Auto huren in Maastricht

Wil je een dagje vanuit Maastricht naar Amsterdam of zelfs naar Friesland of Groningen, dan ben je met het openbaar vervoer al snel minstens 3 uur onderweg. Huur een auto bij Enterprise Maastricht en lever de huurauto af waar jij dat maar wilt.

 

Onze locatie in Maastricht bevindt zich op enkele minuten loopafstand van het Centraal Station. Wanneer je het station uitloopt, zie je een hoge groene toren: hou deze toren aan je linkerhand. Sla rechtsaf wanneer je bij een kruispunt komt, loop nog even door en je ziet al snel onze locatie schitteren.

 

Kom je er niet uit? Bel dan naar onze locatie, dan haalt een van onze medewerkers je op.

 

Openingstijden:

Ma t/m vr: 8.00 uur – 18.00 uur
Za: 9:00 – 13:00 uur
Zondag: gesloten

 

Adres:

Heugemerweg 35

6221 GE Maastricht

 

Tel: +31 43 210 0107

✔ Transparantie over de kosten

Je weet vooraf waar je aan toe bent.

✔ 24/7 pechhulp

Voor als er onverhoopt iets gebeurt.

✔ Geen extra kosten

Jonge bestuurders betalen geen extra kosten.

✔ Duidelijke voorwaarden

Vooraf inzicht in alle huurvoorwaarden.

Goed voorbereiden op auto huren Maastricht

Voordat je een van onze prachtige wagens meeneemt hebben we enkele papieren van je nodig. Vergeet daarom niet mee te nemen:

 

 • Een geldig rijbewijs
 • Je identiteitsbewijs: ID-kaart of paspoort
 • Een geldige creditcard (American Express, Mastercard, Diners Club of Visa)

 

De benodigde documenten moeten allemaal op de dezelfde naam staan en van de hoofdchauffeur zijn.

 

Meer informatie

 

Betaalmethode

Maak alleen een boeking als je beschikt over een officiële creditcard. Officiële creditcards zijn:

 • American Express Creditcards
 • Mastercard Creditcards
 • Diner Club Creditcards
 • Visa Creditcards (let op! Niet alle VISA cards betreffen creditcards)

Zonder creditcard is het op dit moment niet mogelijk om een auto te huren in Nederland. De borg is de reden dat een creditcard nodig is. Wij blokkeren de borg op je kaart, zodat het bedrag ook direct weer vrijgegeven kan worden bij het terugbrengen van de huurauto in goede staat. Deze procedure is niet mogelijk bij een debitcard.

 

Betaal niet met een debitcard

Een van de voorwaarden voor autohuur is dat je moet beschikken over een creditcard. Bij foutieve betalingen met debitcard krijg je geen refund van het aanbetaalde bedrag. Deze betaalmethoden accepteren we niet: Visa Debit, Debit Mastercard, Bunq Creditcard en alle andere debitcards.

 

Vanaf welke leeftijd kun je bij Enterprise een auto huren?

We houden bij Enterprise de minimale leeftijd van 18 jaar oud aan. Daarnaast moet je in het bezit van een geldig rijbewijs zijn en de overige vereiste documenten. Wist je dat je bij Enterprise geen extra kosten betaalt als jonge bestuurder? Check bij de boekingstool welke auto’s er beschikbaar zijn behorend bij jouw profiel.

 

Auto huren Maastricht: welke auto’s verhuurt Enterprise?

We verhuren auto’s in allerlei soorten en maten, van hatchbacks en sedans tot stationwagens en SUV’s. Deze typen hebben we onderverdeeld in verschillende klassen, waaronder de Mini, Economy, Compact, Intermediate, Standard, Full Size en Premium. Deze klassen zijn opnieuw onderverdeeld in verschillende categorieën. Per categorie tonen we een voorbeeldauto wanneer je de reservering maakt. Vervolgens krijg je bij aankomst op de ophaallocatie dat type auto of een soortgelijke uit dezelfde categorie mee op reis.

Mini Vehicle Class

Mini Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Compact Vehicle Class

Compact Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Standard Vehicle Class

Standard Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car
 • Oprichter Jack Taylor
 • Weg met auto's
 • Enterprise-locatie
 • Brandstofonderzoek
 • CarShare
 • Auto op de snelweg
 • USS Enterprise

Moet ik de auto in Maastricht inleveren binnen openingstijden?

Ja, graag vragen we je om de auto op onze locatie in Maastricht binnen de openingstijden in te leveren. Binnen openingstijden parkeer je de auto voor onze deur en lever je de sleutel bij onze balie af. We zullen de auto gezamenlijk controleren. Buiten openingstijden terugbrengen is helaas bij onze locatie in Maastricht niet mogelijk.

 

Huurauto inleveren? Waar jij dat maar wilt!

Bij Enterprise voorzien we je graag van de allerbeste service. Om autohuur voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, kun je de auto inleveren bij een van onze locaties in heel Nederland. Natuurlijk mag je de auto ook weer terugbrengen in Maastricht. Geef bij de boeking van de huurauto aan waar en wanneer je hem na afloop wenst af te leveren, dan bekijken we de mogelijkheden. Om je nog meer tegemoet te komen, bieden we onze afleverservice op enkele locaties in Nederland ook buiten openingstijden aan. Druk op onderstaande knop om erachter te komen waar je jouw huurauto kan ophalen of afleveren.

 

Bekijk onze locaties in Nederland

 

Andere ophaallocaties in Nederland

Wil je de huurauto toch liever ophalen op een van onze andere Enterprise locaties in Nederland: Amsterdam, Schiphol of Eindhoven? Dat kan! Ook na de boeking is het nog mogelijk om je ophaallocatie te wijzigen.

 

Auto huren in het buitenland

Naast auto huren Maastricht en andere locaties in Nederland kun je ook in andere landen terecht. Enterprise bevindt zich niet alleen in Nederland, maar heeft ook locaties in het buitenland. In totaal hebben we meer dan 7.600 locaties wereldwijd. Lees meer over het huren van een auto in het buitenland.

 

Heb je nog vragen?

Ben je er al over uit waar jouw volgende dagje uit, stedentrip of weekendje weg naartoe gaat? Als je nog met vragen zit kan je terecht bij onze veelgestelde vragen. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via +31 43 210 0107.