Auto Huren op Schiphol

Een auto huren op Schiphol bij Enterprise is snel en eenvoudig: je boekt online, komt 'm ophalen bij de locatie naar keuze en bent binnen een kwartier onderweg. Je vindt ons op Schiphol direct op Schiphol Plaza. Vanaf daar zit je met 5 minuten op de A4; je bent binnen 20 minuten in Amsterdam en binnen een uur in steden als Utrecht en Rotterdam. Verder krijg je bij ons:

✔ 100% transparantie over kosten & voorwaarden
✔ Mocht er onverhoopt iets gebeuren: 24/7 pechhulp
✔ Optie om te retourneren waar & wanneer je wil
✔ Huurauto's jonger dan 6 maanden
✔ Géén extra kosten voor jonge bestuurders

Auto huren op Schiphol bij Enterprise Rent-A-Car

Wat heb ik nodig om een auto te huren op Schiphol?

Om een auto te kunnen huren zijn onderstaande documenten nodig:

1. Een geldig identiteitsbewijs (ID of paspoort)
2. Een geldig rijbewijs, minimaal één jaar in je bezit
3. Een geldige creditcard van American Express, MasterCard, Diners Club of Visa

Alle drie de documenten dienen onder je eigen naam te staan; de naam van de hoofdbestuurder. Ook belangrijk om te weten: op je creditcard wordt de borg van de autohuur vastgehouden. Daarnaast wordt, bij boekingen die niet direct op Enterprise.nl betaald zijn, het huurbedrag afgeschreven bij het ophalen van je huurauto. Daarom is het altijd handig om te checken hoe het zit met je bestedingslimiet.

Op zoek naar meer informatie over bijvoorbeeld onze huurvoorwaarden en borgbedragen? Je kunt alles eenvoudig terugvinden bij onze veelgestelde vragen!
 

Hoe boek ik mijn huurauto op Schiphol?

Hierboven kan je direct je huurauto op Schiphol reserveren. Als je 'm komt ophalen, stellen we het huurcontract op en inspecteren we samen je auto. Dankzij ons ervaren team ben je zó op pad. Inleveren is even eenvoudig: dit kan 24/7 en op de locatie die jou het beste uitkomt, ook als dit niet is waar je 'm ophaalde.

Eerst meer weten over autohuur? Op onze site vind je alles over auto huren bij Enterprise, kan je ons uitgebreide wagenpark bekijken en andere locaties in Nederland checken. Ook kan je in onze veelgestelde vragen duiken. Spreek je liever direct met een van onze collega's? Neem gerust contact op; we helpen je graag!
 

Hoe kom ik op de autohuurlocatie op Schiphol?

Je vindt de balie van Enterprise op Schiphol Plaza, in het autoverhuurcentrum van de luchthaven. Kom je per vliegtuig naar Schiphol? Dan kan je na het landen de aangegeven route van de gate naar de douane volgen; zo kom je vanzelf bij Schiphol Plaza. Als je met het openbaar vervoer komt, ben je ook binnen enkele minuten bij onze balie.
 

Hoe breng ik mijn huurauto terug naar Schiphol?

Je huurauto terugbrengen kan 24/7: ook gewoon buiten openingstijden.

Op Schiphol kan je de huurauto inleveren in de garage waar je 'm ook hebt opgehaald. Op de snelweg naar de luchthaven hangen al blauwe CAR RENTAL RETURN borden: deze kan je volgen. Wanneer je de auto buiten openingstijden inlevert, kan je daar je huurauto parkeren, op slot doen en de sleutel in de dropbox achterlaten. De dropbox bevindt zich bij de Enterprise-balie op Schiphol Plaza.

Belangrijk om te weten: wanneer je je huurauto buiten openingstijden inlevert, wordt het inchecken en controleren van de auto gedaan zodra de locatie weer opent. Het is daarom ook van belang om op te letten dat de auto goed geparkeerd staat, zodat er niks mee kan gebeuren.

Wat zijn de openingstijden voor de autohuurlocatie op Schiphol?

Maandag 07:00 - 23:00
Dinsdag 07:00 - 23:00
Woensdag 07:00 - 23:00
Donderdag 07:00 - 23:00
Vrijdag 07:00 - 23:00
Zaterdag 07:00 - 23:00
Zondag  07:00 - 23:00Je auto terugbrengen is ook mogelijk na sluitingstijd.

Wat zijn de adres- en contactgegevens voor de autohuurlocatie op Schiphol?


Schiphol Plaza Aankomsthal 2
1118AC Amsterdam

+31 20 740 0950


AUTO HUREN IN NEDERLAND

In Nederland vind je ons op vier gunstig gelegen locaties.

Naast onze gemakkelijk bereikbare locatie op Schiphol, kan je voor je huurauto ook terecht bij onze locaties bij Amsterdam Centraal Station, Eindhoven Airport en bij station Maastricht.

HUUR EEN AUTO IN NEDERLAND


AUTO HUREN IN HET BUITENLAND

Je kan bij ons terecht in 95+ landen; via Enterprise.nl kan je dus ook wereldwijd auto's huren. Tijdens het boeken vind je alle info over de kosten en voorwaarden die in het betreffende land gelden. En mocht je ergens tegenaan lopen bij je buitenlandse autohuur, dan staat ons internationale supportteam altijd voor je klaar.

HUUR EEN AUTO IN HET BUITENLAND

Liever een andere locatie? Via deze links vind je meer informatie over...