Tips, apps en spelletjes voor plezier onderweg

De koffers zijn gepakt, de navigatie is ingesteld, jullie staan op het punt te vertrekken. Of het nu gaat om een wintersportvakantie, zomeruitstapje of een bezoek aan familie, een lange autorit met kinderen kan een uitdaging zijn. Maar geen zorgen, met deze vijf tips transformeer je elke autorit in een avontuur vol plezier en gezelligheid!

 

Karaoke on the road

Zet de toon voor plezier! Is jullie gezin dol op zingen? Maak dan van de auto jullie persoonlijke karaokebar. Laat iedereen meezingen met favoriete hits en test jullie timing door plotseling de muziek te pauzeren - wie op het juiste moment weer inzet, scoort punten. Een vrolijke competitie die de tijd doet vliegen.

 

Verschrikkelijke Ikke: Minion Rush

Deel je een geheime liefde voor de Minions met je kinderen? 'Minion Rush' is een spel waarbij je door de wereld van de Verschrikkelijke Ikke films raast, op jacht naar exotisch fruit en bananen. Een spannende race die iedereen aan het scherm gekluisterd houdt. De app voor alle leeftijden!

 

Fidget spinners en gadgets

Eindeloos entertainment met de fidgetspinner, een klein speeltje dat zoeft en draait. Dit is de perfecte reisgenoot. Probeer verschillende trucs uit en daag elkaar uit. Wie kan de spinner het langst op de duim laten balanceren?

 

Netflix offline

Films en series voor rustige momenten kun je gewoon downloaden voor vertrek. Wanneer de energie voor spelletjes op is, biedt Netflix offline de uitkomst. Download vooraf jullie favoriete films of series voor urenlang kijkplezier op de achterbank. Rust gegarandeerd, zonder dat je een ‘zijn we er al?’ hoeft te horen.

 

Autohuur voor lange afstanden

Ontdek de mogelijkheden bij Enterprise Overweeg je voor deze reis een auto te huren? Enterprise biedt wereldwijd meer dan 1,7 miljoen auto's aan, perfect voor elke roadtrip. Neem contact met ons op voor meer informatie over autohuur en maak je klaar voor een zorgeloze en plezierige reis.

 

Met deze tips wordt elke autorit een deel van de vakantiepret. Begin jullie avontuur op wielen met een glimlach en maak van de reis zelf een onvergetelijke ervaring!