Auto huren Amsterdam: transparantie over kosten | Enterprise Rent-A-Car

AUTO HUREN VANAF € 20,- PER DAG!

Ma t/m do aanbieding

Boek hier jouw ride. Alle auto's zijn volledig gedesinfecteerd, zodat je veilig erop uit kunt.

✔ Reserveer vandaag en bespaar op jouw autohuur bij Enterprise Amsterdam Centraal Station
✔ Uitgebreid aanbod huurauto's met de nieuwste modellen
✔ Inclusief 200 vrije km/dag

Enjoy the ride!

Huur een auto in Amsterdam

✔  100% transparante prijzen
Vul bovenstaand formulier in en je ziet direct onze beschikbare auto’s en de kosten.

✔  All-in auto huren
Heldere voorwaarden, verzekeringen en
service.

✔  24/7 pechhulp
Altijd en overal hulp onderweg.

✔  Overal retourneren
Gratis retourneren waar & wanneer je wilt.

✔  Géén extra kosten
Vooraf inzicht in de prijs, geen extra kosten
achteraf. Ook voor jonge bestuurders.

Huur jouw huurauto makkelijk en snel online bij Enterprise Amsterdam. Uit ons wagenpark kies je de autoklasse die je wilt hebben en je haalt de auto vervolgens op jouw gewenste locatie op: Amsterdam Centraal Station of Amsterdam Luchthaven Schiphol.

Veelgestelde vragen Neem contact op

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Amsterdam?

Onderstaande dien je mee te nemen naar de ophaallocatie bij het ophalen van de huurauto.

  • Een geldig rijbewijs
  • Je identiteitsbewijs (ID of paspoort)
  • Een geldige creditcard (American Express, Mastercard, Diners Club of Visa)

Je dient minstens één jaar in het bezit te zijn van je rijbewijs.

Meer informatie

Minimale leeftijd voor het huren van een auto

Om een auto te huren in Amsterdam moet je bij Enterprise minimaal 18 jaar oud zijn. Ook moet je minstens één jaar in bezit zijn van een geldig rijbewijs. Als jonge bestuurder betaal je bij ons geen extra kosten. Voor sommige autoklassen dien je minimaal 25 jaar te zijn. Onze boekingstool laat alleen auto’s zien die voor jou beschikbaar zijn.  

Welke auto’s kan ik huren bij Enterprise?

Bij Enterprise verhuren we verschillende klassen en typen auto’s. Onze auto’s hebben plek voor maximaal 4 of 5 personen en hebben ruimte voor 2 tot 4 stuks bagage. Bij het maken van een reservering wordt er een voorbeeld van de auto binnen de categorie getoond.

Mini Vehicle Class

Mini Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Compact Vehicle Class

Compact Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Standard Vehicle Class

Standard Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Andere typen voertuigen

Naast het huren van auto’s in Amsterdam, is het mogelijk om een busje, SUV of een bestelauto te huren. Ideaal als je met meer dan 5 personen bent of extra veel ruimte nodig hebt voor het vervoeren van veel of grote spullen. In onze busjes is er ruimte voor 9 personen. De SUV’s zijn geschikt voor 7 personen. Deze ‘andere typen voertuigen’ zijn beperkt beschikbaar en worden daarom niet altijd online aangeboden. We raden aan contact op te nemen met je gewenste ophaallocatie in Amsterdam als je een 9-persoonsbusje, bestelauto of SUV wilt huren.

Het huren van een busje

Het huren van een busje

Ga je met een grote groep een dagje weg of op vakantie? Huur dan een busje bij Enterprise.

Bekijk onze busjes

Het huren van een SUV

Het huren van een SUV

Een SUV biedt je extra veel comfort, zitplaatsen en vermogen. Perfect om mee op een stedentrip te gaan!

Bekijk onze SUV’s

Het huren van een bestelauto

Ga je binnenkort verhuizen of wil je veel of grote spullen vervoeren? Dan is het huren van een bestelauto de perfecte oplossing.

Bekijk onze bestelauto’s

Ophaallocaties in Amsterdam

Als je een auto huurt in Amsterdam kun je de auto ophalen op drie verschillende locaties: bij het Centraal Station, Amsterdam Zuidas of op Luchthaven Schiphol. Je kunt de gewenste ophaallocatie invullen tijdens je online boeking. We zorgen ervoor dat je auto klaar staat op de gewenste locatie, dag en tijdstip.

Waar kan ik mijn huurauto inleveren?

Is het tijd om je huurauto in te leveren? Dat kan bij elke Enterpriselocatie. Je hoeft dus niet speciaal terug naar de locatie in Amsterdam, waar je ook je huurauto hebt opgehaald. Uiteraard is dit wel mogelijk. Daarnaast kun je de huurauto 24/7 op elk gewenst moment inleveren. Let er wel op dat je het ons laat weten als je de huurauto terugbrengt naar een andere locatie. Dit kun je tijdens de boeking al aangeven door de optie ‘inleveren op een andere locatie’ aan te vinken. Mocht je dit vooraf niet hebben gemeld, breng ons dan zo snel mogelijk op de hoogte door contact op te nemen met je ophaallocatie.

 

Bekijk onze locaties in Nederland

 

Breng je de auto terug naar locatie Amsterdam Centraal Station?

Breng je de auto terug naar je ophaallocatie Amsterdam Centraal Station? Dan kun je de auto op een Enterprise-parkeerplaats parkeren in Parking Centrum Oosterdok Amsterdam en de autosleutels terugbrengen. Als je de auto na sluitingstijd inlevert, dan kun je de sleutel – nadat je de auto op slot hebt gedaan – achterlaten in de daarvoor bestemde dropbox. De dropbox vind je op verdieping -2 in de parkeergarage, in dezelfde ruimte als de liften.

 

Breng je de auto terug naar locatie Amsterdam Luchthaven Schiphol?

Als je de huurauto komt inleveren op locatie Amsterdam Luchthaven Schiphol, dan kun je de auto parkeren in de parkeergarage op de Enterprise-parkeerplekken. Deze parkeergarage vind je door op de snelweg en rondom Schiphol de blauwe CAR RENTAL RETURN borden te volgen. Lever je de auto na sluitingstijd in? Doe de sleutel dan in de daarvoor bestemde dropbox bij de Enterprise-balie op Schiphol Plaza.

 

Lever je de auto in na sluitingstijd?

Parkeer altijd op de Enterprise-parkeerplekken, doe de auto op slot en doe de sleutel in de dropbox op jouw inleverlocatie. Let erop dat de auto pas bij opening van de locatie wordt ingecheckt en gecontroleerd. Zorg er dus voor dat je de auto netjes achterlaat en parkeert in een daarvoor bestemd vak, zodat er niets mee kan gebeuren.

 

Auto huren in het buitenland

Ook als je op vakantie gaat naar het buitenland kun je bij ons terecht. We hebben meer dan 95 locaties wereldwijd. Lees meer over het huren van een auto in het buitenland.  

 

Vragen?

Heb je nog vragen over onze ophaallocaties in Amsterdam of over het huren van een auto? Kijk dan op de veelgestelde vragen pagina, misschien wordt je vraag hier al beantwoord. Is dit niet het geval? Of wil je graag een van onze medewerkers spreken? Neem dan contact op voor autoverhuur binnen Nederland met +31 20 740 0950.