Auto huren Schiphol Airport

Onze ophaallocatie op Amsterdam Luchthaven Schiphol is ideaal voor iedereen die met het vliegtuig aankomt op Nederlandse bodem of in de buurt is van het vliegveld. Als je hebt aangegeven de auto te willen ophalen bij onze Enterprise-locatie op Amsterdam Luchthaven Schiphol, staat de auto voor je klaar op de geboekte dag en tijd. Je hoeft je alleen nog even te melden bij onze Enterprise-balie op Schiphol Plaza. Schiphol Plaza is een openbare ruimte op Schiphol en is bereikbaar voor iedereen.

 

Openingstijden:

Ma t/m zo: 7.00 uur – 23.00 uur

 

Adres:

Schiphol Plaza Arrival Hall 2

1118AX Amsterdam

 

Tel: +31 20 740 0951

✔ Duidelijke voorwaarden

Zo weet je waar je aan toe bent.

✔ 24/7 pechhulp

Sta je met pech langs de kant? Onze pechhulp helpt je graag.

✔ Retourneren op elke Enterprise locatie

Lever je auto in op een Nederlandse Enterprise locatie naar keuze.

✔ Jonge bestuurders betalen geen extra kosten

Door bovenstaand formulier in te vullen, weet je precies wat de kosten zijn.

Een auto huren op Luchthaven Schiphol: wat heb ik nodig?

Een auto huren op Schiphol? Dat is zo gedaan, mits je aan de volgende eisen voldoet:

 

 • Je hebt een geldig rijbewijs
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs (ID of paspoort)
 • Je hebt een geldige creditcard (American Express, Mastercard, Diners Club of Visa)

 

Deze drie documenten moeten op naam van de hoofdbestuurder staan.

 

Meer informatie

 

Betaalmethode

Maak alleen een boeking als je beschikt over een officiële creditcard. Officiële creditcards zijn:

 • American Express Creditcards
 • Mastercard Creditcards
 • Diner Club Creditcards
 • Visa Creditcards (let op! Niet alle VISA cards betreffen creditcards)

Zonder creditcard is het op dit moment niet mogelijk om een auto te huren in Nederland. De borg is de reden dat een creditcard nodig is. Wij blokkeren de borg op je kaart, zodat het bedrag ook direct weer vrijgegeven kan worden bij het terugbrengen van de huurauto in goede staat. Deze procedure is niet mogelijk bij een debitcard.

 

Betaal niet met een debitcard

Een van de voorwaarden voor autohuur is dat je moet beschikken over een creditcard. Bij foutieve betalingen met debitcard krijg je geen refund van het aanbetaalde bedrag. Deze betaalmethoden accepteren we niet: Visa Debit, Debit Mastercard, Bunq Creditcard en alle andere debitcards.

 

Hoe oud moet ik zijn om een auto te mogen huren bij Enterprise?

Om een auto te mogen huren bij Enterprise dien je je rijbewijs B te hebben en minimaal 18 jaar oud te zijn. Bij ons betaal je als jonge bestuurder geen extra kosten. Het is voor jonge bestuurders alleen niet mogelijk om alle typen autoklassen te huren. Voor bepaalde autoklassen moet je minimaal 25 jaar oud zijn. Als je jonger bent dan 25, dan laat onze tool alleen auto’s zien die beschikbaar zijn voor jonge bestuurders.

 

Wat voor auto’s verhuurt Enterprise?

Bij Enterprise heb je de keuze uit verschillende klassen en formaten auto’s. Bij het huren van een auto kies je jouw gewenste autoklassen. Bij iedere auto staat vermeld of er maximaal 4 of 5 personen mee kunnen en hoeveel bagage je voor een comfortabele rit mee kunt nemen.

 

Welk type auto huren Schiphol?

Stel jezelf een aantal vragen voor je een huurauto op Schiphol kiest. Voor hoeveel personen moet ik een auto huren? Hoeveel bagageruimte heb ik nodig? Wil ik meer comfort voor langere autoritten? Het antwoord op deze vragen geven je een goede indicatie van welk type en formaat huurauto je nodig hebt. Je kunt kiezen uit allerlei modellen, tussen automaten en handgeschakelde auto’s en een auto huren die op benzine rijdt, een hybride of een volledig elektrische huurauto meenemen. Wanneer je alleen bent of met twee personen dan kan je vaak met een kleinere huurauto toe, maar wil je echt ruim en comfortabel zitten of reis je met een gezin dan kom je al snel op een groter, luxer model uit. Wat jouw situatie ook is, je vindt voor ieder moment een geschikte huurauto bij Enterprise Car Sharing & Rental.

