UEFA Europa League-sponsorschap

UEFA-sponsorschap

UEFA-sponsorschap


 

Aandacht UEFA Europa League-fans!

 

Enterprise Rent-A-Car is hier om u te helpen bij het volgen van uw team op weg door de UEFA Europa League. Of u nu naar huis reist of juist van huis af om uw team te zien presteren in de finale van dit seizoen, ons wagenpark van 170.000 auto's staan voor u klaar om legendarische reizen door heel Europa voor fans mogelijk te maken.

Houd de wedstrijdkalender op UEFA.com in de gaten om op de hoogte te blijven van waar de teams naartoe moeten. 

Uw reis start hier

 

We hebben een wagenpark van meer dan 170.000 auto's die klaarstaan om u naar elke locatie te begeleiden waar u team dit seizoen speelt - naar alle vier de hoeken van het continent! Bij Enterprise Rent-A-Car doen we er alles aan om voetbalfans op weg te helpen door heel Europa.

 

Legendarische dagen met Enterprise

 

Met deze eenmalige, unieke ervaring bieden we gelukkige fans uit heel Europa de kans om de dag van de wedstrijd door te brengen met hun voetbalidool. Van iconische club-koffieshops naar beroemde supporterspleinen: fans krijgen de kans om hun voetbalhelden mee te nemen naar plaatsen waar die zij iedere week weer langsgaan op weg naar de wedstrijd, met de kans om hun vrienden te imponeren met een clublegende aan hun zijde, vastgelegd in een reeks video's.

 

UEFA EUROPA LEAGUE-KORTING

Profiteer van 5% korting op autohuur in Europa.

Of u zich nu opmaakt voor de wedstrijd of langer op reis gaat, wij gaan tot het uiterste om fans de ervaring te bieden die zij verdienen.