Betaalbaar Parkeren in Eindhoven

Hoewel parkeren in Eindhoven niet zo duur is als in sommige andere steden, kunnen de kosten toch oplopen. Parkeergarages in het centrum vragen nu € 3,70 per uur plus een starttoeslag van € 0,30, en in andere delen van de stad is het tarief € 2,60 per uur met een starttoeslag van € 0,20. Op zoek naar betaalbare parkeerplekken in Eindhoven? We laten je de beste opties zien.

 

Gratis Parkeren in Eindhoven

Buiten het centrum zijn er locaties waar gratis parkeren mogelijk is. Zo biedt het treinstation van Best gratis parkeermogelijkheden, vanwaar je eenvoudig met het OV naar het centrum kunt reizen. Ook in diverse buitenwijken, zoals Meerhoven, Noord-Brabantlaan en sommige delen van Veldhoven, kun je je auto zonder kosten parkeren. Heb je geen auto tot je beschikking voor je bezoek aan Eindhoven? Overweeg dan een voertuig te huren bij onze locatie in Eindhoven gemakkelijke verplaatsing binnen en naar de stad.

 

P+R Meerhoven: € 3,- per dag

P+R Meerhoven biedt een snelle en goedkope parkeer- en reisoplossing nabij de A2. Parkeer hier en neem de bus naar het centrum voor slechts € 3,- per dag. Bussen rijden elke 5 tot 10 minuten en de reis duurt ongeveer 10 minuten.

 

P+R Station Eindhoven Fuutlaan: € 1,56 per uur

Q-park P+R Station Fuutlaan Eindhoven is een parkeerlocatie bij het NS-station van Eindhoven op loopafstand van het centrum. Je betaalt hier per uur € 1,56 of € 7,88 per dag. Reis je verder per trein en heb je een OV-chipkaart of een NS-Abonnement, dan krijg je korting op het parkeertarief. NS-reizigers betalen maximaal € 4,00 per dag. Het parkeerterrein is niet heel groot, maar heeft wel zeer aantrekkelijke tarieven.