Lenteroutes

De lente komt eraan! Bekijk de favoriete routes van onze medewerkers en maak je klaar om Nederland op een effectieve en ontspannen manier te ontdekken.

 

Jorian Faassen – Hiker bij Amsterdam Centraal Station

Hé jij daar! Ik ben een echte stad- en strandliefhebber, jij ook? Bekijk dan mijn route! Begin je ochtend met een koffie bij de prachtige windmolens van de Zaanse Schans en maak een wandeling rond de musea. Rijd daarna naar Haarlem voor wat winkelen en diner in een van de talloze winkels en restaurants. Eindig de dag op een geweldige manier, geniet van een lekkere cocktail bij zonsondergang in een van de gezellige strandtenten en beach clubs in Bloemendaal of Zandvoort! JE ZULT HET GEWELDIG VINDEN.

 

Merel van Straaten – Junior Financieel Analist bij Enterprise

Nederland Leuk je te ontmoeten! Zin in wat sightseeing en een frisse wandeling vandaag? Dan raad ik je de onderstaande route aan... Begin je dag geweldig en gezond door alle geuren op te snuiven in de mooiste lentetuin ter wereld. Ik zou hier de hele dag kunnen lopen, maar als je verder wilt, is Leiden de ontdekkingsstad! Loop door het historische centrum van Leiden en bezoek enkele hotspots zoals de Pieterskerk, het stadhuis van Leiden en het Rijksmuseum van Leiden met de grootste archeologische collectie van Nederland. Eindig de dag geweldig in Scheveningen; pak een drankje op het plein voor het Grand Hotel Amrath Kurhaus en maak een nachtelijke wandeling op het strand van Scheveningen!

Katrin Polack – Schade/vloot afdeling

Hoi daar, het is lente... het seizoen van de liefde! Verlang je naar een romantische reis? Deze is HEERLIJK Voor deze reis gaan we de grens over, dus laten we gewoon beginnen met rijden in een van onze mooie auto’s op weg naar Brugge, een van de zeven meest romantische steden ter wereld! Wat je zeker moet doen in Brugge is een rondvaart met de boot, maar het is ook leuk om een fiets te huren en door de stad te fietsen. Enkele bezienswaardigheden zijn het stadhuis en het Belfort, vanwaar je een geweldig uitzicht hebt. Als je bier drinkt, is ‘2be’ DE plek waar je naartoe moet, hier kun je kiezen uit 100 verschillende bieren. Een bezoek aan Brugge is niet compleet zonder een wafel van Go.fre. Tot slot, als je uit eten gaat, is mijn favoriete restaurant Cookies; de keuken is een mix van Spaanse/Belgische tapas. Geniet van de rit, geniet van Brugge!

Sharonne Faassen – Manager bij Amsterdam Centraal Station

Hallo vriend! Nederland heeft geweldige natuur en een rijke geschiedenis en een van de meest indrukwekkende monumenten van Europa bevindt zich in Vught, laten we daar naartoe gaan.. De dag begint met een mooie rit in een van onze auto’s naar Lunettenlaan 600 in Vught, waar het enige SS-concentratiekamp buiten nazi-Duitsland zich bevindt. De entree hier is tussen de 3 en 6 euro en geloof me, het is het zeker waard! Na een ervaring die je hart breekt, raad ik je aan om naar Nationaal Park de Biesbosch te gaan om je gedachten te verzetten door actief te zijn in een prachtige omgeving. Keer ten slotte terug naar A’DAM Lookout voor een geweldig uitzicht over Amsterdam en een diner in panoramabar Madam. Voor de echte waaghalzen is er een sensationele schommel op het dak, een geweldige manier om je dag af te sluiten!