Seizoensaanbiedingen


Vind de best mogelijke prijzen met Enterprise, waar ter wereld u ook heen gaat!

10% korting op last-minute deals

Wilt u last-minute nog even ontsnappen aan de dagelijkse sleur door de schoonheid van Europa of het exotische Midden-Oosten te ontdekken? Zoek niet verder! Met onze deal kunt u de weg op en alles ontdekken wat Enterprise te bieden heeft. Met ons uitgebreide aanbod voertuigen, waaronder compacte auto's, SUV's en luxe modellen, vindt u zeker de auto die bij u past.

 

We bieden u 10% korting op de huur van een auto tussen 17 april en 31 mei in 25 landen, zodat u nog meer kunt besparen op uw vakantie! Waarom nog wachten?

 

Boek nu en profiteer van deze geweldige aanbieding voordat het te laat is. Met ons gemakkelijke boekingsproces en uitstekende klantenservice kunt u ontspannen en genieten van uw reis met de gedachte dat u in goede handen bent. 

List of Participating Countries

Europe

Albania

Austria

Bosnia and Herzegovina

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Denmark

Greece

Iceland

Italy

Kosovo

Montenegro

North Macedonia

Poland

Portugal

Romania

Slovenia

Sweden

Switzerland

Turkey

The Middle East

UAE

Israel

Saudi

Oman

Qatar

 

Algemene voorwaarden

 

 1.  Deze aanbieding geeft u recht op een korting van 10% op de basishuurprijs van een voertuig [gebaseerd op de beste dagelijkse huurtarieven op de website  gemaakt op het moment van boeken] gedurende de duur van uw reservering van de huurwagen (huurperiode).
 2.  Dit aanbod is beschikbaar op deelnemende Enterprise Rent-A-Car-locaties in de Verenigde Arabische Emiraten, Israël, Oostenrijk, Saoedi-Arabië, Oman, Qatar, Denemarken, Zweden, IJsland, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Griekenland, Kroatië, Noord-Macedonië, Roemenië, Slovenië, Zwitserland, Kosovo, Albanië, Montenegro, Cyprus, Polen, Portugal, Turkije en Italië.
 3.  Deze aanbieding is geldig voor alle reserveringen die zijn gemaakt tussen 17 april t/m 31 mei en voor huurperiodes tussen 17 april t/m 31 mei en geldt niet voor huurperiodes van meer dan 28 dagen. 
 4.  Deze aanbieding geldt voor alle voertuigklassen die beschikbaar zijn op het moment van boeking.
 5.  Alle bestuurders moeten voldoen aan de minimumleeftijdseisen voor het land waarin de huurauto wordt opgehaald. De leeftijdsvoorwaarden verschillen per land en zijn beschikbaar om te lezen op het moment dat u online boekt.
 6.  Tenzij anders aangegeven, is deze aanbieding niet van toepassing op extra kosten, waaronder optionele verlaging van eigen risico, eenrichtingsverhuur, brandstofkosten, toeslagen voor een extra bestuurder en/of jonge bestuurder, huur van aanvullende items, inclusief maar niet beperkt tot kinderzitjes, sneeuwkettingen, dakrekken en navigatiegidsen. 
 7.  De ophaal- en afleverservice is onderworpen aan geografische beperkingen. Neem voor meer informatie contact op met uw verhuurvestiging. 
 8.  U hebt het recht de reservering op elk moment te annuleren tot aan het begin van de huurperiode, zonder boetes. Mocht u de reservering niet langer nodig hebben dan kunt u de reservering annuleren voor de huurperiode.
 9.  Deze aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid van voertuigen en mag niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen, acties, kortingen of vorige of huidige reserveringen. 
 10.  Deze aanbieding en deze voorwaarden zijn een aanvulling op en geen vervanging van de voorwaarden van de overeenkomst met betrekking tot uw verhuur, die belangrijke bepalingen bevatten met betrekking tot de huur van een voertuig en die volledig van toepassing blijven op de huur. 
 11.  Op deze aanbieding en deze voorwaarden, en elk(e) geschil of claim voortvloeiend uit of in verband daarmee, is het Britse recht van toepassing. Als u in de Europese Unie woont, kunt u gerechtelijke stappen ondernemen met betrekking tot dit aanbod en deze voorwaarden bij de Britse rechtbanken of de rechtbanken van de lidstaat van de Europese Unie waar u woont.
 12.  Als consument profiteert u van alle verplichte bepalingen van het recht van het land waarin u woont.  Niets in deze voorwaarden, inclusief de bovenstaande paragraaf, heeft invloed op uw rechten als consument om te vertrouwen op dergelijke verplichte bepalingen van het lokale recht.
 13.  U wordt ten zeerste aangeraden om uzelf vertrouwd te maken met de lokale verkeersregels in uw land van bestemming. Meer informatie over landen in de Europese Unie vindt u op http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
 14.  Deze promotie wordt aangeboden door Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB