Auto huren Amsterdam Centraal Station

Vanaf het treinstation Amsterdam Centraal loop je binnen enkele minuten naar onze ophaallocatie. Hier stellen we samen met jou het huurcontract op. De huurauto staat geparkeerd in de Parking Centrum Oosterdok. Na het inspecteren van de auto overhandigen we je de sleutel en begint jouw reis. Bij problemen zijn we 24/7 bereikbaar, we helpen je graag.

 

Je kunt de huurauto 24/7 inleveren.

 

Openingstijden:

Ma t/m zo: 08:00 – 18:00 uur

 

Adres:

Amsterdam Central Station

Harry Banninkstraat 129

1011 DD Amsterdam

 

Tel: +31 20 740 0950

✔ 100% transparantie

Vul het formulier bovenaan de pagina in en zie direct de beschikbare auto’s en de kosten.

✔ All-in huren

Inclusief verzekeringen, heldere voorwaarden en service. Geen verrassingen achteraf.

✔ 24/7 pechhulp

Hulp onderweg, altijd en overal.

✔ Overal inleveren

Binnen Nederland retourneren waar en wanneer je wilt.

Wat heb ik nodig om een auto te huren bij Amsterdam Centraal Station?

Neem het volgende mee naar de ophaallocatie bij Centraal Station voor het ophalen van jouw huurauto:

 

 • Een geldig rijbewijs
 • Je legitimatiebewijs (ID of paspoort)
 • Een geldige creditcard (American Express, Diners Club, Mastercard of Visa)
 • Alle documenten dienen van de hoofdbestuurder te zijn en op dezelfde naam te staan.

 

Betaalmethode

Maak alleen een boeking als je beschikt over een officiële creditcard. Officiële creditcards zijn:

 • American Express Creditcards
 • Mastercard Creditcards
 • Diner Club Creditcards
 • Visa Creditcards (let op! Niet alle VISA cards betreffen creditcards)

Zonder creditcard is het op dit moment niet mogelijk om een auto te huren in Nederland. De borg is de reden dat een creditcard nodig is. Wij blokkeren de borg op je kaart, zodat het bedrag ook direct weer vrijgegeven kan worden bij het terugbrengen van de huurauto in goede staat. Deze procedure is niet mogelijk bij een debitcard.

 

Betaal niet met een debitcard

Een van de voorwaarden voor autohuur is dat je moet beschikken over een creditcard. Bij foutieve betalingen met debitcard krijg je geen refund van het aanbetaalde bedrag. Deze betaalmethoden accepteren we niet: Visa Debit, Debit Mastercard, Bunq Creditcard en alle andere debitcards.

 

18 jaar is de minimale leeftijd voor autohuren

Om een auto te huren bij onze locatie op Amsterdam Centraal Station moet je 18 jaar of ouder zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs (en de overige documenten.) Bij Enterprise betalen jonge bestuurders geen extra kosten. Voor enkele autoklassen is de minimale leeftijd 25 jaar. Voer je leeftijd in de boekingstool in, dan zie je alleen de auto’s die voor jou beschikbaar zijn.

Mini Vehicle Class

Mini Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Compact Vehicle Class

Compact Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car

Standard Vehicle Class

Standard Auto Huren bij Enterprise Rent-A-Car
 • Oprichter Jack Taylor
 • Weg met auto's
 • Enterprise-locatie
 • Brandstofonderzoek
 • CarShare
 • Auto op de snelweg
 • USS Enterprise

Auto terugbrengen naar locatie Amsterdam Centraal Station

Kom je terug bij je ophaallocatie Amsterdam Centraal Station? Dan kun je de huurauto parkeren op een van de Enterprise parkeerplaatsen in Parking Centrum Oosterdok Amsterdam. Haal al jouw spullen uit de auto, sluit de auto af en lever de autosleutels daarna in bij de balie. Ook na sluitingstijd kun je de auto bij Amsterdam Centraal Station inleveren.

 

Auto huren Amsterdam Centraal Station: terugbrengen na sluitingstijd

Parkeer de auto in de Parking Centrum Oosterdok, zet de auto altijd op de Enterprise parkeerplekken, doe de auto op slot en laat de parkeerticket van de garage achter op het dashboard van de auto. De sleutel gooi je vervolgens in de dropbox. Deze sleuteldropbox vind je in de parkeergarage, op verdieping -2 in dezelfde ruimte als de liften. Pas als de locatie de volgende dag opent vindt de controle en het terug inchecken van de auto plaats. Zorg er daarom voor dat je de auto netjes achterlaat, geparkeerd in een daarvoor bestemd vak. Zo zorg je dat er niets mee kan gebeuren.

 

Waar kan ik mijn huurauto nog meer inleveren?

Inleveren kan kosteloos bij iedere Enterprise locatie in Nederland. Voor inleveren in het buitenland kun je alleen bij onze airport locaties terecht en daaraan zijn extra kosten verbonden. Je hoeft dus niet terug naar de locatie waar je de auto huurt en ophaalt. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ons laten weten waar je de auto wilt terugbrengen. Dit geef je tijdens de boeking vast aan door de optie ‘inleveren op een andere locatie’ aan te vinken. Veranderen jouw plannen? Tijdens openingstijden kun je ons bereiken om jouw inleverlocatie te wijzigen terwijl je onderweg bent. Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte door contact op te nemen met je ophaallocatie.

 

Bekijk al onze locaties in Nederland

 

Vragen?

Heb je vragen over autoverhuur Amsterdam Centraal Station of wil je meer weten over het huren van een auto? De meeste antwoorden vind je op de veelgestelde vragen pagina. Staat het antwoord dat je zoek er niet tussen of wil je graag door onze medewerkers geholpen worden? Neem dan direct contact op via +31 20 740 0950.