SUV Huren

Een SUV huren betekent veel comfort, vermogen, zitplaatsen én bagageruimte. Dankzij de flexibiliteit van een SUV is het een ideale huurauto voor zowel korte stedentrips als langere autovakanties: iedereen heeft genoeg ruimte om de hele reis lang te kunnen blijven genieten. Daarnaast vind je bij ons een divers aanbod aan SUVs, zodat je gegarandeerd op pad kan met een auto die écht bij je past.

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Suzuki Vitara, een kleinere én zuinige SUV, of de BMW X1, een SUV met compacte buitenafmetingen zonder dat ingeleverd wordt op ruimte en flexibiliteit. Verder vind je bij ons ook modellen als de Mitsubishi Outlander, wiens zitplaatsen flexibel in te delen zijn voor meer medereizigers of juist meer bagage. Tot slot hebben we ook opties als de luxe Volvo XC90, die naast mooi en modern ook nog eens duurzaam is dankzij de elektrische aandrijvingen. Maar geen zorgen als jouw ideale SUV hier niet tussen zit - we hebben er nog veel meer.

Vragen? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen!

SUV huren in Amsterdam, Eindhoven, Maastricht of in het buitenland?

Wil je een SUV auto huren in Amsterdam, op Schiphol, in Eindhoven, Maastricht of in het buitenland? Kies dan het gewenste type SUV, selecteer je ophaallocatie en geef de huurdatum en -periode door. Vervolgens hoef je alleen nog even je gegevens in te vullen, de betaalmethode te kiezen en de SUV is gereserveerd.

Andere voertuigtypen

  • Auto Huren: van Stadsauto tot Luxe Auto's

    Een Auto Huren

    Of je bij het auto huren nu op zoek bent naar ruimte, comfort, stijl of duurzaamheid, dankzij ons uitgebreide aanbod ga je altijd met je ideale auto de weg op. Op deze pagina vind je alle huurauto’s in de categorieën Mini, Economy, Compact, Intermediate, Standard, Fullsize en Premium.

    Alle auto's weergeven