Auto huren Eindhoven

Vertrek vanaf Eindhoven voor een dagje weg in Nederland, België of Duitsland. Natuurlijk kan je de huurauto ook langer en verder mee op weg nemen, zoals voor een heerlijke vakantie in het zuiden van Spanje of een stedentrip naar Londen. Jij bepaalt waar je de auto in Nederland weer aflevert. We hebben meerdere locaties die over heel Nederland zijn verspreid, zoals AmsterdamSchiphol en Maastricht.

 

Onze locatie in Eindhoven bevindt zich naast de bushalte van Eindhoven Airport. Dit maakt onze locatie uitzonderlijk goed bereikbaar met het OV. Stap je op treinstation Eindhoven de bus in? Dan ben je er binnen 24 minuten. Vanaf de luchthaven vind je ons kantoor naast de terminal.

 

Openingstijden:

Ma t/m zo: 08:00 – 19:30 uur

 

Adres:

Luchthavenweg 13B

5657 EA Eindhoven

 

Tel: +31 20 740 0950

✔ Transparantie over de kosten en voorwaarden

Zo weet je waar je aan toe bent.

✔ 24/7 pechhulp

Voor als er onverhoopt iets gebeurt.

✔ Geen extra kosten

Jonge bestuurders betalen niets extra.

✔ Nieuwe huurauto’s

Je krijgt een huurauto mee, die jonger is dan 6 maanden.

Moeiteloos een auto huren in Eindhoven

Als je een auto wilt huren, zullen wij jouw ervaring zo simpel en plezierig mogelijk maken. Jouw avontuur op de Eindhovense wegen (en daarbuiten) begint hier, met onmisbare informatie om je op weg te helpen.

 

Goed voorbereid: wat je nodig hebt voor de autohuur

Bij het huren van een auto, zijn er een paar essentiële zaken die je bij je moet hebben om alles soepel en gemakkelijk te laten verlopen. Vergeet dus niet de volgende documenten mee te nemen:

 

 • Een geldig B-rijbewijs
 • Een identiteitsbewijs: je ID-kaart of paspoort
 • Een geldige creditcard, zoals: American Express, Mastercard, Diners Club of Visa

 

Zorg ervoor dat alle documenten op dezelfde naam staan, namelijk die van de hoofdchauffeur.

 

Betaling: de reden voor een verplichte creditcard

Maak alleen een boeking als je beschikt over een officiële creditcard. Officiële creditcards zijn:

 

 • American Express Creditcards
 • Mastercard Creditcards
 • Diner Club Creditcards
 • Visa Creditcards (let op! Niet alle VISA cards betreffen creditcards)

 

Zonder creditcard is het op dit moment niet mogelijk om een auto te huren in Nederland. De borg is de reden dat een creditcard nodig is. Wij blokkeren de borg op je kaart, zodat het bedrag ook direct weer vrijgegeven kan worden bij het terugbrengen van de huurauto in goede staat. Dit proces is met een debitcard niet mogelijk, vandaar de noodzaak van een creditcard.

 

Betaal niet met een debitcard

Een van de voorwaarden voor autohuur is dat je moet beschikken over een creditcard. Bij foutieve betalingen met debitcard krijg je geen refund van het aanbetaalde bedrag. Deze betaalmethoden accepteren we niet: Visa Debit, Debit Mastercard, Bunq Creditcard en alle andere debitcards.

 

Ook voor 18-jarigen

Bij Enterprise bieden we de mogelijkheid aan 18-jarigen om een auto te huren, zolang je een geldig rijbewijs hebt. Hoewel we voor sommige voertuigcategorieën een minimumleeftijd van 25 jaar hanteren, belasten wij jonge bestuurders niet met extra kosten. Check via onze boekingstool welke auto’s beschikbaar zijn in Eindhoven.

 

Zoveel keuze: jouw opties bij Enterprise Eindhoven

Onze vloot biedt een uitgebreid scala aan voertuigen, zoals hatchbacks, sedans en SUV's, gecategoriseerd in verschillende klassen zoals Mini, Economy, Compact, Intermediate, Standard, Full Size en Premium. Tijdens het online reserveren zie je een voorbeeldauto uit de gekozen categorie, waarna je dit type of een vergelijkbaar model uit dezelfde klasse ontvangt bij het ophalen.

