Elektrische Auto Huren in Amsterdam

Probeer nu een elektrische huurauto

Bij Enterprise huur je ook elektrische auto’s huren. Jouw 100% elektrische huurauto maakt nu ook deel uit van os wagenpark: de ideale stadsauto en helemaal perfect voor iedereen die rekening houdt met duurzaamheid. Bij het huren van jouw elektrische auto krijg je van ons een gratis laadkaart mee. Deze kaart gebruik je bij alle openbare oplaadpunten binnen de bebouwde kom.

 

Door te kiezen voor elektrisch geniet je van een comfortabele, snelle én geluidloze huurauto waarmee je ook nog eens je steentje bijdraagt aan het milieu. Ervaar het nu zelf en boek hieronder eenvoudig je elektrische huurauto!

Elektrische Auto Huren in Amsterdam bij Enterprise Rent-A-Car

Belangrijk om te weten: om een auto te huren heb je een identiteitsbewijs (ID-kaart of paspoort), rijbewijs (minimaal één jaar in je bezit), en creditcard (van Visa, MasterCard, American Express of Diners Club) nodig. Alle drie de documenten dienen geldig te zijn, onder je eigen naam te staan en fysiek meegenomen te worden bij het ophalen van je auto.

 

Elektrische auto huren in Amsterdam is een duurzame keuze

Amsterdam staat bekend om haar pittoreske grachten, historische gebouwen en levendige straten. In deze bruisende stad is het huren van een elektrische auto de perfecte manier om zowel comfortabel als milieuvriendelijk te reizen. Ontdek waarom deze optie niet alleen handig, maar ook een stap richting een duurzamere toekomst is.

 

Navigeer door Amsterdam met gemak

Het huren van een elektrische auto biedt ongeëvenaarde voordelen. Zo parkeer je moeiteloos in de stad, dankzij speciale parkeerplaatsen voor elektrische voertuigen. Bovendien navigeer je vlot door smalle straatjes en langs de grachten, waardoor je Amsterdam op een unieke wijze ervaart.

 

Voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch rijden is niet alleen goed voor het milieu; het is ook voordeliger voor jou. Geniet van lagere brandstofkosten en draag bij aan een schonere lucht in de stad. Met een elektrische auto vermijd je de drukte en de hoge parkeertarieven, terwijl je stil en snel je bestemming bereikt.

 

Hoe huur je een elektrische auto in amsterdam?

Het huren van een elektrische auto is eenvoudiger dan je denkt. In feite is het proces hetzelfde als het huren van auto’s met een ander type brandstof. Of je nu op zoek bent naar een compact model voor stadsritten of een ruimere auto voor daguitjes buiten Amsterdam, er is een elektrische auto die aan jouw wensen voldoet. Vul de boekingstool in en vink aan dat je elektrische auto’s wil huren om een overzicht te krijgen met beschikbare modellen. Staat jouw model er niet bij? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Duurzaam ontdekken

Door een elektrische auto te huren, draag je actief bij aan het verminderen van CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzame mobiliteit. Amsterdam zet sterk in op groene initiatieven, en door te kiezen voor elektrisch rijden, maak je deel uit van deze positieve beweging.

 

Veelgestelde vragen over elektrische auto huren

Er zijn veel websites waarmee je oplaadpunten voor elektrische auto's kan vinden. Een fijne website om beschikbare oplaadpunten te vinden is www.oplaadpunten.nl. Er is ook een handige mobiele app voor, die je kan downloaden voor zowel iOS als Android. 

De oplaadpas welke je bij het huren van een elektrische auto meekrijgt, is werkzaam bij alle openbare oplaadpunten binnen de bebouwde kom. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Om de auto op te laden aan de snelweg kan je de mobiele app Fastned downloaden. De kosten voor deze oplaadsessies kan je via de app per creditcard voldoen. 

Nee, je hoeft je auto niet volledig opgeladen terug te brengen naar de verhuurlocatie. Zodra je jouw elektrische huurauto hebt ingeleverd, zetten wij hem voor je aan de lader.

Ja! Als je interesse hebt in zakelijke shortlease kan je sales@enterprise-netherlands.com mailen voor een vrijblijvende offerte en daarbij meteen aangeven dat je graag een elektrische auto wil leasen. Je kan op onze site ook meer lezen over zakelijke shortlease.


Ben je er nog niet uit of je met een elektrische huurauto op pad wil? We hebben de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet:

Voordelen van elektrisch rijden:

✔ Lagere brandstofkosten: je betaalt geen benzine 

✔ Beter voor het milieu: geen CO2 uitstoot

✔ Elektrisch rijden is geluidloos rijden
Nadelen van elektrisch rijden:

✔ Beperkte actieradius: minder geschikt voor lange afstanden

✔ Opladen duurt langer dan tanken

Heb je meer vragen over een elektrische auto huren? Neem gerust contact op met onze locatie in Amsterdam; onze ervaren medewerkers staan voor je klaar!