Auto huren voor een week

Heb je een drukke week voor de boeg en reis je heel Nederland door? Of ga je binnenkort een week op vakantie of weekendje weg? Wat jouw reden ook is om een auto voor langere termijn te huren, de nieuwste auto’s van Enterprise Car Sharing & Rental staan voor je klaar. Je vindt de nieuwste modellen in allerlei categorieën, van fijne duurzame stadsauto’s tot premium modellen voor ruimte en comfort. Huur je een auto voor een (mid)week, dan wil je zeker weten dat je zorgeloos op pad kunt. Met de all-in weekhuur ben je verzekert en ontvang je 24/7 hulp bij pech. Vul de boekingstool bovenaan de pagina in en huur een van de nieuwste modellen.

Wat kost auto huren voor een week?

De prijzen voor auto huren per week zijn variabel. Hoeveel auto huren kost is afhankelijk van beschikbaarheid per autoklasse. Vul de boekingstool in, kies jouw voorkeursmodel huurauto en zie direct de up-to-date de prijs voor jouw huurperiode.

 

Bereken mijn huurprijs

 

Wat is inbegrepen bij auto huren per week?

Huur je een auto per week? Dan kun je erop rekenen dat wij de huurauto schoon en volgetankt (of met volle accu) voor je klaarzetten op de ophaallocatie. Ons ervaren team zorgt dat je binnen een kwartier onderweg bent. Verder zijn bij de weekhuurprijs inbegrepen:

 

 • Verzekeringen (CDW & WA)
 • Bescherming bij diefstal
 • 24/7 pechhulp & service
 • Iedere dag 200 vrije kilometers
 • Oprichter Jack Taylor
 • Weg met auto's
 • Enterprise-locatie
 • Brandstofonderzoek
 • CarShare
 • Auto op de snelweg
 • USS Enterprise

Waarom per week huren bij Enterprise?

Je gaat een auto huren voor een week en bent op zoek naar een specifiek model. Onze huurauto’s zijn altijd jonger dan zes maanden, waardoor jij in de nieuwste modellen rijdt. Jouw auto staat aan het begin van de huurperiode voor je klaar op de gewenste ophaallocatie, maar daar hoef je hem niet weer in te leveren. Het is namelijk ook mogelijk om de auto op één van onze andere locaties in te leveren. Rijd je bijvoorbeeld naar Portugal, dan kun je de auto daar weer inleveren. Check vooraf bij jouw verhuurlocatie waar je naartoe mag reizen met je huurauto. Dit stem je vooraf af met de ophaallocatie.

 

Je boekt auto huren voor een week eenvoudig online via de boekingstool. Ons ervaren team zorgt dat jouw huurauto voor je klaarstaat. Eenmaal op locatie stellen we het huurcontract op, inspecteren we samen de auto en kun je daarna op pad. Kortom, dat maakt autohuur snel en eenvoudig. Verder kun je bij ons rekenen op:

 

✔ 100% transparantie over kosten & voorwaarden

✔ Auto inleveren waar en wanneer je wilt

✔ Gaat er iets mis? 24/7 pechhulp

✔ De nieuwste modellen voor iedere categorie

✔ Ook jonge bestuurders betalen dezelfde prijzen

 

Dit betekent dat je bij ons nooit voor verrassingen komt te staan. Je levert de huurauto net zo makkelijk in op andere locaties en buiten openingstijden. Jongere en oudere bestuurders betalen dezelfde prijzen als anderen. Bovendien verzorgen we 24/7 pechhulp en kies je uit de allernieuwste auto’s voor lange termijnhuur: de huurauto's zijn hooguit zes maanden oud.