Mini Vehicle Class

Mini Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Compact Vehicle Class

Compact Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Standard Vehicle Class

Standard Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Je huurauto parkeren in Eindhoven

Je bent in Eindhoven, de bruisende lichtstad van Nederland. Of je nu hier bent voor zakelijke doeleinden, plezier of een combinatie van beide, als je voor meerdere dagen een huurauto hebt, wil je ook parkeren in Eindhoven. Daarom vertellen we je alles wat je moet weten over het parkeren in deze dynamische stad.

 

Parkeermogelijkheden

Wanneer je met de auto in en rond Eindhoven rijdt, wil je natuurlijk zo snel en efficiënt mogelijk parkeren. Eindhoven biedt veel parkeeropties, waaronder straatparkeren, parkeergarages en P+R-locaties.

 

Aan de straat parkeren in Eindhoven

Eindhoven heeft verschillende parkeerzones waar je je huurauto tijdelijk neer kunt zetten. Het centrum is opgedeeld in meerdere zones, elk met eigen tarieven en maximale parkeerduur.

 

 • Zone centrum: rondom het winkelcentrum met het hoogste uurtarief.
 • Zone ring: iets buiten het centrum met een iets lager uurtarief.

 

Parkeergarages

Eindhoven beschikt over talrijke parkeergarages waar je je gehuurde auto veilig en gemakkelijk kunt parkeren. Deze garages zijn vaak 24/7 geopend en bevinden zich op strategische plaatsen, zoals bij winkelcentra en belangrijke bezienswaardigheden.

 

P+R Locaties

Als je bewust bezig bent met budget en milieu, zijn de P+R locaties rondom Eindhoven een slimme keuze. Hier parkeer je je huurauto tegen een voordelig tarief.

 • Oprichter Jack Taylor
 • Weg met auto's
 • Enterprise-locatie
 • Brandstofonderzoek
 • CarShare
 • Auto op de snelweg
 • USS Enterprise

Auto huren Eindhoven: lever je huurauto in waar jij dat maar wilt!

Bij Enterprise hebben we nagedacht hoe we jouw huurervaring nog fijner kunnen maken. Om deze reden is het bij ons mogelijk om de gehuurde auto van locatie Eindhoven in te leveren bij iedere andere Enterprise locatie in Nederland. Het is simpel: geef tijdens de boeking aan waar je de huurauto af wilt leveren en het is geregeld.

 

Daarnaast is in Eindhoven 24/7 mogelijk om de auto bij ons in te leveren, dus ook buiten de openingstijden. Op deze manier huur jij onze auto tot waar en wanneer je dat maar wilt.

 

Bekijk onze locaties in Nederland

 

Hoe lever ik (binnen of buiten de openingstijden) de huurauto in?

Omdat je bij ons de huurauto 24/7 in kunt leveren, kan het voorkomen dat je de huurauto na sluitingstijd inlevert. Na het volgen van de Car Rental Return borden, parkeer je de auto altijd in een parkeervak van Enterprise. Binnen openingstijden lever je de autosleutel in bij onze balie, waarna onze medewerker samen met jou de auto controleert. Buiten openingstijden lever je de autosleutel in bij onze dropbox. De dropbox bevindt zich in de aankomsthal naast de AKO.

 

Let erop dat je de auto netjes parkeert, de parkeerticket op het dashboard achterlaat en de auto op slot zet. Op deze manier kan er niets mee gebeuren en komt onze medewerker de volgende dag niet voor verrassingen te staan bij het controleren van het voertuig.

 

Enterprise: ook voor autoverhuur in het buitenland

Wist je dat Enterprise wel meer dan 7.600 locaties wereldwijd heeft? Het is daarom ook mogelijk om in het buitenland gebruik te maken van onze service. Lees meer over het huren van een auto in het buitenland.

 

Stel je vraag aan Enterprise

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog steeds een vraag? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met onze medewerkers via onze klantenservice of ons telefoonnummer +31 20 740 0950.