Tips, apps en spelletjes voor tijdens een lange autorit

Jullie zijn klaar voor vertrek: de auto is ingepakt en de navigatie staat aan. Of je nu met je kinderen op wintersport, zomervakantie of familiebezoek gaat: tijdens een lange autorit wil je voorkomen dat je vanaf de achterbank de vraag ‘zijn we er al?’ te horen krijgt. Met deze vijf tips hebben jullie zeker weten een gezellige autorit!

Sing-a-long: karaoke in de auto
Zijn jullie gek op zingen? Zet dan (kinder)muziek op en zing zoveel mogelijk met z’n allen mee. Draai het geluid uit, maar blijf doorzingen! Als de muziek dan weer aangaat, moet je precies op het juiste moment van het liedje zijn. Heb je een goede timing? Dan scoor je een punt. Wie de meeste punten scoort, heeft gewonnen.

Verschrikkelijke Ikke: Minion Rush
Stiekem ben jij misschien wel minstens zo enthousiast over de Minionsfilm als je kinderen en dat maakt deze app geschikt voor iedereen. Met de ‘Minion Rush’ moet je zoveel mogelijk exotisch fruit zien te verzamelen. Race, rol en vecht je door de Verschrikkelijke Ikke-locaties en vang alle bananen die je op je weg tegenkomt!

Fidget spinners en andere gadgets
Ideaal voor in de auto: de fidgetspinner. Het kleine speeltje zoeft, draait en je kan er trucs mee doen. Ze zijn nog steeds in alle speelgoedzaken te koop en houden kinderen en volwassenen gegarandeerd uren zoet. Kun jij hem op je duim laten draaien?

Netflix offline

Tijdens een lange autorit heb je natuurlijk niet oneindig veel energie voor een spelletje. Wissel het spelen van spelletjes daarom ook af met het kijken van een film of series die je offline kunt bekijken via Netflix. Download ze voor vertrek via een tablet of laptop en je achterbank is gegarandeerd muisstil. Easy!

Een auto huren voor een lange rit
Ben je van plan een auto te huren voor een lange rit? Bij Enterprise hebben we wereldwijd ruim 1,7 miljoen huurauto’s die voor het maken van een lange tocht ideaal zijn. Wil jij meer weten over autohuur? Neem dan direct contact met ons op.