We share our car

if you share your story!

Bij Enterprise Car Sharing & Rental delen we graag onze auto’s. We zijn zelfs het snelst groeiende car sharing bedrijf van Nederland. Hoe cool is dat? Maar we vinden het nog mooier als mensen een bijzondere reden hebben om een van onze auto's te gebruiken.

Daarom stellen we elke week een paar van onze auto’s gratis beschikbaar voor de meest bijzondere gebruiksdoelen. Dus, heb jij een auto nodig om...

• Een vriend uit de brand te helpen
• Je lieve oma die in de polder woont te bezoeken
• Spullen te verhuizen van je dochter die op kamers gaat
• Je vader het mooiste plekje van het land te laten zien
• Je moeder mee te nemen op een wellness weekend

... stuur dan een filmpje waarin je kort uitlegt waarom je een auto wil lenen naar we-share@enterprise-netherlands.com.

De enige andere voorwaarde is dat je na afloop een videoverslagje van ± 1 minuut van je bijzondere reis met ons deelt, die wij ook weer mogen delen.

Wat moet je weten als je je auto gratis bij ons ophaalt?
1. Neem je identiteitsbewijs (ID of paspoort), creditcard (voor de borg) en geldig rijbewijs (min. 1 jaar in je bezit) mee. Alle drie deze documenten moeten fysiek meegenomen worden - met andere woorden, geen kopietje - en op dezelfde naam staan.
2. De borg bedraagt €200. Dit wordt vastgehouden op je creditcard en vrijgegeven zodra de auto weer in goede staat ingeleverd is.
3. Je krijgt niet alleen een gratis auto, maar ook nog eens gratis 250 kilometers! Brengt je avontuur je verder weg, dan is dit € 0,18 per kilometer.
4. Ook krijg je van ons de schade- en diefstalverzekering er helemaal gratis bij (met een eigen risico van €200).
5. Verder rij je weg met een volle tank, maar de rit is wel exclusief brandstof en we ontvangen de auto graag met een volle tank terug.
6. Bij het inleveren van de auto ontvangen wij graag je reisverslag op video. Als dat niet gelukt is berekenen wij de reguliere huurkosten.
7. Tot slot is voor deze winactie ophalen enkel mogelijk op onze locatie bij Amsterdam Centraal, op maandagen van 12:00 tot 15:00.

En wat moet ik doen als ik nog andere vragen heb?
No worries! Stuur ons een mailtje via we-share@enterprise-netherlands.com.