Huur een auto op Schiphol

✔  Transparantie over de kosten
De kosten zijn vooraf bekend.

✔  Duidelijke voorwaarden
Zo weet je waar je aan toe bent.

✔  24/7 pechhulp
Sta je met pech langs de kant? Onze pechhulp helpt je graag.

✔  Retourneren op elke Enterprise locatie
Lever je auto in op een Enterprise locatie naar keuze.

✔  Jonge bestuurders betalen geen extra kosten
Door bovenstaand formulier in te vullen, weet je precies wat de kosten zijn.

Een auto huren op Schiphol doe je via onze Enterprise boekingstool makkelijk online. Of je nu aankomt met het vliegtuig of in de buurt bent van Schiphol. Het is altijd fijn als je huurauto op de gewenste dag en tijd op Schiphol klaarstaat.

Veelgestelde vragen Neem contact op

Auto huren op Schiphol bij Enterprise Rent-A-Car

Een auto huren op Luchthaven Schiphol: wat heb ik nodig?

Een auto huren op Schiphol? Dat is zo gedaan, mits je aan de volgende eisen voldoet:

  • Je hebt een geldig rijbewijs
  • Je hebt je rijbewijs minimaal 1 jaar
  • Je hebt een geldig identiteitsbewijs (ID of paspoort)
  • Je hebt een geldige creditcard (American Express, Mastercard, Diners Club of Visa)

Meer informatie

 

Hoe oud moet ik zijn om een auto te mogen huren bij Enterprise?

Om een auto te mogen huren bij Enterprise dien je minimaal één jaar rijbewijs B te hebben en minimaal 18 jaar oud te zijn. Bij ons betaal je als jonge bestuurder geen extra kosten. Het is voor jonge bestuurders alleen niet mogelijk om alle typen autoklassen te huren. Voor bepaalde autoklassen moet je minimaal 25 jaar oud zijn. Als je jonger bent dan 25, dan laat onze tool alleen auto’s zien die beschikbaar zijn voor jonge bestuurders.

 

Wat voor auto’s verhuurt Enterprise?

Bij Enterprise heb je de keuze uit verschillende klassen en formaten auto’s. Bij het huren van een auto kies je jouw gewenste autoklassen. Bij iedere auto staat vermeld of er maximaal 4 of 5 personen mee kunnen en hoeveel bagage je voor een comfortabele rit mee kunt nemen.

Mini Vehicle Class

Mini Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Compact Vehicle Class

Compact Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Standard Vehicle Class

Standard Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Bekijk alle auto’s

 

Het huren van een elektrische auto: ophaallocatie Amsterdam Centraal Station


Het huren van een duurzame elektrische auto is bij Enterprise ook mogelijk. Je dient de elektrische Volkswagen e-Golf op te halen bij onze locatie nabij Amsterdam Centraal Station. Deze is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of een taxi vanaf Schiphol.


Elektrische Auto Huren in Amsterdam bij Enterprise Rent-A-Car

Wat voor typen voertuigen kan ik nog meer huren op Schiphol?

Soms wil je geen gewone personenauto huren, maar heb je een busje nodig om meer personen of spullen te vervoeren. Bij onze ophaallocatie Amsterdam Luchthaven Schiphol is het mogelijk 9-persoonsbusjes en bestelbusjes te huren. Zoek je iets voor 7 personen? Dan is een SUV de perfecte oplossing. De busjes en de SUV’s zijn beperkt beschikbaar en zijn daardoor niet altijd te vinden via onze boekingstool. Neem contact op als je interesse hebt in het huren van een van de onderstaande typen voertuigen.

9-persoonsbusjes

9-persoonsbusjes

Door een 9-persoons busje te huren kun je met een grote groep in één voertuig op je bestemming aankomen. Dat is zowel erg gezellig als duurzaam ten opzichte van dan het huren van twee personenauto’s.

Bekijk onze busjes

SUV’s voor 7 personen

SUV’s voor 7 personen

In een SUV zit je erg luxe en comfortabel. Zelfs als je met 7 personen bent! Een SUV leent zich ook perfect voor een roadtrip.

Bekijk onze SUV’s

Een bestelauto

Een bestelauto

Een bestelauto huur je eenvoudig en snel via Enterprise.nl. Zo kun veel spullen vervoeren. Ideaal als er een verhuizing op de planning staat.

Bekijk onze bestelauto’s

Ophaallocatie: Amsterdam Luchthaven Schiphol

Onze ophaallocatie op Amsterdam Luchthaven Schiphol is ideaal voor iedereen die met het vliegtuig aankomt op Nederlandse bodem of in de buurt is van het vliegveld. Als je hebt aangegeven de auto te willen ophalen bij onze Enterprise-locatie op Amsterdam Luchthaven Schiphol, staat de auto voor je klaar op de geboekte dag en tijd. Je hoeft je alleen nog even te melden bij onze Enterprise-balie op Schiphol Plaza. Schiphol Plaza is een openbare ruimte op Schiphol en is bereikbaar voor iedereen.

Openingstijden:

Ma t/m zo: 7.00 uur – 22.00 uur

+31 20 740 0951

De auto inleveren: waar doe je dat?

Het inleveren van jouw huurauto kun je 24/7 doen bij je gewenste inleverlocatie, zoals bij onze vestiging op Schiphol, Amsterdam Centraal Station, Amsterdam ZuidasMaastricht of Eindhoven. Als je de auto inlevert op een andere locatie dan waar je deze hebt opgehaald, geef dit dan aan ons door. Mocht je dit vooraf al weten, dan kun je bij de boeking de optie ‘inleveren op een andere locatie’ aanvinken.

