Zeven redenen om deze zomer voor een cabrio te kiezen

De zomerse dagen zijn heerlijk, de zon schijnt volop en de natuur staat in bloei. Het is bijna zonde om niet maximaal van dit seizoen te genieten, zelfs als je op de weg bent. Gelukkig zijn er cabrio’s!

 

#1 Het Nederlandse zomerweer leent zich uitstekend voor een cabriorit

Nederland mag dan bekendstaan om regenachtig weer, maar dat is echt niet de norm. Het is zomers juist ideaal weer voor een tochtje met een cabrio. In tegenstelling tot de soms te hete zuidelijke landen, bieden onze mildere temperaturen het perfecte cabrioweer. Is het boven de 12 graden? Dak open! En mocht het fris zijn, dan biedt een sjaal en een winddichte jas uitkomst. Zo kun je toch even lekker uitwaaien.

 

#2 Ultieme vrijheid

Een rit zonder dak staat synoniem aan vrijheid. De wind in je haren, de zonnestralen op je huid; een cabrio verrijkt je rijervaring aanzienlijk. Plus, je ervaart de natuurlijke geuren en vogelzang veel intenser dan met een simpel open raam. Kortom, cabrio rijden geeft je de ultieme vrijheid.

 

#3 Ontdek de schoonheid van Nederland

We vergeten het wel eens, maar Nederland is prachtig. Een cabrio is het ideale vervoermiddel om de wonderschone akkers of waterrijke gebieden van Nederland te verkennen. Waarom niet een provincie bezoeken en genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft?

 

#4 Wind door je haren na een drukke dag

Na een hectische dag biedt een cabrio de perfecte uitlaatklep: dak naar beneden, wind in je haren en de zon op je bol. Je zult merken dat je snel ontspant en je zorgen vergeet.

 

#5 Een cabrio maakt indruk

We moeten toegeven: met een cabrio rijd je niet enkel voor jezelf –het maakt ook indruk op voorbijgangers. Een model zoals de Mazda MX-5 trekt gegarandeerd bewonderende blikken.

 

#6 Het dak kan altijd dicht

Is het toch kouder dan verwacht of begint het te regenen? Geen zorgen, het dak van de cabrio sluit je binnen enkele seconden en je reist comfortabel verder.

 

#7 Een cabrio huren is zo gedaan

Enthousiast over rijden in de open lucht? Geen nood om direct een aankoop te doen, een cabrio huren voor een weekendje naar de kust of een spontane uitstap is ook een uitstekende keuze. Tip: bel even met onze verhuurlocatie om te checken welke cabrio’s beschikbaar zijn en probeer een van onze nieuwste modellen in cabrio-uitvoering. Rijplezier is gegarandeerd!