Let's Hit the Road

Zakelijke auto huren

Enterprise Business Rental Services

Auto huren voor korte en lange tijd

Wilt u een zakelijke auto huren voor een dag, een maand of langer? Enterprise Rent-A-Car biedt een passende oplossing voor al uw zakelijke mobiliteitsproblemen. Wij hebben twee interessante pakketten voor u samengesteld, waardoor u en uw medewerkers eenvoudig en voordelig een auto kunnen huren.

Short Term Rental

Voordelig een auto huren voor een korte periode.

 • Inclusief 200 km per dag
 • CDW-verzekering
 • Haal- en brengservice
 • 24-uurs pechhulp
 • Afkoop eigen risico

Meer informatie over Short Term Rental

Month or More Rental

Een zakelijke auto huren voor een maand of langer.

 • Short lease programma
 • Geen vast contract
 • Lage maandelijkse kosten
 • 24-uurs pechhulp
 • Haal- en brengservice

Meer informatie over Mont or More Rental

Zakelijk huren: de nieuwste auto’s voor de laagste prijs

Huur uw zakelijke auto bij Enterprise. Met ruim 7.200 verhuurlocaties in meer dan dertig verschillende landen kunt u ook tijdens buitenlandse zakenreizen gebruikmaken van de betrouwbare service van Enterprise. Doordat wij twee verschillende paktetten aanbieden, voor lange en korte huur, kiest u altijd de optie die het beste aansluit bij uw wensen en kunnen wij scherpe prijzen bieden. Huur uw zakelijke auto bij Enterprise en profiteer van alle voordelen. 

 • Elke 6 maanden nieuwe auto’s
 • Beoordeeld met een 8,3
 • 24/7 pechhulp service
 • Keuze uit 18 verschillende merken

Wij maken voor u graag een pakket op maat. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

020 740 1950       Stuur een e-mail

Short term rental

Heeft u een zakelijke auto nodig voor een korte periode? Dan kunt u bij Enterprise een auto huren met een korte looptijd: van één dag tot een maand. Wij bieden u als zakelijke klant veel voordelen, zoals 24-uurs pechhulp. Daarnaast is het mogelijk om uw zakelijke huurauto te laten brengen en afhalen bij adressen in en rond Amsterdam, Eindhoven en Maastricht. U heeft bij ons de keuze uit een zeer uitgebreid wagenpark: van een Mercedes tot een Volvo en van een Audi tot een BMW. Wilt u weten uit welke auto’s u nog meer kunt kiezen?

Bekijk dan ons complete wagenpark.

Compact limousine

Volvo V40

Volvo V40 of vergelijkbaar

Gegevens weergeven

Fullsize

Audi A4 huren

Audi A4 of vergelijkbaar

Gegevens weergeven

Premium

Audi A6 of vergelijkbaar

Audi A6 of vergelijkbaar

Gegevens weergeven

“Bij Enterprise heb ik voor een korte periode een auto gehuurd voor zakelijke doeleinden. De verhuurder is flexibel en de huurperiode is uitstekend bevallen.”

Lees meer reviews

Month or More Rental

Wanneer u langer dan een maand een auto wilt huren, is ons short lease programma iets voor u. Huur bij ons een personen- of bedrijfsauto voor een scherpe prijs en tegen zeer voordelige voorwaarden. U geniet van dezelfde flexibiliteit en kortingen als bij het huren van een auto met een korte looptijd. Daarnaast kunt u met een zeker gevoel de weg op dankzij onze 24 uurs pechhulp. Deze oplossing is ideaal wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsauto of een poolauto of als u een auto nodig heeft tijdens verhuizingen, voor een tijdelijk opdracht of seizoenswerk.

Bekijk dan ons complete wagenpark.

Luxury

Mercedes Benz E-klasse of vergelijkbaar

Mercedes Benz E-klasse of vergelijkbaar

Gegevens weergeven

Full-size Estate

Audi A4 Avant STW huren

Audi A4 Avant STW of vergelijkbaar

Gegevens weergeven

Premium Wagon

Volvo V90 STW huren

Volvo V90 STW of vergelijkbaar

Gegevens weergeven

“Ik woon in Amsterdam en huur vaak een auto bij Enterprise. Ik ben erg tevreden met de service: goede prijs-kwaliteitsverhouding en duidelijke kosten. Geen verrassingen met de prijs. De auto's zijn schoon, mooie modellen en zien er altijd top uit!”

Lees meer reviews

Voordelige tarieven

We bieden u altijd een op maat gemaakt voorstel met tarieven inclusief:   

 • 200 kilometer per dag
 • Afkoop eigen risico bij schade en diefstal
 • Een aansprakelijkheidsverzekering
 • 24 uurs pechhulp

Haal- en brengservice

Bent u niet in de gelegenheid om uw huurauto zelf op te komen halen bij een van onze vestigingen? Het is mogelijk om uw zakelijke huurauto te laten brengen en afhalen bij adressen in en rond Amsterdam, Eindhoven en Maastricht.

Contact met Enterprise

Heeft u tijdelijk een extra zakelijke auto nodig omdat uw bedrijf te maken heeft met piekdrukte? Of wacht u op een nieuwe bedrijfsauto en heeft u vervoer nodig om de levertijd te overbruggen? Enterprise Rent-A-Car heeft een oplossing voor al uw zakelijke mobiliteitsproblemen. Wilt u meer informatie over het zakelijk huren van een auto? Wij vertellen u graag wat de voordeligste mogelijkheden zijn voor u. Neem contact met ons op via sales@enterprise-netherlands.com.