Seizoensaanbiedingen


Vind de best mogelijke prijzen met Enterprise, waar ter wereld u ook heen gaat!

5% korting op herfstavonturen

Op zoek naar een verlenging van de zomer? Boek dan nu een herfstavontuur bij Enterprise. Met onze deal kunt u de weg op en alles ontdekken wat Enterprise te bieden heeft. Met ons uitgebreide assortiment voertuigen, waaronder compacte auto's, SUV's en luxe modellen, zult u zeker de juiste auto vinden die aan uw wensen voldoet. Tussen 13 juni en 15 september bieden wij u in 26 landen 5% korting op autoverhuur, zodat u nog meer kunt besparen op uw vakantie! Dus waarom wachten? Boek nu en profiteer van deze geweldige aanbieding voordat het te laat is. Met ons eenvoudige boekingsproces en de uitstekende klantenservice kunt u ontspannen en genieten van uw reis in de wetenschap dat u in goede handen bent.

List of Participating Countries

Albanië

Armenië

Oostenrijk

België

Bosnië

Bulgarije

Kroatië

Denemarken

Faeröereilanden

Finland

Griekenland

Hongarije

IJsland

Italië

Kosovo

Letland 

Litouwen 

Noorwegen

Polen

Roemenië

Servië

Slovenië

Zuid-Afrika

Zweden

Zwitserland

Turkije 

Algemene voorwaarden

 

 1.  Deze aanbieding geeft u recht op een korting van 5% op de basishuurprijs van een voertuig [gebaseerd op de beste dagelijkse huurtarieven op de website gemaakt op het moment van boeken] gedurende de duur van uw reservering van de huurwagen (huurperiode).
 2.  Deze aanbieding is beschikbaar op deelnemende Enterprise Rent-A-Car-locaties in Albanië, Armenië, Oostenrijk, België, Bosnië, Bulgarije, Kroatië, Denemarken, Faeröereilanden, Finland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italië, Kosovo, Letland, Litouwen, Noorwegen, Polen, Roemenië, Servië, Slovenië, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland en Turkije. 
 3.  Deze aanbieding is geldig voor alle reserveringen die zijn gemaakt tussen 13 juni t/m 15 september en voor huurperiodes tussen 1 september t/m 31 oktober en geldt niet voor huurperiodes van meer dan 28 dagen. 
 4.  Deze aanbieding geldt voor alle voertuigklassen die beschikbaar zijn op het moment van boeking.
 5.  Alle bestuurders moeten voldoen aan de minimumleeftijdseisen voor het land waarin de huurauto wordt opgehaald. De leeftijdsvoorwaarden verschillen per land en zijn beschikbaar om te lezen op het moment dat u online boekt.
 6.  Tenzij anders aangegeven, is deze aanbieding niet van toepassing op extra kosten, waaronder optionele verlaging van eigen risico, eenrichtingsverhuur, brandstofkosten, toeslagen voor een extra bestuurder en/of jonge bestuurder, huur van aanvullende items, inclusief maar niet beperkt tot kinderzitjes, sneeuwkettingen, dakrekken en navigatiegidsen. 
 7.  De ophaal- en afleverservice is onderworpen aan geografische beperkingen. Neem voor meer informatie contact op met uw verhuurvestiging. 
 8.  U hebt het recht de reservering op elk moment te annuleren tot aan het begin van de huurperiode, zonder boetes. Mocht u de reservering niet langer nodig hebben dan kunt u de reservering annuleren voor de huurperiode.
 9.  Deze aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid van voertuigen en mag niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen, acties, kortingen of vorige of huidige reserveringen. 
 10.  Deze aanbieding en deze voorwaarden zijn een aanvulling op en geen vervanging van de voorwaarden van de overeenkomst met betrekking tot uw verhuur, die belangrijke bepalingen bevatten met betrekking tot de huur van een voertuig en die volledig van toepassing blijven op de huur. 
 11.  Op deze aanbieding en deze voorwaarden, en elk(e) geschil of claim voortvloeiend uit of in verband daarmee, is het Britse recht van toepassing. Als u in de Europese Unie woont, kunt u gerechtelijke stappen ondernemen met betrekking tot dit aanbod en deze voorwaarden bij de Britse rechtbanken of de rechtbanken van de lidstaat van de Europese Unie waar u woont.
 12.  Als consument profiteert u van alle verplichte bepalingen van het recht van het land waarin u woont.  Niets in deze voorwaarden, inclusief de bovenstaande paragraaf, heeft invloed op uw rechten als consument om te vertrouwen op dergelijke verplichte bepalingen van het lokale recht.
 13.  U wordt ten zeerste aangeraden om uzelf vertrouwd te maken met de lokale verkeersregels in uw land van bestemming. Meer informatie over landen in de Europese Unie vindt u op http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
 14.  Deze promotie wordt aangeboden door Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB