Auto huren Schiphol Airport

Onze ophaallocatie op Amsterdam Luchthaven Schiphol is ideaal voor iedereen die met het vliegtuig aankomt op Nederlandse bodem of in de buurt is van het vliegveld. Als je hebt aangegeven de auto te willen ophalen bij onze Enterprise-locatie op Amsterdam Luchthaven Schiphol, staat de auto voor je klaar op de geboekte dag en tijd. Je hoeft je alleen nog even te melden bij onze Enterprise-balie op Schiphol Plaza. Schiphol Plaza is een openbare ruimte op Schiphol en is bereikbaar voor iedereen.

 

Openingstijden:

Ma t/m zo: 7.00 uur – 23.00 uur

 

Adres:

Schiphol Plaza Arrival Hall 2

1118AX Amsterdam

 

Tel: +31 20 740 0951

✔ 100% prijstransparantie

Vul het formulier bovenaan de pagina in en krijg een overzicht van de kosten.

✔ All-in auto huren

Inclusief verzekeringen, heldere voorwaarden en service.

✔ 24/7 service & pechhulp

Hulp bij pech onderweg, altijd en overal.

✔ Overal retourneren

Inleveren waar en wanneer je wilt.

 

Een auto huren op Luchthaven Schiphol: wat heb ik nodig?

Het huren van een auto op Schiphol is eenvoudig, mits je voldoet aan de volgende vereisten:

 

 • Een geldig rijbewijs
 • Een geldig identiteitsbewijs (ID of paspoort)
 • Een geldige creditcard (American Express, Mastercard, Diners Club of Visa)

 

Zorg ervoor dat deze drie documenten op naam van de hoofdbestuurder staan.

 

Betaalmethode

Boek alleen als je een officiële creditcard hebt. Geaccepteerde creditcards zijn:

 

 • American Express Creditcards
 • Mastercard Creditcards
 • Diners Club Creditcards
 • Visa Creditcards (let op: niet alle VISA kaarten zijn creditcards)

 

Het is momenteel niet mogelijk om een auto te huren zonder creditcard in Nederland. De borg wordt op je creditcard geblokkeerd en na terugbrengen van de auto in goede staat weer vrijgegeven. Dit kan niet met een debitcard.

 

Betaal niet met een debitcard

Voor autohuur is een creditcard verplicht. Bij betalingen met een debitcard wordt het aanbetaalde bedrag niet terugbetaald. Niet geaccepteerde betaalmethoden zijn: Visa Debit, Debit Mastercard, Bunq Creditcard en alle andere debitcards.

 

Leeftijdsvereisten voor het huren van een auto bij Enterprise

Om een auto te huren bij Enterprise dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en een rijbewijs B te hebben. Voor bepaalde autoklassen moet je minimaal 25 jaar oud zijn. Na het invullen toont onze tool alleen auto’s die beschikbaar zijn voor jouw leeftijd. Jonge bestuurders betalen geen extra kosten.

 

Welke auto’s verhuurt Enterprise?

Enterprise biedt verschillende klassen en formaten auto’s aan. Bij het huren kies je jouw gewenste autoklasse en zie je bij elke auto hoeveel personen en bagage comfortabel mee kunnen.

 

Welk type auto huren op Schiphol?

Bepaal eerst je behoeften: hoeveel personen moeten erin passen? Hoeveel bagageruimte heb je nodig? Wil je meer comfort voor langere ritten? Op basis van deze vragen kies je het type en formaat huurauto. Je kunt kiezen uit diverse modellen, automaten en handgeschakelde auto’s, en auto’s op benzine, hybride of volledig elektrisch. Voor een enkele reiziger is een kleinere auto vaak voldoende, maar voor een gezin of voor meer comfort kies je een groter, luxer model. Wat jouw situatie ook is, bij Enterprise Car Sharing & Rental vind je altijd een geschikte huurauto.

Mini Vehicle Class

Mini Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Compact Vehicle Class

Compact Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Standard Vehicle Class

Standard Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car
 • Oprichter Jack Taylor
 • Weg met auto's
 • Enterprise-locatie
 • Brandstofonderzoek
 • CarShare
 • Auto op de snelweg
 • USS Enterprise

De auto inleveren: waar doe je dat?

Je kunt je huurauto inleveren bij elke gewenste inleverlocatie, zoals Schiphol, Amsterdam City Center, Amsterdam Centraal Station, Amsterdam Zuidas, Maastricht of Eindhoven. Geef dit vooraf aan bij de boeking door de optie ‘inleveren op een andere locatie’ aan te vinken. Op enkele locaties kun je zelfs 24/7 de auto inleveren.

 

Hoe lever ik de huurauto in op Amsterdam Luchthaven Schiphol?

Onze balie op Schiphol Plaza is dagelijks geopend van 7.00 uur tot 23.00 uur. Indien gewenst kun je de auto ook na sluitingstijd inleveren. Volg de blauwe borden ‘CAR RENTAL RETURN’ rondom Schiphol naar onze parkeerplekken. Parkeer de auto en geef de sleutel af aan een medewerker bij onze balie op Schiphol Plaza. Bij inlevering na sluitingstijd laat je de sleutel in de dropbox achter. Deze bevindt zich bij onze balie op Schiphol Plaza.

 

Kan ik ook een auto van Enterprise huren in het buitenland?

Ja, Enterprise heeft meer dan 100 vestigingen wereldwijd. Ga je op vakantie en wil je een huurauto op je reisbestemming? Dat kan!

 

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie over het huren van een auto op Schiphol bij Enterprise kun je onze veelgestelde vragen pagina bezoeken of contact opnemen met onze klantenservice via +31 20 740 0950.

 

Over Schiphol Airport

Luchthaven Schiphol, opgericht in 1916 als militair vliegveld, is tegenwoordig een van de grootste luchthavens van Europa. Bijna 40% van alle passagiers vliegt na aankomst direct door naar een andere bestemming. Schiphol ligt ongeveer 15 km ten zuidwesten van Amsterdam.

 

Autoverhuur Schiphol Airport

Enterprise Car Sharing & Rental biedt diverse autohuur opties op Schiphol voor jouw reis binnen Nederland. Naast Schiphol hebben we meerdere ophaallocaties in Amsterdam, waaronder bij Amsterdam Centraal Station, aan de Nassaukade en op de Zuidas. Bij Enterprise geniet je van scherpe prijzen voor autohuur op Schiphol.

 

Schiphol Plaza: huurauto ophalen

Volg in de aankomsthal de borden ‘Car Rental Pick Up’ naar onze balie op Schiphol Plaza. Vooraf reserveren zorgt ervoor dat je bij aankomst de perfecte auto kunt huren. Een van onze collega’s helpt je graag bij het ophalen van je huurauto.

 

Overstap op Schiphol: auto huren en Amsterdam bezoeken

Heb je een lange overstap op Schiphol? Huur een auto voor een bezoek aan Amsterdam. Let op de wachttijden bij de security om je volgende vlucht niet te missen. Met een huurauto ben je flexibeler en haal je meer uit je tijd in Amsterdam. Auto huren op Schiphol en Amsterdam regel je snel en eenvoudig bij Enterprise Car Sharing & Rental.