SeizoensdealVind de best mogelijke prijzen met Enterprise, waar ter wereld u ook naartoe gaat!

Ga op avontuur in de herfst met 15% korting op autoverhuur!

Klaar voor je volgende avontuur? Profiteer van onze exclusieve 15% korting op huurauto's in verschillende landen over de hele wereld.

 

Spring in de bestuurdersstoel en kijk waar je volgende avontuur je brengt!

 

Of je nu zin hebt in de verbluffende kustlijn van Amalfi in Italië, de idyllische stadjes in Oostenrijk of het dramatische landschap van de Zwitserse Alpen, onze gevarieerde selectie bestemmingen zorgt ervoor dat er voor elke reiziger iets bij zit.

 

Grijp de kans om te verkennen, te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren met ons onverslaanbare aanbod voor autoverhuur.

 

Ons uitgebreide aanbod aan voertuigen, waaronder compacte auto's, SUV's en luxe modellen, betekent dat je zeker de juiste auto vindt die aan je wensen voldoet.

 

Boek vandaag en profiteer van deze aanbieding van 17 juni tot 30 november in 66 landen.

 

Je volgende avontuur wacht - boek nu en laat de roadtrip van je leven beginnen!

Deelnemende landen

Albania

Argentina

Armenia

Australia

Austria

Belgium

Bosnia & Herzegovina

Bulgaria

Cayman Islands

Cebu

Chile

Costa Rica

Croatia

Curacao

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Dominican Republic

Ecuador

Egypt

Estonia

Faroe Islands

Finland

Georgia

Greece

Guatemala

Hungary

Iceland

Italy

Jamaica

Jordan

Kosovo

Latvia

Lithuania

Luxemburg

Malta

Mexico

Montenegro

Morocco

Netherlands

New Zealand

Nicaragua

North Macedonia

Norway

Oman

Palau

Panama

Peru

Poland

Portugal

Qatar

Romania

Saipan

Saudi Arabia

Serbia

Slovakia

Slovenia

South Africa

South Korea

St Maarten

Sweden

Switzerland

Thailand

Turkey

United Arab Emirates

Uruguay

Algemene voorwaarden

 

 • Deze aanbieding geeft u recht op 15% korting op alleen het basistarief voor het huren van een voertuig [Gebaseerd op de beste dagelijkse huurtarieven van de website op het moment van boeken] voor de duur van de reservering van uw huurauto (Huurperiode).
 • Dit aanbod is beschikbaar bij deelnemende Enterprise Rent-A-Car vestigingen in Albanië, Argentinië, Armenië, Australië, Oostenrijk, België, Bosnië & Herzegovina, Bulgarije, Kaaimaneilanden, Cebu, Chili, Costa Rica, Kroatië, Curaçao, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Egypte, Estland, Faeröer, Finland, Georgië, Griekenland, Guatemala, Hongarije, IJsland, Italië, Jamaica, Jordanië, Kosovo, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Mexico, Montenegro, Marokko, Nederland, Nieuw-Zeeland, Nicaragua, Noord-Macedonië, Noorwegen, Oman, Palau, Panama, Peru, Polen, Portugal, Qatar, Roemenië, Saipan, Saoedi-Arabië, Servië, Slowakije, Slovenië, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Sint Maarten, Zweden, Zwitserland, Thailand, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten Uruguay.
 • Deze aanbieding is geldig voor alle reserveringen tussen 17 juni en 30 november en huurperiodes tussen 19 augustus en 30 november en geldt niet voor huurperiodes van meer dan 28 dagen. 
 • Deze aanbieding geldt voor alle voertuigklassen die beschikbaar zijn op het moment van boeken.
 • Alle bestuurders moeten voldoen aan de minimumleeftijd voor het land waar de huurauto wordt opgehaald. De leeftijdsgrenzen verschillen per land en kunnen bij het online boeken worden ingezien.
 • Tenzij anders vermeld, is deze aanbieding niet van toepassing op eventuele bijkomende kosten, zoals vrijstelling van het optionele eigen risico, enkele reis huurkosten, brandstofkosten, extra bestuurder en jonge bestuurder kosten, huur van extra items, inclusief maar niet beperkt tot kinderzitjes, sneeuwkettingen, dakdragers en navigatiegidsen. 
 • Pick-up en drop-off service is onderhevig aan geografische beperkingen. Neem contact op met uw verhuurkantoor voor meer informatie. 
 • Je hebt het recht om de reservering op elk moment voor aanvang van de huurperiode zonder kosten te annuleren. Als u de reservering niet langer nodig heeft, verzoeken wij u de reservering voor aanvang van de huurperiode te annuleren.
 • Deze aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid van het voertuig en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties, kortingen of eerdere of bestaande reserveringen. 
 • Dit aanbod en deze algemene voorwaarden zijn een aanvulling op en vervangen niet de bepalingen van de overeenkomst met betrekking tot uw huur, die belangrijke bepalingen bevat met betrekking tot de huur van een voertuig en die volledig van toepassing blijft voor de huur. 
 • Op deze aanbieding en deze algemene voorwaarden en op geschillen of vorderingen die daaruit voortvloeien of daarmee verband houden, is Engels recht van toepassing. Als u woonachtig bent in de Europese Unie kunt u juridische procedures met betrekking tot deze aanbieding en deze voorwaarden aanhangig maken bij de Engelse rechtbanken of de rechtbanken van de lidstaat van de Europese Unie waarin u woonachtig bent.
 • Als consument profiteert u van alle dwingende bepalingen van het recht van het land waarin u woont.  Niets in deze algemene voorwaarden, inclusief de paragraaf hierboven, heeft invloed op uw rechten als consument om een beroep te doen op dergelijke dwingende bepalingen van de lokale wetgeving.
 • We raden je ten stelligste aan om je vertrouwd te maken met de plaatselijke verkeersregels in het land van bestemming van je huurauto. Meer informatie over landen in de Europese Unie vindt u op http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm.
 • Deze promotie wordt aangeboden door Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB.