveren is even eenvoudig: dit kan 24/7 en op de locatie die jou het beste uitkomt, ook als dit niet is waar je 'm ophaalde.

Eerst meer weten over autohuur? Op onze site vind je alles over auto huren bij Enterprise, kan je ons uitgebreide wagenpark bekijken en andere locaties in Nederland checken. Ook kan je in onze veelgestelde vragen duiken. Spreek je liever direct met een van onze collega's? Neem gerust contact op; we helpen je graag!

Naast autohuur per dag of autohuur voor langere tijd kun je bij Enterprise in Maastricht ook terecht voor car sharing: voordelige autohuur per uur, vanaf €6,- per uur en €0,30 per km. Meer weten? Op onze site vind je ook alles over car sharing.
 

Hoe kom ik op de autohuurlocatie in Maastricht?

Je vindt ons op de Heugemerweg 35 te Maastricht, een paar minuten lopen van het treinstation in Maastricht. Als je het station uitloopt, zie je een hoge groene toren; hou deze toren aan je linkerhand. Sla rechtsaf wanneer je bij een kruispunt komt, loop nog even door en je ziet al snel onze locatie schitteren.

Word je liever opgehaald bij het treinstation Maastricht? Bel ons gerust op +31 43 210 0107.

Je kan er ook voor kiezen om bij autohuur op locatie Maastricht gratis thuis te worden opgehaald, waarbij je na afloop van de autohuur ook weer thuis wordt gebracht.
 

Hoe breng ik mijn huurauto terug naar Maastricht?

Je huurauto terugbrengen kan 24/7: ook gewoon buiten openingstijden.

Bij het ophalen van je huurauto wordt er door onze collega's in Maastricht precies uitgelegd waar je je auto weer kan inleveren. Wanneer je de auto buiten openingstijden inlevert kan je 'm daar parkeren, de auto op slot doen en de sleutel in de dropbox achterlaten. De dropbox bevindt zich bij de ingang van de huurlocatie.

Belangrijk om te weten: wanneer je je huurauto buiten openingstijden inlevert, wordt het inchecken en controleren van de auto gedaan zodra de locatie weer opent. Het is daarom ook van belang om op te letten dat de auto goed geparkeerd staat, zodat er niks mee kan gebeuren.

Wat zijn de openingstijden voor de autohuurlocatie in Maastricht?

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 13:00
Zondag  GeslotenJe auto terugbrengen is ook mogelijk na sluitingstijd.

Wat zijn de adres- en contactgegevens voor de autohuurlocatie in Maastricht?


Heugemerweg 35
6221GE Maastricht

+31 43 210 0107


AUTO HUREN IN NEDERLAND

In Nederland vind je ons op vier gunstig gelegen locaties.

Naast onze gemakkelijk bereikbare locatie bij station Maastricht, kan je voor je huurauto ook terecht bij onze locaties op Eindhoven Airport, Schiphol en bij Amsterdam Centraal Station.

HUUR EEN AUTO IN NEDERLAND


AUTO HUREN IN HET BUITENLAND

Je kan bij ons terecht in 95+ landen; via Enterprise.nl kan je dus ook wereldwijd auto's huren. Tijdens het boeken vind je alle info over de kosten en voorwaarden die in het betreffende land gelden. En mocht je ergens tegenaan lopen bij je buitenlandse autohuur, dan staat ons internationale supportteam altijd voor je klaar.

HUUR EEN AUTO IN HET BUITENLAND

Liever een andere locatie? Via deze links vind je meer informatie over...