Auto huren voor een maand

Ben je op zoek naar een flexibele vervoersoplossing voor een langere periode? Dan is het een auto huren voor een maand bij Enterprise Car Sharing & Rental de ideale keuze. Met onze uitgebreide selectie aan auto’s en scherpe tarieven bieden wij jou een oplossing op maat. Onze lange termijn verhuur is ideaal als je voor langere tijd in Nederland bent en een auto nodig hebt. We bieden jou de mogelijkheid om de auto voor een langere periode te huren tegen gunstige tarieven. Vul de boekingstool in of neem contact op met onze klantenservice.

Wat kost auto huren voor een maand?

De prijzen voor auto huren per maand variëren. Hoeveel auto huren kost is namelijk afhankelijk van beschikbaarheid. Vul daarom de boekingstool in, kies het type auto dat jij wilt huren en bereken de huurprijs voor jouw termijn. Kom je er niet uit, dan staat onze klantenservice voor je klaar.

 

Bereken mijn huurprijs

 

Wat is inbegrepen bij auto huren per maand?

Huur je een auto per maand? Dan zorgen wij ervoor dat jouw huurauto schoon en volgetankt (of met volle accu) voor jou klaarstaat op de afgesproken ophaallocatie. Eenmaal op locatie helpt ons ervaren team je snel op pad, je rijdt binnen een kwartier bij ons weg. Verder is het volgende bij de maandhuurprijs inbegrepen:

 

 • Bescherming bij diefstal
 • Verzekeringen (CDW & WA)
 • 24/7 service en hulp bij pech
 • Dagelijks 200 vrije kilometers
 • Oprichter Jack Taylor
 • Weg met auto's
 • Enterprise-locatie
 • Brandstofonderzoek
 • CarShare
 • Auto op de snelweg
 • USS Enterprise

Waarom per maand huren bij Enterprise?

Ook als je een auto wilt huren voor een maand of langer kies je bij Enterprise Car Sharing & Rental uit de nieuwste modellen, van handige kleine stadsauto’s tot grote SUV’s. Daarnaast ben je verzekerd van persoonlijke en professionele service. Onze medewerkers staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en helpen je bij het vinden van de beste oplossing. We garanderen dat alle auto’s perfect onderhouden zijn en dat je vooraf weet welke kosten aan autohuur zijn verbonden. Dus als je op zoek bent naar eenvoudige manier om een auto te huren voor een maand of langer, dan zit je goed bij Enterprise Car Sharing & Rental. Neem contact met ons op voor meer informatie over tarieven en beschikbaarheid of gebruik de boekingstool om direct te reserveren.

 

Eenvoudig boeken

Je boekt auto huren per maand eenvoudig via de online boekingstool. Ons ervaren team zet jouw huurauto voor je klaar. Zodra je aankomt op locatie stellen we het huurcontract op en inspecteren we de auto samen, daarna kun je gaan en staan waar je wilt. Daarom is auto huren bij Enterprise Car Sharing & Rental snel en eenvoudig. Verder mag je bij ons rekenen op:

 

✔ 100% voorwaarden- en kostentransparant

✔ De nieuwste automodellen

✔ Zelfde prijzen voor jonge bestuurders

✔ Lever je auto in bij iedere locatie

✔ Wij helpen je 24/7 bij pech

 

Zorgeloos auto huren per maand

Zo zorgen wij voor de ultieme autohuur experience: kies uit de allernieuwste modellen, ook voor auto huren voor een maand. Bij ons sta je nooit voor verrassingen. Auto inleveren doe je waar jij wilt: op andere locaties in Nederland en buiten openingstijden. Oudere en jonge bestuurders zijn gelijk en betalen dezelfde prijzen. En als je pech hebt, zijn we er ook voor je met onze pechhulp.