De 5 voordelen van een auto tijdens de winter

De winterse kou is al goed voelbaar, en met de uitverkochte winterbanden, ijskrabbers en anti-ijs sprays weten we dat het seizoen begonnen is. Ook de eerste glijpartijen en frequente treinvertragingen herinneren ons hieraan. Het is dan ook bijzonder prettig om in deze tijd van het jaar over een eigen auto te beschikken. Hier zijn vijf voordelen van het hebben van een auto gedurende de winter.

 

1. Lekker warm onderweg

Geen koude ochtenden meer waarbij je bibberend de deur uit stapt. In je eigen auto draai je de verwarming vol open en geniet je eventueel van de luxe van stoelverwarming.

 

2. Zelf controle hebben ondanks vertragingen

Geen onverwachte wachttijden meer bij haltes of stations door vertragingen. Ja, files zijn een mogelijkheid, maar dan zit je wel in je eigen comfortabele, warme auto. Je bepaalt zelf hoe laat (of vroeg) je vertrekt, terwijl je luistert naar je favoriete muziek.

 

3. Zorgeloos winkelen

Winter en shoppen gaan hand in hand, zeker tijdens de feestdagen en de uitverkoop. Met een auto hoef je je geen zorgen te maken over de hoeveelheid aankopen; je legt alles gewoon in de kofferbak.

 

4. Meezingen naar hartenlust

Muziek luisteren is heerlijk, maar wat als die meezinger voorbijkomt? In de beslotenheid van je auto kun je ongegeneerd meezingen met golden-oldies of de nieuwste hits.

 

5. Gemakkelijk op winterse trip

Ga je er een paar dagen tussenuit, dan is de auto je beste vriend. Geen gesjouw met koffers; alles past in de kofferbak. En er is altijd ruimte voor wat extra’s zoals glühwein of hout voor de open haard.

 

Huren bij Enterprise

Geen eigen auto? Bij Enterprise Car Sharing & Rental kun je comfortabele auto’s huren in Amsterdam, Eindhoven en Maastricht – vraag naar winterbanden voor een extra veilige en comfortabele rit.