Mini Vehicle Class

Mini Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Compact Vehicle Class

Compact Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Standard Vehicle Class

Standard Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car
 • Oprichter Jack Taylor
 • Weg met auto's
 • Enterprise-locatie
 • Brandstofonderzoek
 • CarShare
 • Auto op de snelweg
 • USS Enterprise

De auto inleveren: waar doe je dat?

Het inleveren van jouw huurauto kun je doen bij je gewenste inleverlocatie, zoals bij onze vestiging op Schiphol, Amsterdam City Center, Amsterdam Centraal Station, Amsterdam Zuidas, Maastricht of Eindhoven. Als je de auto inlevert op een andere locatie dan waar je deze hebt opgehaald, geef dit dan aan ons door. Mocht je dit vooraf al weten, dan kun je bij de boeking de optie ‘inleveren op een andere locatie’ aanvinken. Op enkele locaties is het zelfs mogelijk om de auto 24/7 in te leveren.

 

Hoe lever ik de huurauto in op Amsterdam Luchthaven Schiphol?

Onze Enterprise balie op Schiphol Plaza is elke dag geopend van 7.00 uur – 23.00 uur voor autoverhuur Schiphol. Je kunt de gehuurde auto indien gewenst inleveren na sluitingstijd. De blauwe borden ‘CAR RENTAL RETURN’ rondom Schiphol wijzen je de weg naar onze Enterprise parkeerplekken. Breng de auto terug door hem te parkeren op een van onze parkeerplaatsen en geef de sleutel af aan een medewerker bij onze balie op Schiphol Plaza. Als je de huurauto inlevert na sluitingstijd, mag je de sleutel achterlaten in de dropbox gooien. De dropbox is boven te vinden bij onze balie op Schiphol Plaza.

 

Kan ik ook een auto van Enterprise huren in het buitenland?

Ga je op vakantie? En wil je graag met een huurauto van Enterprise je reisbestemming verkennen? Dat kan! Enterprise heeft meer dan 100+ vestigingen verspreid over verschillende landen in de wereld.

 

Auto huren in het buitenland

 

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie over het huren van een auto op Schiphol bij Enterprise kun je een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina of contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar +31 20 740 0950.

Over Schiphol Airport

Luchthaven Schiphol is in 1916 als militair vliegveld aangelegd op een drooggelegd deel van het Haarlemmermeer. Tegenwoordig is het een van de grootste luchthavens van Europa. De luchthaven is een hub en heeft een verbindende functie, bijna 40% van alle passagiers vliegt na aankomst op de luchthaven direct door naar een andere bestemming. Schiphol Airport ligt op ongeveer 15 km ten zuidwesten van Amsterdam.

 

Autoverhuur Schiphol Airport

Met een gevarieerd wagenpark biedt Enterprise Car Sharing & Rental jou de beste autoverhuur Schiphol opties, voor het vervolg van jouw reis binnen Nederland. Naast onze locatie op Schiphol hebben we ook meerdere ophaallocaties in de stad Amsterdam. Je vindt ons ook bij Amsterdam Centraal Station, aan de Nassaukade en op de Zuidas. Bovendien geniet je bij Enterprise Car Sharing & Rental van scherpe prijzen voor autohuur op Schiphol. Want wie wil er nu niet voor een scherpe prijs een auto huren?

 

Schiphol Plaza: huurauto ophalen

Volg in de aankomsthal de borden ‘Car Rental Pick Up’, daar tref je op Schiphol Plaza onze balie met behulpzame collega’s aan. Wil je er zeker van zijn dat jij bij onze locatie op Schiphol de perfecte auto kunt huren, dan is het verstandig om voor aankomst in Nederland een auto te reserveren. Een van onze collega’s legt je uit waar je jouw huurauto kunt ophalen op Schiphol. Vervolgens kun je met de huurauto gaan en staan waar je wilt.

 

Overstap op Schiphol: auto huren en Amsterdam bezoeken

Maak je een transfer op Schiphol Airport en heb je veel tijd tussen jouw vluchten? Dan kun je een auto huren op Schiphol voor een bliksembezoek aan Amsterdam. Let goed op de wachttijden bij de security, zodat je geen risico loopt om je tweede vlucht te missen bij terugkomst op de luchthaven. Je kunt ook met het openbaar vervoer in Amsterdam komen, maar met een huurauto ben je flexibeler en haal je meer uit je tijd in Amsterdam. Auto huren Schiphol en Amsterdam regel je snel en eenvoudig bij Enterprise Car Sharing & Rental.