Auto huren voor een dag

Bij Enterprise huur je een auto per dag

Wil je een dagje naar familie of vrienden in een ander deel van het land? Dan kun je ook bij Enterprise een auto huren voor een dag! Kom langs bij een van onze verhuurlocaties in Amsterdam voor flexibele autohuur. Je kunt zorgeloos rijden, want verzekeringen en hulp bij pech zijn allebei inbegrepen in de prijs. Het enige wat je hoeft te doen is een auto te huren en aangeven bij welke locatie je de auto wilt ophalen. Daarna ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt!

Wacht niet langer en huur vandaag nog een deelauto bij Enterprise. Wij bieden topservice en de nieuwste automodellen, dus je kunt gegarandeerd genieten van een comfortabele en veilige rit.

 

Huur per dag

Wil je weten hoeveel het kost om een auto per dag te huren?

De kosten voor het huren van een auto hangen af van hoe lang je de auto wilt huren en de beschikbaarheid van onze auto's. Ook verschillen de kosten per klasse en het type auto waarin je wilt rijden. Snel inzicht in wat de kosten zijn? Je kunt eenvoudig de prijzen bekijken door de boekingstool in te vullen en de gewenste dag te selecteren waarop jij de auto nodig hebt.

 

Dus waar wacht je nog op? Vul de boekingstool in en ontdek de kosten voor auto huren per dag.

 

Wat is inbegrepen bij auto huren per dag?

Huur je een auto per dag bij ons? Dan regelen onze dat jouw huurauto brandschoon en volgetankt (of met volle accu) voor je klaarstaat op de afgesproken ophaallocatie. Eenmaal op locatie helpt ons team je snel op weg, bij ons rijdt namelijk binnen een kwartier de deur uit. Verder is het volgende bij de daghuurprijs inbegrepen:

 

 • Verzekeringen (CDW & WA)
 • Diefstalbescherming
 • Je wordt 24/7 geholpen bij pech
 • 200 vrije km’s per dag
 • Oprichter Jack Taylor
 • Weg met auto's
 • Enterprise-locatie
 • Brandstofonderzoek
 • CarShare
 • Auto op de snelweg
 • USS Enterprise

Waarom per dag huren bij Enterprise?

Waarom zou je per dag een auto huren bij Enterprise?

 

Als je op zoek bent naar een auto voor een dag of langer, dan ben je bij Enterprise Car Sharing & Rental aan het juiste adres. Wij bieden de nieuwste automodellen, van compacte stadsauto's tot grote SUV's. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke en professionele service. Onze medewerkers zijn er altijd om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Je kunt erop vertrouwen dat onze auto's perfect onderhouden zijn en dat je vooraf precies weet welke kosten er verbonden zijn aan de autohuur.

 

Zorgeloos auto huren voor een dag

Je kunt heel eenvoudig een auto huren per dag via onze online boekingstool. Ons ervaren team staat voor je klaar en zorgt dat je huurauto gereed is zodra je op locatie bent. We stellen het huurcontract op en inspecteren samen de auto voordat je op pad gaat. Het huren van een auto bij Enterprise Car Sharing & Rental is dus snel en gemakkelijk.

 

En dat is niet alles! Bij ons kun je ook rekenen op:

 

✔ 100% transparantie over voorwaarden en kosten

✔ De nieuwste automodellen

✔ Geen extra kosten voor jonge bestuurders

✔ Inleveren van de auto op elke locatie

✔ 24/7 pechhulp

 

Wij zorgen voor de ultieme autohuur ervaring! Kies uit de nieuwste modellen, ook voor één dag autohuur. Bij Enterprise Car Sharing & Rental sta je nooit voor onaangename verrassingen. Je kunt de auto inleveren waar je maar wilt, en bij enkele locaties zelfs buiten openingstijden. Bij ons worden jonge bestuurders niet extra belast en als je pech hebt, zijn we er om je te helpen met onze pechhulp.

 

Wacht niet langer en boek nu je huurauto bij Enterprise Car Sharing & Rental. We staan klaar om je te helpen en je de beste service te bieden.