Bekijk onze locaties in Nederland

Hoe lever ik de huurauto in op Amsterdam Luchthaven Schiphol?

Onze Enterprise-balie op Schiphol is elke dag geopend van 7.00 uur – 22.00 uur. Bij Enterprise kun je de gehuurde auto indien gewenst inleveren na sluitingstijd. De blauwe borden ‘CAR RENTAL RETURN’ rondom Schiphol wijzen je de weg naar onze Enterprise-parkeerplekken. Breng de auto terug door hem te parkeren op een van onze Enterprise-parkeerplekken en geef de sleutel af aan een medewerker bij onze balie op Schiphol Plaza. Als je de huurauto inlevert na sluitingstijd, mag je de sleutel achterlaten in de dropbox gooien, die te vinden is bij onze Enterprise-balie op Schiphol.

Hoe werkt het inleveren van een auto na sluitingstijd?

Het inleveren van de huurauto is 24/7 mogelijk op elke Enterprise-locatie. Zet de auto altijd op onze Enterprise-parkeerplekken en laat de sleutel achter in de dropbox. Waar de dropbox zich bevindt is afhankelijk van de gewenste inleverlocatie. Neem vooraf contact op met de inleverlocatie voor meer informatie over het inleveren van de auto. Zodra we open zijn zullen we de auto inchecken als ingeleverd en kijken we deze nog even na. Vergeet niet al je eigendommen uit de auto te halen en hem op slot te doen voordat je de sleutel inlevert.

Kan ik ook een auto van Enterprise huren in het buitenland?

Ga je op vakantie? En wil je graag met een huurauto van Enterprise je vakantieland verkennen? Dat kan! Enterprise heeft meer dan 100+ vestigingen verspreid over verschillende landen in de wereld.

Auto huren in het buitenland

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie over het huren van een auto op Schiphol bij Enterprise kun je een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina of contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar +31 20 740 0950.

Over Schiphol Airport

Luchthaven Schiphol is in 1916 als militair vliegveld aangelegd op een drooggelegd deel van het Haarlemmermeer. Tegenwoordig is het een van de grootste luchthavens van Europa. De luchthaven is een hub en heeft een verbindende functie, bijna 40% van alle passagiers vliegt na aankomst op de luchthaven direct door naar een andere bestemming. Schiphol Airport ligt op ongeveer 15 km ten zuidwesten van Amsterdam.

Auto huren Schiphol

Met een gevarieerd wagenpark biedt Enterprise Rent-A-Car jou de beste autoverhuur opties, voor het vervolg van jouw reis binnen Nederland. Naast onze locatie op Schiphol hebben we ook twee ophaallocaties in de stad Amsterdam. Je vindt ons ook bij Amsterdam Centraal Station en op de Zuidas. Bovendien geniet je bij Enterprise Rent-A-Car van scherpe prijzen voor autohuur op Schiphol. Want wie wil er nu niet voor een scherpe prijs een auto huren?

Schiphol Plaza: huurauto ophalen

Volg in de aankomsthal de borden 'autoverhuur', daar tref je op Schiphol Plaza onze balie met behulpzame collega’s aan. Wil je er zeker van zijn dat jij bij onze locatie op Schiphol de perfecte auto kunt huren, dan is het verstandig om voor aankomst in Nederland een auto te reserveren. Je kunt kiezen uit allerlei modellen, tussen automaten en handgeschakelde auto’s en een auto huren die op benzine rijdt, een hybride of een volledig elektrische huurauto meenemen. Een van onze collega’s legt je uit waar je jouw huurauto kunt ophalen op Schiphol. Vervolgens kun je met de huurauto gaan en staan waar je wilt.

Hier moet je op letten bij auto huren Schiphol

Om een auto te huren op Schiphol bij Enterprise Rent-A-Car heb je een geldig rijbewijs nodig dat je minstens één jaar geleden behaald hebt. Inwoners van de EU kunnen met hun nationale rijbewijs een auto huren op Schiphol. Woon je buiten de EU? Check van tevoren of je een internationaal rijbewijs moet aanvragen voor auto huren Schiphol. Naast een geldig rijbewijs moet je minstens 18 jaar oud zijn en heb je een geldige creditcard nodig om een auto te mogen huren.

Welk type auto huren op Schiphol?

Stel jezelf een aantal vragen voor je een huurauto op Schiphol kiest. Voor hoeveel personen moet ik een auto huren? Hoeveel bagageruimte heb ik nodig? Wil ik meer comfort voor langere autoritten? Het antwoord op deze vragen geven je een goede indicatie van welk type en formaat huurauto je nodig hebt. Wanneer je alleen bent of met twee personen dan kan je vaak met een kleinere huurauto toe, maar wil je echt ruim en comfortabel zitten of reis je met een groep dan kom je al snel op een groter, luxer model uit. Wat jouw situatie ook is, je vindt voor ieder moment een geschikte huurauto bij Enterprise Rent-A-Car.

Overstap op Schiphol: auto huren en Amsterdam bezoeken

Maak je een transfer op Schiphol Airport en heb je veel tijd tussen jouw vluchten? Dan kun je een auto huren op Schiphol voor een bliksembezoek aan Amsterdam. Let goed op de wachttijden bij de security, zodat je geen risico loopt om je tweede vlucht te missen bij terugkomst op de luchthaven. Je kunt ook met het openbaar vervoer in Amsterdam komen, maar met een huurauto ben je flexibeler en haal je meer uit je tijd in Amsterdam. Auto huren Schiphol en Amsterdam regel je snel en eenvoudig bij Enterprise Rent-A-Car.