ZIJN ER AANVULLENDE KOSTEN DIE NIET ONLINE VERMELD STAAN?

 

Alle kosten die van toepassing zijn voor je autohuur én de reden waarom staan duidelijk vermeld terwijl je je auto boekt. Na het boeken kan je alle kosten die van toepassing zijn altijd terugvinden in je reserveringsbevestiging en je contract.

Er zijn twee belangrijke dingen om in gedachten te houden om te zorgen dat je niet verrast wordt door onverwachte kosten:

  • Als je extra opties toevoegt op de verhuurlocatie, zelfs als je boeking vooraf betaald is, betekent dit dat er aanvullende kosten bovenop je huidige huurbedrag worden gerekend. Hetzelfde is van toepassing als je bijvoorbeeld belt om de verhuurperiode te verlengen. We sturen je echter altijd de nieuwe huurovereenkomst om te zorgen dat je geïnformeerd bent en een nieuw overzicht hebt.
  • Als de boeking niet direct is gemaakt via Enterprise.nl, raden we vriendelijk aan om onze collega’s aan de verhuurbalie te informeren welke verzekeringen en extra opties je bij de derde partij hebt geboekt. Dit is vanwege het feit dat wij bij Enterprise deze details niet kunnen inzien als de boeking ergens anders is gemaakt, wat betekent dat zonder die informatie we wellicht een verzekering kunnen aanraden die je al hebt.

Wil je liever over verrassingskosten geïnformeerd worden in videovorm? Bekijk onze video over aanvullende kosten!