Let's Hit the Road

Enterprise Business Rental Services

Auto huren voor korte en lange tijd

Bij Enterprise Rent-A-Car kun je auto’s voor korte én lange termijn huren. Om de huur aantrekkelijk en betaalbaar te houden, hebben we voor beide autohuur opties een apart programma ontwikkeld: het Business Rental Programma en het Month or More/Short Lease Programma.

Auto huren voor een korte periode

Bij het Business Rental Programma kun je voor een korte periode met speciale gegarandeerde tarieven een auto huren bij de Enterprise locaties; Amsterdam Luchthaven Schiphol, Amsterdam Centraal Station, Eindhoven Luchthaven of Maastricht Centraal Station.

Ook bevat dit zakelijke autoverhuur programma o.a. de optie om de auto te laten brengen of op te halen bij zakelijke adressen in en rond Amsterdam, Eindhoven of Maastricht.

Auto huren voor een langere periode

Als je een auto voor een maand of langer wilt huren, biedt Enterprise een aantal aantrekkelijke voordelen. Zo geniet je bij een huur voor lange termijn van extra voordelige tarieven en flexibiliteit. Op basis van je wens voorzien wij je van een passende mobiliteitsoplossing.

Interesse?

Neem contact met ons op via e-mail, ons adres is sales@enterprise-netherlands.com en laat ons weten wat u wensen zijn. We zijn er zeker van dat we u een passende mobiliteitsoplossing kunnen bieden.

Business Rental Program – zakelijk autohuur programma voor de korte termijn

Enterprise biedt transparante tarieven en voorwaarden zodat u en uw medewerkers eenvoudig auto's kunnen huren.

  • Gegarandeerde tarieven voor korte termijn huren op luchthavens of stadlocaties.
  • Tarieven inclusief 200 km per dag, schadeverzekering (basisdekking), diefstalbescherming, een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering en 24-uurs pechhulp.
  • Optie voor brengen en ophalen bij zakelijke adressen

Short Lease Program – zakelijk autohuur programma voor een maand of meer

Wanneer u een auto voor een langere periode nodig hebt, dan heeft Enterprise voor u de oplossing. We bieden interessante mobiliteits oplossingen voor een maand of meer, inclusief:

  • Fantastische besparingen !
  • Tarieven inclusief 3000 kilometer per maand, Schadeverzekering (basis dekking), Diefstalbescherming en WA verzekering
  • 24/7 Pechhulp
  • Flexibiliteit – na een huurperiode van 30 dagen per dag opzegbaar.

Ideaal voor bedrijfsauto-oplossingen, poolauto's, tijdelijke opdrachten of terwijl je wacht op een nieuwe lease auto.