Huur een auto in Eindhoven

✔  Transparantie over de kosten en voorwaarden
Zo weet je waar je aan toe bent.

✔  24/7 pechhulp
Voor als er onverhoopt iets gebeurt.

✔  Overal retourneren
Lever je auto in bij een Enterprise locatie naar keuze.

✔  Geen extra kosten
Jonge bestuurders betalen niets extra.

✔  Jonge huurauto’s
Je krijgt een huurauto mee, die jonger is dan 6 maanden.

Een auto huren in Eindhoven bij Enterprise is snel en eenvoudig: je boekt online, komt 'm ophalen bij de locatie naar keuze en bent binnen een kwartier onderweg. Je vindt onze locatie in Eindhoven op Eindhoven Airport naast de terminal. Perfect als je op deze luchthaven vliegt, maar we zijn ook goed bereikbaar met het OV.

Veelgestelde vragen Neem contact op

Auto huren in Eindhoven bij Enterprise Rent-A-Car

Huur een auto in Eindhoven en neem mee…  

Bij de huur van een van onze prachtige wagens hebben we enkele stukken van je nodig. Neem daarom bij het ophalen van de auto met je mee:

  • Een geldig B-rijbewijs
  • Een identiteitsbewijs: je ID-kaart of paspoort
  • Een geldige creditcard, zoals: American Express, Mastercard, Diners Club of Visa

Bij Enterprise geldt dat je minstens één jaar over je rijbewijs moet beschikken. Op deze manier garanderen we de veiligheid van onze klanten en andere weggebruikers.

Meer informatie

Ik ben 18 jaar. Kan ik een auto huren bij Enterprise?

Dat kan, op voorwaarde dat je minstens één jaar over een geldig rijbewijs beschikt. Voor een aantal klassen auto’s geldt een minimumleeftijd van 25 jaar. Op deze manier waarborgen we de veiligheid van onze klanten. We komen jou als jonge bestuurder graag tegemoet: het komt vaak voor dat jonge bestuurders extra kosten moeten betalen bij de huur van een auto. Bij Enterprise is dat niet het geval. Check in onze boekingstool welke auto’s er beschikbaar zijn die jij kunt huren.

Welke auto’s kan ik bij Enterprise huren?

Ons wagenpark bestaat uit een diversiteit aan voertuigen, waaronder hatchbacks, sedans en stationwagens. Ieder type auto is onderverdeeld in verschillende klassen: Mini, Economy, Compact, Intermediate, Standard, Full Size en Premium. Bij de reservering tonen we een voorbeeldauto uit de geselecteerde categorie.

Mini Vehicle Class

Mini Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Compact Vehicle Class

Compact Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Standard Vehicle Class

Standard Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Autoverhuur Eindhoven: meer ruimte nodig dan een personenauto?

Als je een stedentrip maakt, een weekendje weg gaat naar de Ardennen of op de bonnefooi vertrekt, dan kan het handig zijn om voor een groter voertuig te kiezen. Daarom bieden we naast ons standaard wagenpark ook busjes, bestelauto’s en SUV’s aan. Onze bijzondere voertuigen zijn online beperkt beschikbaar, daarom adviseren we je om bij de boeking telefonisch contact op te nemen voor het meest actuele aanbod. Enterprise Eindhoven is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 20 740 0950.

Het huren van een busje

Het huren van een busje

Busje: tot 9 personen

Maak een groepsreis met tot wel 9 personen! Onze busjes bieden gegarandeerd voldoende ruimte voor al jullie bagage. 

Bekijk onze busjes

Het huren van een SUV

Het huren van een SUV

Rij comfortabel met een SUV

Met een SUV heb je extra ruimte, zit je hoog op de weg en heb je een stuk meer vermogen. Ideaal voor een reisje naar de Ardennen of de Dolomieten. 

Bekijk onze SUV’s

Het huren van een bestelauto

Verhuis met een bestelauto

Vervoer zware of grote spullen met onze bestelauto’s. Er kunnen 2 personen voorin zitten, waardoor je achter een zee aan bagageruimte overhoudt.

Bekijk onze bestelauto’s

Ophaallocatie: Eindhoven

Vertrek vanaf Eindhoven voor een dagje weg in Nederland, België of Duitsland. Natuurlijk kan je de huurauto ook langer en verder mee op weg nemen, zoals voor een heerlijke vakantie in het zuiden van Spanje of een stedentrip naar Londen. Jij bepaalt waar je de auto in Nederland weer aflevert. We hebben meerdere locaties die over heel Nederland zijn verspreid, zoals Amsterdam, Schiphol en Maastricht.

Onze locatie in Eindhoven bevindt zich naast de bushalte van Eindhoven Airport. Dit maakt onze locatie uitzonderlijk goed bereikbaar met het OV. Stap je op treinstation Eindhoven de bus in? Dan ben je er binnen 24 minuten. Vanaf de luchthaven vind je ons kantoor naast de terminal.

+31 20 740 0950

 

Lever je huurauto in waar jij dat maar wilt!

Bij Enterprise hebben we nagedacht hoe we jouw huurervaring nog fijner kunnen maken. Om deze reden is het bij ons mogelijk om de gehuurde auto van locatie Eindhoven in te leveren bij iedere andere Enterpriselocatie in Nederland. Het is simpel: geef tijdens de boeking aan waar je de huurauto af wilt leveren en het is geregeld.

Daarnaast is het 24/7 mogelijk om de auto bij ons in te leveren, dus ook buiten de openingstijden. Op deze manier huur jij onze auto tot waar en wanneer je dat maar wilt.

Bekijk onze locaties in Nederland

Hoe lever ik (binnen of buiten de openingstijden) de huurauto in?

Omdat je bij ons de huurauto 24/7 in kan leveren, kan het voorkomen dat je de huurauto na sluitingstijd inlevert. In principe geldt altijd dat je de auto parkeert in een parkeervak van Enterprise. Binnen openingstijden lever je de autosleutel in bij onze balie, waarna onze medewerker samen met jou de auto controleert. Buiten openingstijden lever je de autosleutel in bij onze dropbox. De dropbox bevindt zich in de aankomsthal naast de AKO.

Let erop dat je de auto netjes parkeert en op slot zet. Op deze manier kan er niets mee gebeuren en komt onze medewerker de volgende dag niet voor verrassingen te staan bij het controleren van het voertuig.

Enterprise: ook voor autoverhuur in het buitenland

Wist je dat Enterprise wel meer dan 7.600 locaties wereldwijd heeft? Het is daarom ook mogelijk om in het buitenland gebruik te maken van onze service. Lees meer over het huren van een auto in het buitenland.

Stel je vraag aan Enterprise

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog steeds een vraag? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met onze medewerkers via onze klantenservice of ons telefoonnummer +31 20 740 0950.