Auto huren Eindhoven

Vertrek vanaf Eindhoven voor een dagje weg in Nederland, België of Duitsland. Natuurlijk kan je de huurauto ook langer en verder mee op weg nemen, zoals voor een heerlijke vakantie in het zuiden van Spanje of een stedentrip naar Londen. Jij bepaalt waar je de auto in Nederland weer aflevert. We hebben meerdere locaties die over heel Nederland zijn verspreid, zoals AmsterdamSchiphol en Maastricht.

 

Onze locatie in Eindhoven bevindt zich naast de bushalte van Eindhoven Airport. Dit maakt onze locatie uitzonderlijk goed bereikbaar met het OV. Stap je op treinstation Eindhoven de bus in? Dan ben je er binnen 24 minuten. Vanaf de luchthaven vind je ons kantoor naast de terminal.

 

Openingstijden:

Ma t/m zo: 08:00 – 19:30 uur

 

Adres:

Luchthavenweg 13B

5657 EA Eindhoven

 

Tel: +31 20 740 0950

✔ Transparantie over de kosten en voorwaarden

Zo weet je waar je aan toe bent.

✔ 24/7 pechhulp

Voor als er onverhoopt iets gebeurt.

✔ Geen extra kosten

Jonge bestuurders betalen niets extra.

✔ Nieuwe huurauto’s

Je krijgt een huurauto mee, die jonger is dan 6 maanden.

Huur een auto in Eindhoven en neem mee…

Bij de huur van een van onze prachtige wagens hebben we enkele stukken van je nodig. Neem daarom bij het ophalen van de auto met je mee:

 

 • Een geldig B-rijbewijs
 • Een identiteitsbewijs: je ID-kaart of paspoort
 • Een geldige creditcard, zoals: American Express, Mastercard, Diners Club of Visa

 

Deze documenten dienen allemaal op de dezelfde naam staan en van de hoofdchauffeur zijn.

 

Meer informatie

 

Betaalmethode

Maak alleen een boeking als je beschikt over een officiële creditcard. Officiële creditcards zijn:

 • American Express Creditcards
 • Mastercard Creditcards
 • Diner Club Creditcards
 • Visa Creditcards (let op! Niet alle VISA cards betreffen creditcards)

Zonder creditcard is het op dit moment niet mogelijk om een auto te huren in Nederland. De borg is de reden dat een creditcard nodig is. Wij blokkeren de borg op je kaart, zodat het bedrag ook direct weer vrijgegeven kan worden bij het terugbrengen van de huurauto in goede staat. Deze procedure is niet mogelijk bij een debitcard.

 

Betaal niet met een debitcard

Een van de voorwaarden voor autohuur is dat je moet beschikken over een creditcard. Bij foutieve betalingen met debitcard krijg je geen refund van het aanbetaalde bedrag. Deze betaalmethoden accepteren we niet: Visa Debit, Debit Mastercard, Bunq Creditcard en alle andere debitcards.

 

Ik ben 18 jaar. Kan ik een auto huren bij Enterprise?

Dat kan, op voorwaarde dat je over een geldig rijbewijs beschikt. Voor een aantal klasses auto’s geldt een minimumleeftijd van 25 jaar. Het komt vaak voor dat jonge bestuurders extra kosten moeten betalen bij de huur van een auto. Wij komen jou als jonge bestuurder graag tegemoet, bij Enterprise betaal je daarom niets extra als jonge bestuurder. Check via onze boekingstool welke auto’s er beschikbaar zijn voor auto huren Eindhoven, die jij kunt huren.

 

Welke auto’s kan ik bij Enterprise Eindhoven huren?

Ons wagenpark bestaat uit een diversiteit aan voertuigen, waaronder hatchbacks, sedans en SUV’s. Ieder type auto is onderverdeeld in verschillende klassen: Mini, Economy, Compact, Intermediate, Standard, Full Size en Premium. Bij de reservering online zie je een voorbeeldauto uit de geselecteerde categorie, vervolgens krijg je dit type of een soortgelijke uit dezelfde categorie bij het ophalen van je huurauto in Eindhoven.

Mini Vehicle Class

Mini Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Compact Vehicle Class

Compact Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Standard Vehicle Class

Standard Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car
 • Oprichter Jack Taylor
 • Weg met auto's
 • Enterprise-locatie
 • Brandstofonderzoek
 • CarShare
 • Auto op de snelweg
 • USS Enterprise

Auto huren Eindhoven: lever je huurauto in waar jij dat maar wilt!

Bij Enterprise hebben we nagedacht hoe we jouw huurervaring nog fijner kunnen maken. Om deze reden is het bij ons mogelijk om de gehuurde auto van locatie Eindhoven in te leveren bij iedere andere Enterprise locatie in Nederland. Het is simpel: geef tijdens de boeking aan waar je de huurauto af wilt leveren en het is geregeld.

 

Daarnaast is in Eindhoven 24/7 mogelijk om de auto bij ons in te leveren, dus ook buiten de openingstijden. Op deze manier huur jij onze auto tot waar en wanneer je dat maar wilt.

 

Bekijk onze locaties in Nederland

 

Hoe lever ik (binnen of buiten de openingstijden) de huurauto in?

Omdat je bij ons de huurauto 24/7 in kunt leveren, kan het voorkomen dat je de huurauto na sluitingstijd inlevert. Na het volgen van de Car Rental Return borden, parkeer je de auto altijd in een parkeervak van Enterprise. Binnen openingstijden lever je de autosleutel in bij onze balie, waarna onze medewerker samen met jou de auto controleert. Buiten openingstijden lever je de autosleutel in bij onze dropbox. De dropbox bevindt zich in de aankomsthal naast de AKO.

 

Let erop dat je de auto netjes parkeert, de parkeerticket op het dashboard achterlaat en de auto op slot zet. Op deze manier kan er niets mee gebeuren en komt onze medewerker de volgende dag niet voor verrassingen te staan bij het controleren van het voertuig.

 

Enterprise: ook voor autoverhuur in het buitenland

Wist je dat Enterprise wel meer dan 7.600 locaties wereldwijd heeft? Het is daarom ook mogelijk om in het buitenland gebruik te maken van onze service. Lees meer over het huren van een auto in het buitenland.

 

Stel je vraag aan Enterprise

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog steeds een vraag? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met onze medewerkers via onze klantenservice of ons telefoonnummer +31 20 740 0950.